zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
pač to se ni zgodlo meni pač pa eni kolegici...sam morm vseno povedat ko mi je ful svetovno no pač že dovgo časa je mela fanta pa so ga doma ful lepo sprejeli pa use in enkrat sta se pač odločla da se gresta skup tuširat...hotla sta pa tud sprobat sex pod tušem...ker pač še nikol nista a ne...punca ni bla zaščitena z tabletkami pa sta uporablala kondome...pa je una u svoji sobi vzela hlačke pa majčko pa nwm ka še...kondom pa dobro zavila v hlačke da pač nebi kdo vedu za njune namene....no in ravno ko sta šla v kopalnicu ju ustavi mama....pa se neki pogovarjajo pa gresta ona dva naprej po hodniku...naenkrat pa tista moja frendica ful pade ko se je pač ez neki spotaknala in mama jo pač hitro pobere v tem pa pobere še njene stvari in kr z lepega pade na tla zavoček s kondomi ga je mnda samo pobrala pa šla naprej...sram je jo blo pa valda ful...pa čeprau je zdej že od tega pov leta,ona še kr ni pozabla pa se gre še vedno z grenkim priokusom s fantom tuširat
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Ko sem bila stara nekje 12 let, sem zelo rada rolala. In kot vsaki najstnici, ki jo je pravkar začelo malce razganjati, so tudi meni šle po glavi same bedarije. Čez cesto je živel fant, ki jih je imel nekje okrog 18 in roko na srce- ni bil ravno lep kot Adonis. Ura je bila nekje šest popoldne in pametna buča (jaz) se odloči, da malo preizkusi rolarje. Kot blisk sem švigala sem ter tja, izvajala nove trike in samo sebe kovala v zvezde, kako pač obvladam rolanje. Potem pa naenkrat zagledam tega sosedovega fanta kako se sprehaja po ulici. Naredim krog, se peljem za njim z kar parimi kilometri na uro in ko ga prehitim mu dramatično požvižgam (češ uuu, kako si lep) , se mu smejem...In potem kruta resnica. Sprednje kolesce rolarja se mi zatakne med dva tlakovca in neugodno me zaštopa ter vrže po betonu. Tip me obide, se zareži kot ne vem kaj, jaz pa se osramočena, z zvitim prstom (še kak mesec sem bla v longeti) in odrgnjeno kožo po obrazu, rokah in kolenih počasi odvlečem do doma. V solzah, kajpak.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Ok, ker smo lih danes s sošolkami obujale spomine na naš lanski izlet v Dunaj, sem se spomnila nečesa.
Torej, kot verjetno že vsi veste je pri Štefanovi cerkvi vse polno trgovin. Bolj ali manj znanih znamk. In jaz pa ena sošolka- sve obe veliki modni navdušenki vedno hodive skup po trgovinah. In sve se ravnokar pogovarjale o obleki za maturanski ples, ko sve v izložbi zagledale takooo lepo obleko, da še danes sanjam o njej. In seveda, midve nebi bile midve če nebi šle v tisto trgovino. Poiščeve te obleke, in jaz pametna vzamem obleko in grem v kabino. Pa se začnem slačit, pa mi je bila obleka premajhna. Pa rečem sošolki naj prinese eno št. večjo.. Kar naenkrat pa slišim v kabino glasove "Hallo Hallo! Was macht ihr den???" (Halo halo, kaj pa počnete?) Pa sem mislila, da to ni nama namenjeno. Ko se kar naenkrat odpro vrata kabine (jaz sem tam stala samo v gatah in modrcu) in se ona uslužbenka začne dret kaj počnem, da to nesmem sprobavat in zakaj sprobavam obleko, če jo rabim ali samo za hec.. Od vse panike in nerodnosti, ki me je takrat lovila sem celo pozabila nemško (po rodu sem dunajčanka..)
Tako kot tisti dan, me še ni bilo sram.. Ampak danes, danes je vse le še en smešen spomin
Torej, kot verjetno že vsi veste je pri Štefanovi cerkvi vse polno trgovin. Bolj ali manj znanih znamk. In jaz pa ena sošolka- sve obe veliki modni navdušenki vedno hodive skup po trgovinah. In sve se ravnokar pogovarjale o obleki za maturanski ples, ko sve v izložbi zagledale takooo lepo obleko, da še danes sanjam o njej. In seveda, midve nebi bile midve če nebi šle v tisto trgovino. Poiščeve te obleke, in jaz pametna vzamem obleko in grem v kabino. Pa se začnem slačit, pa mi je bila obleka premajhna. Pa rečem sošolki naj prinese eno št. večjo.. Kar naenkrat pa slišim v kabino glasove "Hallo Hallo! Was macht ihr den???" (Halo halo, kaj pa počnete?) Pa sem mislila, da to ni nama namenjeno. Ko se kar naenkrat odpro vrata kabine (jaz sem tam stala samo v gatah in modrcu) in se ona uslužbenka začne dret kaj počnem, da to nesmem sprobavat in zakaj sprobavam obleko, če jo rabim ali samo za hec.. Od vse panike in nerodnosti, ki me je takrat lovila sem celo pozabila nemško (po rodu sem dunajčanka..)
Tako kot tisti dan, me še ni bilo sram.. Ampak danes, danes je vse le še en smešen spomin
-
ancHii..* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2007
- Kraj: slovenijaaa...:)
js sm bla pa v celju v cityu centru u šopingu zadnjič.. no in grem v H&M pa pač spodej gledam neke majčke pa to.. in pol zagledam enga totalno seksi fanta in sm začela mal flirtat pa kr tk brskat po stalažah brez da bi gledala kje sploh sm.. in pol kr naenkrat pa tk da ga neb lih skoz gledala tk dvignem kr eno majco pa tk eni frendici leeeej kok je lepa.. in ona tk khm am ti si na oddelku za nosečnice..
in on tip to use vidu!
in on tip to use vidu!
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Jaz sem se pa skoraj pogreznila v zemljo, ko smo šli bowlat v Areno (bila sem še tako malo lepše oblečena) in sem padla kot sem dolga in široka po celi stezi. Skoraj sem umrla od sramu, potem nisem šla metat še kakšne 2 rundi, ker mi je bilo tok bad
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ ehehe, zdaj ko si to omenla... meni je blo najbolj bad, ko sem šla v štiklah po eni trgovini, pa je bil gladek parket in mi malo spolzi pa sem tako zakrilila z rokami, da je prav čudno izpadlo in sem se samo pobrala vstran, ker je zraven bla ful dolga vrsta za kabine
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 17. Jan. 2012 16:08, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
No, če je kdo talentiran za sramotenje, sem to jaz...
Ko sve midve z mamo sle enkrat v shopping in seveda obe navduseni "juhuhu nove cote" in tako hiti mama k nekim majcam, ki jih je na dalec videla jaz pa seveda za njo. Pa pridem blize in vidim neke majce ki so ble za stare bakice. In tako recem:"eh pa to je za stare bakice". Se obrnevi, da grevi vstran in potem se oglasi neka starejsa zenska, ki je stala za mano: "ja ja, tou pa je res za nas, stare bakice!"
v trenutko sem zacela spreminjat barve...
Ko sve midve z mamo sle enkrat v shopping in seveda obe navduseni "juhuhu nove cote" in tako hiti mama k nekim majcam, ki jih je na dalec videla jaz pa seveda za njo. Pa pridem blize in vidim neke majce ki so ble za stare bakice. In tako recem:"eh pa to je za stare bakice". Se obrnevi, da grevi vstran in potem se oglasi neka starejsa zenska, ki je stala za mano: "ja ja, tou pa je res za nas, stare bakice!"
You want me to be something I can never ever be.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Foxy-lady napisal/-a:No, če je kdo talentiran za sramotenje, sem to jaz...
dobra!!!
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Ojej ko se jaz spomnem svojo dougodivščino sporočim (zihr se jih bo par najdl Zdj pa ena dougodivščina ki jo je pripovedoval moj prijatelj:
Vam rečem nasmejala sm se do souz:
En večer so sli ven 2 prjatla in ena punca, pa zvečer oz zjutri odhajajo prot domu , se ustavijo na hors burgerju, čakajo v vrsti,nakar je punca na vrsti in naroči: jz pa ne bi pekočga in brez ČESNA v horsu, in kuhar jo čukast gleda (baje da je blo ful smeha)nakar dobi svojga horsa in na ves glas reče :Bogi horse!
Mislm sam kako so nam to pripovedoval,smesno za umret!
Drugač pa punce-vse k ste napisale svoje "sramotilne trenutke"..nasmjela sm se vam do souz!!
Vam rečem nasmejala sm se do souz:
En večer so sli ven 2 prjatla in ena punca, pa zvečer oz zjutri odhajajo prot domu , se ustavijo na hors burgerju, čakajo v vrsti,nakar je punca na vrsti in naroči: jz pa ne bi pekočga in brez ČESNA v horsu, in kuhar jo čukast gleda (baje da je blo ful smeha)nakar dobi svojga horsa in na ves glas reče :Bogi horse!
Mislm sam kako so nam to pripovedoval,smesno za umret!
Drugač pa punce-vse k ste napisale svoje "sramotilne trenutke"..nasmjela sm se vam do souz!!
-
KittyKiss - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ko sem prvič nenamerno ZELO EKSTREMNO NAGLAS prdnila pred fantom. Se še zdj spomnim, toook me je blo na wc, sm že bla na poti do wcja in PPPPPPPPPRDDD BRAAWUM fak, jz --> :unknown: on--> resničn je bil začuden sprva potem pa je mal smeha sledil, ampk čist mal
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
bil je šolski ples in bla sem 5., 6. klas (ne vem točno) in je bil ravno en dobr (bolj miren) komad in sva šla z enim tipom plesat...sam kaj ko pa je tip cel čas sam stal na mestu in se sploh ni premaknu mene je blo tistikrat tko sram zdaj se mi to ne zdi nč takega, sam takrat pa sm hotla sam na hitro pobrisat s plesišča
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zadnjič sem bila v Big Bangu in sem nekaj iskala, pa se en tip zadere moje ime in ker sem čisto "not padla" v iskanje in sem nekaj razmišljala, sem samo slišala samo sebe rečt: "Ja?" Tip pa se obrne k meni in se začne smejat (sem potem ugotovila, da je klical prodajalko, ki ji je isto ime). Aja, on je bil tudi prodajalec.
-
Coco. - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Hm, včeraj.
Zamujala sem na umetnost ker sem bila v avli s prijateljem in tko tečem po stopnicah proti učilnici in po stopnicah nasproti gre en lep tip. In jas ga gledam in on je gledou mene grem pač naprej. Potem pa se obrnem in vidim da me še vedno gleda in se mu jas nasmejem in u tistem padem po štengah. Rekla sem samo: Ja pa P***a no.
On je umiral od smeha. Danes pa sva skupaj umirala zaradi smeha ob spominih na tole.
Zamujala sem na umetnost ker sem bila v avli s prijateljem in tko tečem po stopnicah proti učilnici in po stopnicah nasproti gre en lep tip. In jas ga gledam in on je gledou mene grem pač naprej. Potem pa se obrnem in vidim da me še vedno gleda in se mu jas nasmejem in u tistem padem po štengah. Rekla sem samo: Ja pa P***a no.
On je umiral od smeha. Danes pa sva skupaj umirala zaradi smeha ob spominih na tole.
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov