zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubble* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
lolitaa napisal/-a:Ojoj, učeri na banki sem mislna da me bo pobralo od sramu, sem komi čakala samo da grem vn.
Pri sosednjem okencu sta bla moški in ženska ki sta kupla 3000 kun in js čakam k je biu pr mojem okencu še en tip in pridem js na vrsto (zamišljena in še k sem slišala una dva k sta kupla 3000 kun) in rečem: "Js bi kupla 3000 kun", v tistem trenutku se zavem kaj sem rekla in potem "Ma ne ne, dejte mi raje 700".Ženski ni blo nč jasno kako iz 3000 kr na 700, js sem pa komi čakala da spokam od tam .
to se meni tudi fulkrat dogaja. da sem tako zamišljena, da kar ne vem več misliti s svojo glavo in ponovim nekaj, kar sem malo prej slišala
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moja best frendica iz OŠ je v nekem 7 razredu imela oranžne kariraste hlače, ki so se ji raztrgal direkt pod ritjo. In kerje bla ona rokerica je pač take nosila (takrat je blo kao modern met strgane hlače). NO in mi pridemo k Zgodovini, profesor opazi njeno golo rit in jo uvidevno pokliče ven. Ona pride notr čist rdeča, jst valda takoj; kva je blo? Pa mi je sam rekla da gre domov in pride nazaj. Ok men še manj jasn. WTF? Pride ženska nazaj preoblečena v kavbojke. Jst jo gledam- kaj pa zdej to? Pa prav ona da ji je profesor rekel: Zagarjeva? Lepo prosim če nehate javno razkazovati svoje hlebce in se greste domov preoblečt. LOOOOOOOOOOOL? Hlebce?
Tistih hlač pa ni nikoli več upala oblečt za v šolo.
Jst sm pa v srednji šoli enkrat zaspala. Tok sm bla utrujena da sm pri najbolj nemogoči profesorci zaspala. Rekla sm frendici: plis dej čekiri če bo kej gledala (k sm sedela v zadnji klopi) jst se sam mal naslonim... Seveda Shtrukla full trdno zaspi in kr naenkrat zasliš: (karikiram priimek) Bedenk? Beeeeedeeeeeeeeeeeenk? Jst se še mal bolj udobno namestim. Kr naenkrat pa čutm k me sošolka pod rebre zbada in jst tko ustanem in jo pogledam z ubijalskem in popizdimn: Pa kva me k***c rukaš? Ona mene čist zaprepaden gleda, se mi je zdel da mi hoče neki povedat, in jst slučajno pogledam po učilnici se hočem usest in zagledam prfokso k me še bolj zaprepaden gleda, sošolci pa vsi u smeh. POl me je profesoca vprašala če so njene ure tok dolgočasne da spim med poukom. Sm se ji opravičla in povedala da sm slabo spala....
Enkrat smo pa isto pri razredničarki imeli zlo neprijeten dogodek. Takrat sem še kadila travo in tik pred izpitom me sošolka prepriča da pojem en cookie (piškot iz trave), češ itak niso močni. uredu jst pojem dva k so bli tko okusni. gremo mi pisat esej, mene začne čedali bolj fleširat. Najprej sem se komi zadrževala da nism umrla od smeha, potem je šlo pa samo še navzdol... Odpišem esej se dobesedno privlečem iz učilnice, gremo mi k razredničarki na matematiko. Men čist bed k še čist v prvi klopi sedim. Ok matematika moje počutje še bolj potolče k tlem. Kr naenkrat men slabo rata. Povem kolegici da če se bo kej zgodil naj me opraviči. In res jst zadržujem, mam bruhanje že čist na koncu in potem me lih neki vpraša profesorica in to je bil višek. Odrinem mizo, skor profesorco prebrnem in brez besed letim na wc kukr so me nesle noge. Tm se zbruham in pridem čist scukana nazaj v razred. Tok mi je blo bed. POl mi je rekla naj grem rajši domov ker dajem slab vzgled ostalim...
Prijateljica je pa enkrat sedela pred administrativno pod drevesom. pridemo me tja k nas je čakala in se pogovarjamo. Kr naenkrat jst opazim da ma ženska neki na glavi. Pogledam od blizu pa vidim da se ji je ptič usral direkt na sred glave, in se še tko fajn zaderem da so vsi slišal (nism se zanalašč sam pač jst full vreščim) Njej je blo tok bed, men pa tut.
Je pa tko da si jst skos bruke delam. Sploh na prvih zmenkih k mi je nerodn take mečem ven da se sama v sebi tepem. Tut zaletel smo se že kam, padl z rolerji lih k ni blo treba al pa sm na koga hotla narest vtis...
Ničkolikorkrat sm med zapeljevanjem dvojega fant padla s postle, al njega poškodovala ipd.
Največkrat bedarije kvasim, še sama ne vem od kje takrat letijo.
Tistih hlač pa ni nikoli več upala oblečt za v šolo.
Jst sm pa v srednji šoli enkrat zaspala. Tok sm bla utrujena da sm pri najbolj nemogoči profesorci zaspala. Rekla sm frendici: plis dej čekiri če bo kej gledala (k sm sedela v zadnji klopi) jst se sam mal naslonim... Seveda Shtrukla full trdno zaspi in kr naenkrat zasliš: (karikiram priimek) Bedenk? Beeeeedeeeeeeeeeeeenk? Jst se še mal bolj udobno namestim. Kr naenkrat pa čutm k me sošolka pod rebre zbada in jst tko ustanem in jo pogledam z ubijalskem in popizdimn: Pa kva me k***c rukaš? Ona mene čist zaprepaden gleda, se mi je zdel da mi hoče neki povedat, in jst slučajno pogledam po učilnici se hočem usest in zagledam prfokso k me še bolj zaprepaden gleda, sošolci pa vsi u smeh. POl me je profesoca vprašala če so njene ure tok dolgočasne da spim med poukom. Sm se ji opravičla in povedala da sm slabo spala....
Enkrat smo pa isto pri razredničarki imeli zlo neprijeten dogodek. Takrat sem še kadila travo in tik pred izpitom me sošolka prepriča da pojem en cookie (piškot iz trave), češ itak niso močni. uredu jst pojem dva k so bli tko okusni. gremo mi pisat esej, mene začne čedali bolj fleširat. Najprej sem se komi zadrževala da nism umrla od smeha, potem je šlo pa samo še navzdol... Odpišem esej se dobesedno privlečem iz učilnice, gremo mi k razredničarki na matematiko. Men čist bed k še čist v prvi klopi sedim. Ok matematika moje počutje še bolj potolče k tlem. Kr naenkrat men slabo rata. Povem kolegici da če se bo kej zgodil naj me opraviči. In res jst zadržujem, mam bruhanje že čist na koncu in potem me lih neki vpraša profesorica in to je bil višek. Odrinem mizo, skor profesorco prebrnem in brez besed letim na wc kukr so me nesle noge. Tm se zbruham in pridem čist scukana nazaj v razred. Tok mi je blo bed. POl mi je rekla naj grem rajši domov ker dajem slab vzgled ostalim...
Prijateljica je pa enkrat sedela pred administrativno pod drevesom. pridemo me tja k nas je čakala in se pogovarjamo. Kr naenkrat jst opazim da ma ženska neki na glavi. Pogledam od blizu pa vidim da se ji je ptič usral direkt na sred glave, in se še tko fajn zaderem da so vsi slišal (nism se zanalašč sam pač jst full vreščim) Njej je blo tok bed, men pa tut.
Je pa tko da si jst skos bruke delam. Sploh na prvih zmenkih k mi je nerodn take mečem ven da se sama v sebi tepem. Tut zaletel smo se že kam, padl z rolerji lih k ni blo treba al pa sm na koga hotla narest vtis...
Ničkolikorkrat sm med zapeljevanjem dvojega fant padla s postle, al njega poškodovala ipd.
Največkrat bedarije kvasim, še sama ne vem od kje takrat letijo.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Včeri je bla kolegica pr men,pa smo šle zvečer v Laško,pa je mami rekla,da nj grema v trgovino z njo,da nama bo kupla še kej za pit.Pa js tak grem do Bandidosov,pa zagrabm 2 piksni.Pa kolegica začne neki o cenih govorit,sm pa rekla,da bom pogledla,če je v piksni pa v flaši enak notr.Pa obrnem eno piksno,pa mi pade z rok,pa se odbije na kovinsko polico,pa poči.Pa pride iz strani end s polnim vozičkom,pa pade na njega,pa on začne mahat,da je padla po tleh in je šprical vn po folku.Vsi so neki vpil.Pol se je pa zakotalila,js letim za njo,piksna pa direkt pod eno stojalo.Tk da sm mogla v miniki se po kolenih plazit.Pa še v malem kraju smo doma,tak da so me vsi poznal.Groza.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Ha, še eno sem se spomnila ta trenutek, ker je bilo pri nas govora o Posočju in skritih kotičkih za uživanje.
No, nekega sončnega dne lani poleti sem se odpravila na kolesarski izlet (sama) po dolini reke Soče - navzgor, Kobarid, Bovec. No, ko sem prišla za moje pojme do dovolj odročnega kraja, sem kolo pustila v gozdičku in se peš odpravila preko skal še kakšna 2 km nazvgor (težko prehoden teren, mislila sem, da sem pa gotovo ne bo nobenega, ker je bilo treba plezati in tudi dostopi iz vseh strani so bili skoraj nemogoči brez plezalne opreme).
Ker imam rada naravo in uživanje v njej, sem se odločila, da se bom malo sončila, uživala in se kopala. Ker nisem imela kopalk, sem se igrala nudistko. No, in tako, vsa razkrečena zaspim, ko me prebudijo glasovi.
Pogledam - in zagledam kajakaše, ki so se ustavili v tistem "žonfu" in mi nekaj govorili. Bili so moški, v starosti od 20 - 30 let. Nemci, če sem prav slišala. Hehe, kako sem takrat zafarbala.
No, potem sem se zavila v brisačo in še nekaj debatirala z njimi v angleščini. Dva sta se hotela celo slikati z mano, ker sta rekla, da take pa še nista doživela. Verjamem jima.
Tako, nauk zgodbe je, da v še tako nedostopni in neokrnjeni naravi nisi sam. Vedno pazi, kaj počneš.
No, nekega sončnega dne lani poleti sem se odpravila na kolesarski izlet (sama) po dolini reke Soče - navzgor, Kobarid, Bovec. No, ko sem prišla za moje pojme do dovolj odročnega kraja, sem kolo pustila v gozdičku in se peš odpravila preko skal še kakšna 2 km nazvgor (težko prehoden teren, mislila sem, da sem pa gotovo ne bo nobenega, ker je bilo treba plezati in tudi dostopi iz vseh strani so bili skoraj nemogoči brez plezalne opreme).
Ker imam rada naravo in uživanje v njej, sem se odločila, da se bom malo sončila, uživala in se kopala. Ker nisem imela kopalk, sem se igrala nudistko. No, in tako, vsa razkrečena zaspim, ko me prebudijo glasovi.
Pogledam - in zagledam kajakaše, ki so se ustavili v tistem "žonfu" in mi nekaj govorili. Bili so moški, v starosti od 20 - 30 let. Nemci, če sem prav slišala. Hehe, kako sem takrat zafarbala.
No, potem sem se zavila v brisačo in še nekaj debatirala z njimi v angleščini. Dva sta se hotela celo slikati z mano, ker sta rekla, da take pa še nista doživela. Verjamem jima.
Tako, nauk zgodbe je, da v še tako nedostopni in neokrnjeni naravi nisi sam. Vedno pazi, kaj počneš.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ahahaha, bog ve kako dolgo so bili tam in te gledali preden si se zbudila. Sicer pa ja - marsikateri kraj, za katerega mislimo, da je odročen, ponavadi ni... Jaz sem se enkrat preoblekla na eni jasi, ko sem kolesarila, kakšnih 10 m vstran pa je imela majhna grupa tipov piknik ali nekaj.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Nekje v 7. razredu OŠ smo se šli s familijo in s familijo moje najboljše prijateljice en dan kopat v Zreče. Vse lepo in prav, če ne bi jaz bila otroško zatreskana v očija moje best frendice ...in sem seveda mogla oblečt mini kopalkice...ki pa so imele eno napakico, le da je jaz nisem opazila dovolj hitro...niso se namreč dobro zapirale na hrbtu...No, in seveda sva s frendico šli na največji tobogan, un ta hiter in vse...se lepo pripeljema dol, štrbunkneva v vodo in splavava na površje...končno spljuvam vodo iz ust in si popravim lase, pogledam naokrog...in me obe familiji ful čudno in nekam nerodno opazujeta...js pa :"kaj pa je?", itak mi nič ni blo jasno, pa pogledam mal naokrog in 2 metra od mene plava moj zgornji del bikink ! sem začela kar nazaj pod vodo lest ...no, potem je prišla mama pobrat kopalke in mi jih v bistvu s trojnim vozlom zavezala, sam sram me je blo pa še cel dan
-
mitkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
da povem še jaz eno neprijetno situacijo:
med službo hodim vsak dan na kosilo v gostilno. v isto stavbo kjer je gostilna, pa hodim v eno pisarno pomagat delat in včasih letim kar med službo opravit kakšno stvar.
en dan grem normalno na kosilo, se vrnem na delo in potem čez čas ugotovim, da moram po eno stvar v tisto pisarno zraven gostilne. bila sem zamišljena in ko pridem do stavbe, namesto da bi zavila v pisarno, zavijem kar v gostilno. se vsedem za mizo in čakam, da pride natakar. pride in reče: o a danes pa kar dvakrat?
v tistem trenutku se spomnim, da sem v bistvu že enkrat bila na kosilu in da sem na napačnem kraju
na hitro sem nekaj zmutila, da samo nekoga čakam in da ne bom nič. v tisti zmedi si nisem niti za pit naročila. potem sem nekaj časa tam obsedela...in ob prvi priliki, ko me ni nihče videl spičila stran
med službo hodim vsak dan na kosilo v gostilno. v isto stavbo kjer je gostilna, pa hodim v eno pisarno pomagat delat in včasih letim kar med službo opravit kakšno stvar.
en dan grem normalno na kosilo, se vrnem na delo in potem čez čas ugotovim, da moram po eno stvar v tisto pisarno zraven gostilne. bila sem zamišljena in ko pridem do stavbe, namesto da bi zavila v pisarno, zavijem kar v gostilno. se vsedem za mizo in čakam, da pride natakar. pride in reče: o a danes pa kar dvakrat?
v tistem trenutku se spomnim, da sem v bistvu že enkrat bila na kosilu in da sem na napačnem kraju
na hitro sem nekaj zmutila, da samo nekoga čakam in da ne bom nič. v tisti zmedi si nisem niti za pit naročila. potem sem nekaj časa tam obsedela...in ob prvi priliki, ko me ni nihče videl spičila stran
-
lafemme - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2008
no, da še jaz povem svojo zelooo nerodno situacijo. Lani je simobil v portorožu priredil beach party in smo šli tja s sošolci in sošolkami. In tam je blo seveda še poooolno drugih. Pridemo mi na plažo, jaz z novimi kopalkami na katerih nisem imela narejenega vozla in se odločimo, da gremo v vodo. Seveda sem bla najpočasnejša, zato sem malo tekla za ostalimi.. in naenkrat.. puuf.. spodnji del kopalk kar pade iz mene.. ampak dejansko.. na meni so se držale samo še na desni strani ravno toliko, da nisem popolnoma brez njih ostala, pa čeprav sem že itak bla cela gola. jooj.. takrat bi se res najraje nekam vgreznila no, potem niti več nisem upala preveč tam okoli hodit, ker me je prej toliko ljudi vidlo. pa še kasneje ko sem ležala, sem vidla neke čudne face, ko so me gledali. ampak dobro.. so me vidli enkrat in nikoli več..
-
*clia* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: ljubljana
joj.
s kolegico sva se odpravljali na morje - Pag.. in to s katamaranom (vsaka s tremi kovčki, skratka polne prtljage.. jst sm mela pa še en ogromen bel klobuk k sm ga kr v roki nosila.. ni blo drugje placa) za apartma se je pa moja mati menila..
katamaran iz reke je štartal pozno popoldne in mi nekje na poti zazvoni telefon.. klical je lastnik apartmaja in vprašal (po hrvaško, seveda) če sploh pridemo.. in se jst neki trudim.. mu razložim da sva na katamaranu in se stric ponudi da naju pride iskat.. ok. ni panike... pa vpraša kako se bomo prepoznal.. pa jst razmišljam, pa gledam.. in prbjem..
'na glavi ču imati bjeli šečer' (bel sladkor)
in na drugi strani tišina.. men potegne kaj sm rekla.. kolegica zravn že komira od smeha.. in jst nadaljujem..
'ne, ne.. ne šečer.. šemšir.. joj. hat. klobuk..'
in reče stric v čisti slovenščini
'saj razumem po vaše.. bel klobuk.. no se vidimo..'
skor sm si želela da se ne bi vožnja končala, k me je blo konkretno sram..
s kolegico sva se odpravljali na morje - Pag.. in to s katamaranom (vsaka s tremi kovčki, skratka polne prtljage.. jst sm mela pa še en ogromen bel klobuk k sm ga kr v roki nosila.. ni blo drugje placa) za apartma se je pa moja mati menila..
katamaran iz reke je štartal pozno popoldne in mi nekje na poti zazvoni telefon.. klical je lastnik apartmaja in vprašal (po hrvaško, seveda) če sploh pridemo.. in se jst neki trudim.. mu razložim da sva na katamaranu in se stric ponudi da naju pride iskat.. ok. ni panike... pa vpraša kako se bomo prepoznal.. pa jst razmišljam, pa gledam.. in prbjem..
'na glavi ču imati bjeli šečer' (bel sladkor)
in na drugi strani tišina.. men potegne kaj sm rekla.. kolegica zravn že komira od smeha.. in jst nadaljujem..
'ne, ne.. ne šečer.. šemšir.. joj. hat. klobuk..'
in reče stric v čisti slovenščini
'saj razumem po vaše.. bel klobuk.. no se vidimo..'
skor sm si želela da se ne bi vožnja končala, k me je blo konkretno sram..
Ti ne veš.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Libido. napisal/-a:*clia* napisal/-a:'na glavi ču imati bjeli šečer' (bel sladkor)
okej, dejansko jst zdej umiram od smeha
JST TUUUUUUDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMG, NA GLAVI ČU IMATI BELI ŠEČER!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
ko sem bla ravno v najstniški letih (tam 16,17) let,so mi bli všeč skoraj vsi bratovi prijatelji.in oni enkrat pridejo k nam,jest se nekaj pogovarjam z njimi in pol ko se čez nekaj časa pogledam v ogledalo vidim, da mam vijolčne "brke",ker sm prej pila ribezov sok al nekj podobnega hehe,kolk mi je blo nerodno
al pa enkrat sem bla res totalno pijana in mene domov peljeta dva fanta,ki sta bla pač prijatelja od mojih prijateljev(jest jih nisem poznala).in jest celo pot nekej govorim in čebljam,čez par dni pa mi kolegica reče,da sem enmu všeč in če bi mu dala telefonsko.jest se pa sploh nobenga nism spomnla
pa enkrat ko sm šla na faks je ful deževalo.in jest parkiram avto in si precej zaviham kavbojke,da si ne bi celih zmočila.in itak sem poj pozabla na to in skorej cel dan hodila po faksu z zavihanimi kavbojkami
pa precej pivskih podvigov je blo,samo niso vsi za javnost
al pa enkrat sem bla res totalno pijana in mene domov peljeta dva fanta,ki sta bla pač prijatelja od mojih prijateljev(jest jih nisem poznala).in jest celo pot nekej govorim in čebljam,čez par dni pa mi kolegica reče,da sem enmu všeč in če bi mu dala telefonsko.jest se pa sploh nobenga nism spomnla
pa enkrat ko sm šla na faks je ful deževalo.in jest parkiram avto in si precej zaviham kavbojke,da si ne bi celih zmočila.in itak sem poj pozabla na to in skorej cel dan hodila po faksu z zavihanimi kavbojkami
pa precej pivskih podvigov je blo,samo niso vsi za javnost
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Js pa tko hodim po mestu, in zagledam tam pri avtu enga res hudga tipa, za pojest! In ga gledam, gledam, pa hodm. In one mene gleda. Pa se mal nasmehneva drug drugmu... In bum, pred mano se pojavjo stopnice in js padem po tleh kokr sm dolga in široka!! Jao kok sm pa takrat zafarbala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov