zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 19. Nov. 2007 19:18

...ko sm bla zasačena sred dejanja "gremo se mamice pa atije" hahahaa..in to od mojga dedka, k je pršu v mojo sobo, naj avto prestavm..res BaaaaaaaaaaaaaaaD, sj nism vedla kaj nej si mislm (ampak, to je nekaterim standard, mene je blo RES hudo sLaaaaaaaam :oops: :oops: )
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 19. Nov. 2007 23:39

Zdj sm se spomnla, da tega svojga "neljubega dogodka" še nism sem napisala...

Letos polet smo mel s sodelavci piknik. Blo nas je ene 20 sodelavcev, pač uni, k se najbol štekamo med sabo in naš delovodja. Mi smo se dobil na tem pikniku že okol dveh in ga začel pit in jest. Čez par urc smo bli že vsi nabasani k marele ane! Čeprov se ga jst res nism mela namena tok napit, ampak sploh se ne spomnem, kdaj mi je zadeva ušla izpod nadzora :oops: No saj nism bla edina, ker smo bli vsi ful nažgani. In pol se okol šestih popoldne, oz. prot večeru, naš "pametn" delovodja spomne poklicat našga šefa in ga povabt na piknik ( ta šef je pa pr nas res very important person, k ma pod sabo ogromn folka! Sicer je res star 31 let, ampak zlo resn človk, kot se za šefa spodob ). In šef res pride na piknik :eek: Sicer se ne spomnem velik, mam par flešev, sam vem, da se je usedu zravn mene in da sva neki razglablala o moji šoli, o kolesarjenju in ne vem, kva še in jst, že vsa nalita, se lepo naslonim nanga in skor zaspim :embarrassed: ! O moj bog, k se zdj spomnem na to :unknown: Pa to se še spomnem, k me je vprašu:"Kaj pa je?!", jst pa njemu:"Ah nč...pomojem sm mau nabasana!"

Dear god ane, mene je blo tok sram pol pridet v službo! Ampak on je očitn to bol mirn sprejel, k jst, ker se čist navadn obnaša do mene, u bistvu me kr porajta no :D Sam kera sramota...nikol se ne dotaknem več alkohola na službenih zabavah, res ne!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 20. Nov. 2007 17:11

Dns sm si želela, da se zemlja odpre pod mano!!! Stojim u vrsti u Merkatorju in mi reče prodajalka 13evru pa še neki in ji dam 20evru in pol mi pač normalno vrne, jez pa njej: 20 sem vam dala, ne? Pa me ona čudno gleda, pol se pa jez spomnm, da je bil račun 13 pa nekej! Ojej, sej ne da je bla cela vrsta še za mano in sej ne da sm blond :roll: . Ful sm bla neki zamišljena in sm pol kr neki prbila ku ena stupid woman! :D Sm pol rekla sam: Pardon, hvala. In se pobrala s trgovine in še celo pot zardevala :oops: sama pred sabo in si misnla: Jez sm Blond, fejst Blond! :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Nov. 2007 19:38

ko sem bil prvič ali drugič pri mojem dekletu doma, sem opazil, da imajo zelo znucano wc metlico, podobna je bila frizuri lada bizovičarja... pa sem seveda punco malo špiknil, češ kako imajo fino wc metlico!
ona pa seveda v vsej svoji zlobi: MAMMMAAAAAAAAAAAAAAA, Jochie je pa rekel, kako imamo fino wc metlico!!! in to vpričo mene... :oops: :oops: :oops:

no, ni mi bilo najbolj prijetno takrat, sem bil še frišen pri hiši, wc metlico so pa vseeno zamenjali! :D

aja, od takrat en drugega toživa taščam...v vsej svoji zlobi! :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 21. Nov. 2007 8:31

To tudi meni moj dela, jez pa nism tko zlobna! Npr. rečm, da sm lačna, pa nočm, da me njegova mama streže, ampak da si naročiva pico al pa da mi on nardi kk sendvič. On pa: Mamaaaa, T**** je lačna :D . Mene je pa sram, ker nočm, da me njegova matka streže in pol rečm: Ma ne ne, sej nism lačna. In pol on izdajalsko, pa še kej doda zravn: Ma kaj lažš zdej, pa rekla si, da boš umrla od lakote. Kaj zdej? In pol še po možnosti prjavi, da me je sram :oops: .
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Nov. 2007 0:38

. :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:01, skupaj popravljeno 1 krat.
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 22. Nov. 2007 5:15

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 23. Nov. 2007 17:41

Jochie napisal/-a:ko sem bil prvič ali drugič pri mojem dekletu doma, sem opazil, da imajo zelo znucano wc metlico, podobna je bila frizuri lada bizovičarja...

:rofl: :rofl:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 23. Nov. 2007 18:09

No, jst sem pa zadnjič čakala na trolo...in je prišla tista tastara s tistimi stopnicami in ker sem pač neroda mi je lih ko sem hotla it na bus padla mesečna POD bus...in jst nebi bla jst, če je nebi šla pobirat. Skor ulegla sem se na pločnik in izguzila kolk sem mogla, da sem dobila tisto mesečno ven... No, da bo stvar še lepša je biu bus poln pa na postaji je blo tut folka. Ko sem prišla not in pokazala mesečno se mi je voznik začeu režat.
Jap...šla sem na konc busa in upala, da me je čimmanj folka vidlo...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Nov. 2007 18:49

^^ Sam temu pa se sem narežala. :rofl: Ma meni se je zgodilo z mesečno že vse možno in sem si bruke delala, ampak recimo da je over vse to. Guess so. :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Nov. 2007 20:44

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:13, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Nov. 2007 17:23

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 29. Nov. 2007 18:36

No, še moja prigoda:

Sem parkirala na faxu v garažni hiši (sta dve nadstropji), in pol ko sem se vračala, grem plačat, na poti k avtu, pridem v garažno, avta NI! Gledam, preiščem celo garažno, pa vedla sm, da sem ga čist na konc dala ... Avta NI. Sam srce mi je začelo nabijat, odletim ven, do tiste tete pri blagajni in ji rečem, da ni mojega avta. Pol me je tko pogledala, pa rekla, da to se pa res še ni zgodl, da bi avto ukradl v garažni hiši :D In jst tko: "Ja ni ga!" No, je bla ful prijazna, in sva šle po enih drugih stopnicah dol, prideva direkt pred moj avto :oops: In vpraša: "Kje pa ste parkiral?" Jst pa samo: "Aja, sej je tuki :oops: :oops: " Jooooj, kaki bed! Očitno sem šla ene stopnice prenizko in pršla v napačno garažno ... Se je samo nasmehnla, še dober da je tko prijazna :D

Aja, pa še neki sm se spomnla!

Grem ene 3, 4 leta nazaj prvič po 6 letih smučat. Pa me moj sedanji tip (takrt še nisva bla skup) uči. In sva šla v Kranjski Gori na progo Mojca, ki ma krogce do gor. Pa je bil pred mano en mulo, vzame krogec, se odpelje. Ok, na vrsti jst. (Pa še nikol se nism vozila s krogci) Probam ujet krogec, mi ga spodnese. OK, 2. poskus. Pride krogec, ga primem, me skori potegne nekam tja gor v luft, sm se sam spustla in skor odletela po tleh :oops: Pol je pa že žičničar mogu pomagat, pa mi dal tist bogi krogec med noge :oops: Za mano pa moj zdejšnji fnt, jojjj, jst sm si samo misnla "sneg, odpri se" :oops:
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NotYourToy » 29. Nov. 2007 22:20

no js sm talent pri takih stvareh..
poleti sma s prijatlco šle na jezero in pri jezeru so teniška igrišča. Hodima proti jezeru in vidim enga dobrega tipa ki igra tenis In ga gledam, gledam.. in se zaletim u smreko. Pa itak me usi pogledajo. Kolegica se mi smeji. Js terc pa odlomim vejo pa ji jo vržem v glavo (pač da sm preusmerila pozornost na njo).. itak me je blo ful sraaam :oops:
prejšnič smo ble s frendicami v kafiču pa tk beremo novi cosmo in pride natakarca.. pa mi reče a je novi cosmo? pa js: ja je ja :) pa ona a si ga zmeri kupiš? Pa js taka čist ponosna: ja zmeri.. tud če bi bla šerbi na prvi strani bi si ga kupla. Ker je bila malo bolj močne postave me je tako grdo pogledla in dokler sm si js gr priša kaj sm narobe rekla so se že vse prijatlce držale za glavo in se smejale. No in itak sm mogla to mami povedat.. in tk pri blagajni v trgovini js mami razlagam da sm eno užalila, pogledam desno in trgovka ki nama je računala je bila spet močnejše postave.
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 30. Nov. 2007 16:27

blo je lani še v srednji šoli, mi smo meli tko avlo, naokrog pa pač tko za sedet in avla je bla polna res. in men se je zlo mudil na cigaret in tečm čez avlo. bil je tak deževen dan in je blo spolzko po tleh in jst bum sred avle na tla na vse štiri. in se tko obrnem in vidm frendico k hod prot men pa se smeji in še ona kr naenkrant na tla sam ona je na rit. pa midve, midve k sva vedno ble neki fine jst sm se tok smejala pa blo mi je mal laži k je ona tut padla, da nism bla edina. :D sam so še dolg s prsti kazal na naju :(

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov