zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 21. Maj. 2008 0:08

V srednji šoli sem vedno imela s sabo plastenko za vodo in sem si potem v šoli nalila vodo. Enkrat pa je šla vodo nalit sošolka in je nalila povsem do vrha (jaz vedno nalijem manj). In jaz hočem odpreti plastenko in ker sem v eni roki držala sendvič, sem steklenico postavila na stol, na katerem sem sedela (med noge), z nogami prijela steklenico in s prosto roko odvila pokrovček. Ker pa je bila voda povsem do roba, je seveda stekla čez rob in po celem stolu. Na srečo sem sedela v zadnji vrsti in tega niso vsi opazili (so vedele samo 3 sošolke, ki pa so se mi pošteno nasmejale). Še celo uro sem sedela tako, da v resnici sploh nisem sedela, ampak bila malo dvignjena, da bi se hlače hitreje posušile. Na srečo mi je uspelo in so se posušile do konca ure, čeprav sem imela še do doma občutek, da imam mokre hlače...
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 21. Maj. 2008 18:30

jaoo, js sem prejšnje poletje nekak špasno letela po merkatorju v japoknah. In kr naenkrat meni japonka odleti, pa spele čez ceeeu merkator, js pa tk lepo počasi pa bosa zadi, da me je folk sam gledo, če sm mal prbita... :D

pa zanč se mi je zgodilo, da sedimo na terasi u kafiču in smo spoznale enga tipa, k je pač fuul temn. Tk da prav res iztopa. In js nekak pozabim iz kod prihaja pa njemu : "ejj, člowek, zadnjič smo ble babe u velenju, tam u unmu diskaču zrawn maxa! No, pomagi mi, ka je ž, ti veš ko si iz velenja!"
pa tip meni nazaj :" pa dobro no, sej vem., da sm bol črn, pa da zgledam čefur, sam drgač pa nisem iz velenja al.." :oops:
ooo šiiitt, sm sam misla, naj se pogreznem...
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 21. Maj. 2008 18:44

ko sm mela prejšno torbico brez žepkov, kakšno leto nazaj..sem mela ČIST VSE stvari nametane po torbi..in bla na kavi z enim ful fajnim kolegom. sem hotla plačat in se mi je nekako dnevni vložek zagozdil v denarnico.. jaz ga nisem vidla in ko sem hitro odprla denarnico je vložžek POLETEL po luftu in kelnaru pred noge.. seveda so vsi v lokalu vidli ne.. :oops: :oops: :oops: umrla sem.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 21. Maj. 2008 18:52

uf!! pa te tri so še najbolj hude od vseh!!

Mela sm enga tipa, k sma se pač rada tk rajcala, in sma si en večer pošiljala slikice od naju. Pa tk mislim, da vsi veste kake so ble... In js, pametnjakovič, pač pozabla tste slikice dou zbrisat!! :evil: in pridem nasledn dan na kafe, pa meni kolegica : ej, dej da vidim, če maš kako lepo sliko za ozadje na telefonu... In ona gleda, pa obrača telefon, pa še kr gleda... Pol pa kr naenkrat : Ej ana!! A mi lahk prosim poveš kdo, oz. kaj je to??? :help: Prosla sem boga naj me bek spraji!!!!

pa blo je tud to, da smo se ga en vikend hudo napili, meni pa ponavadi full spomin peša. In pridemo s kolegicami u nedeljo popoudan na kafe, pa meni en kolega : "ej, stara, a si ti vredo?? Ja ,vda sem, newm zaka nebi bla? pa on meni... : dej na, včere si pred celo teraso klecnala na štingah, pa padla, pa potrgala dou vse plakate, na koncu sm te pa js ujel!! js pa sam : aja.. Newm no.. Hvala :D
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 21. Maj. 2008 19:22

ful me je blo sram, ko sva šla z fantom na bencinsko tankat in nisem imela očal s sabo. in se je prpelu en tip, ki je biu zelo podoben enmu mojmu prijatelju in sem se mu seveda nasmejala. in tipu ni blo nc jasn pa je pršu k avtu pa odpru vrata pa vprašu č se poznama... mene je blo tko sram... tip se mi je tku smeju.. grrr :oops:
Uporabniški avatar
×××CarTiKa×××
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ×××CarTiKa××× » 22. Maj. 2008 18:11

Ko so v šoli tekli štafeto. To je blo v enem 4. razredu al pa 5. :D In mi vsi v ciljno ravnino gledat, pa se je enih 100 ljudi tam zbasal (bili smo po celi stezi na široko). Pa je temovalec pritekel, vsi so se na vse strani razpršil, on pa zadel v mene in sem padla. Simpatija pa je vidla in se začela ržat. :?
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 22. Maj. 2008 18:30

Hja no... Bilo je v 5. razredu OŠ. Šli smo na planinski izlet na Peco. V planinski koči smo seveda prenočili. In tam je bil en fuuuul simpatičen tip (zdej se ne spomnem več kako je zgledal, ampak takrat sem se kar "zatrapala"). Pa sta mi 2 frendici rekli, da ga naj grem vprašat koliko stane majica, ki si jo lahko kupil tam. Pridem in rečem: Koliko... potem pa napad smeha :oops: . Tok sem se začela smejat, da mi je sapo jemalo. Tam za mizo so pa sedeli učitelji in spremljevalci, ravno pri večerji in reče ena učiteljica: No, no punca... a se je tebi kaj zaletelo? Mislim... take sramote pa še ne :oops: .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 22. Maj. 2008 18:42

No, da še js dodam svoje pripetljaje :D

Sredi zime enkrat s kolegico hodiva domov in hočma čez cesto..Kolegica normalno gre, js pa stopim na tisti kup snega ki ga odkidajo dol z ceste :D in se mi noga not udre..In pol sm bla z eno nogo v snegu, z drugo pa na cesti..Seveda si lahk predstavljate kolk avtonov se je nabralo kr pač niso mogli mimo peljat :oops: kolegica pa namest da bi mi pomagala nogo dobit vn, se mi smejala tk da se je na tla usedla..

Pa zadnjič se pogovarjam s kolegom po telefonu in on glih iz avtona domov gre, pa ga js neki uprašam, pa tiho na drugi strani..Pa js rečem ka tej dela da je tiho in mi pove da išče neki..Pa reče da se ne spomne kam je dal.Pa ga js le vprašam kaj išče pa on reče ja telefon..Se je pa pogovarju z mano po telefonu..Js sm umrla takrat :D

Ko sm bla na novo z enim tipom, so me njegovi kolegi krstili, ker sm na novo prišla v družbo..In so me tako napili, da sm 3krat bruhala..Pol smo se šli pa uno igrco ena limona..Men nevm kk je uspelo, ampak js sm rekla RIBOLOG,namesto LIMONA.Pol lahk vete da je blo hudo :oops: In še dans se smejimo vsi na ta račun..
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 22. Maj. 2008 18:48

mene ni bilo nikoli sram...bilo mi je samo smešno in sem res umiral od smeha...ko sva šla z neko punco v tivoli pa se nama je začelo dogajati se lotiva situacije...in potem ene 10m stran en model čik prižge :lach:
Jaz sem jo ustavil in se začel smejati...pa sva potem počasi šla naprej novim dogodivščinam naproti... :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 22. Maj. 2008 19:52

Mene je pa sram zdaj, ko imam toliko in toliko let več in se spomnim, kaj sem v preteklosti naredila.

Šlo je za maturantski ples, ampak sem imela v razredu same blesave in neresne tipe. In sem nekega dne kot strela iz jasnega vprašala enga tipa na fitnesu (ki je imel najlepše noge, pa tudi v obraz ni bil slab), bil pa je like 15 let starejši do mene (!!!), če bi bil moj spremljevalec na maturantskem plesu. :unknown: Tipu najprej nič ni bilo jasno in kar verjet ni mogel, če je prav slišal vprašanje, na koncu je nekaj zbluzil, da gre domov na Štajersko. Sem potem vseeno dobila enga kul plesalca.

In danes, po 8 letih, nabašem na fitnesu spet na njega (pa sem zamenjala fitnes, ampak ne zaradi njega) in se me je spomnil in me je lepo pozdravil.
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 22. Maj. 2008 22:32

hm, men se je ta dogodek zgodil k sm bla stara 3 leta.

pač bli smo na morju, glih ob bazenu in sm jst gledala kko folk na glavo skače, pa sm še kr gledala in gledala..in kr naenkrat me ni blo več.mat me vsa panična iskala..in kje sm bla jst? skočila sm u bazen na glavo in jokala pod vodo :lol: haha :D

pol drugič smo mel s šolo tek na 600m. od začetka je blo vse super, na konc so se mi pa vezalke odvezale in sm seveda padla k največji štor, ceu klas pa sam u smeh..ok čist bad to :P
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmalaa » 15. Jun. 2008 17:03

Sm šla v eno pizzerijo pred cca 4 leti.. Pride natakar do nas in vpraša kaj bi naročile.. Čist sm bla zmedena in mu rečem: "Jst bi jagodno kupo.. Pa še nek me zanima - a v jagodni kupi so tud jagode?".. dumbass.. Pol se mi je začel pa tko smejat.. :)
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 15. Jun. 2008 17:51

amm ... tole je blo prejšnji teden v internatu .. pač mamo tako, da smo v istem štuku tipi in ženske .. in se jst tko en večer že preoblečem v pižamo (pa navajena sm da nimam spodnjega perila pod pižamo, ker mi je bolj udobno), se spravim gledat film (sama sm zadnji mesec, cimre so že šle) in se začnejo tipi neki dret na hodniku .. in grem jst vn pogledat, poln hodnik tipov, ženske pa vse v sobah .. pa se tko neki pogovarjamo in mi en od njih povleče hlače dol .. ja no, še preden sm se zavedla sm stala gola pred vsemi tipi :oops: meni blo grooozno bed, mislim pa da tistemu tipu ko me je sleku še bolj ker pač ni pričakoval da nimam boksarc oblečenih :D
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 15. Jun. 2008 18:38

^^Aaaaa, boga.
Jst bi se reeeees udrla v zemljo. Oooo, se mi je zrolala celotna predstava. Kaj ste pa pol naredil? :D
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 15. Jun. 2008 18:42

Jst se pa spomnm k sm šla lahk eno leto nazaj v trgovino po čokolado :D in pač tam je biu na praksi en supercute študent. pa jst tko: Jst bi en Mjoy. Pol pa praša on: Kašn? Jst pa: čokoladn. Joooj tko me je blo sram da sm kr pink ratala, tip pa valda u smeh . : )
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov