zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 17. Okt. 2004 7:20

ja no pr men je blo pa takle: fant mi je že skos težiu, da bi se enkrat snema la med.....*****........no pa sm enkrat pol končno rekla ja pa me je snemu(pa to na fotoaparatu), ko sm js njemu.....******.......no in to posnamema, dama fotoaparat stran in nadaljujema naprej, pozabima na posnetek......pol čez neki dni, pa sma šla s kolegom in njegovo punco špilat človek ne jezi se in smo se ful slikal pa to, pa hoče kolega pogledat kake so kej slike pa naleti na najin filmček pa tak on:"ka pa je to?"..........midva pa :oops: :oops: fora je pa tud v tem, da njegov fotoaparat uporablata tud ful njegova mama pa foter.........tak da je bolš da je kolega vidu........
Uporabniški avatar
lutka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lutka » 17. Okt. 2004 12:44

Stellcy, mislim da si z to zgodbo vse prekosila!!! :respekt:
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 17. Okt. 2004 12:57

:oops: :oops:
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 17. Okt. 2004 13:12

stellcy :D :lol:
Gone
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 17. Okt. 2004 13:15

Michael napisal/-a:stellcy :D :lol:

to ni smešn....... :unknown:
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 17. Okt. 2004 13:18

zlo :mrgreen:
Gone
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 17. Okt. 2004 13:20

že v redu........mojga posnetka vsaj ni cel svet vidu tak ko severininga.......
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 17. Okt. 2004 13:26

to je pa cist druga ja, ce je sam prjatu vidu pol ni panike
Gone
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 17. Okt. 2004 13:29

Michael napisal/-a:to je pa cist druga ja, ce je sam prjatu vidu pol ni panike

:zunge:
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 17. Okt. 2004 18:59

Mah js si usak dan parkrat kšno bruko nrdim k sm precej hiperaktivna pa skos neki skačm pa prbijam pol pa možgani doskrat ne dohitevajo mojih besed pa dejanj... sam sej usi k me poznajo vejo kaka sm... Če je pa kšn now u družbi je pa sam :eek: Js pa sam :D
:lol:
Če nisi del rešitve, si del problema.
sweet tiny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet tiny » 01. Jan. 2005 2:40

full bed mi je blo ko smo mel vaje za valeto in moj soplesalec-moja veeelika simpatija je nek ples experimentiral na meni in me dvidnil v zrak in sulkal in skoro so mi hlače dol padle tam med vsemi ker so vsi zijali in pol :oops: :oops: :oops:

pa blo je enkrat z isto osebo-simpatija sošolec,ko sem šla iz razreda(7.klas)je šel brskat v mojo torbo in našel pismo za dopisovalko tam pa so bile seveda vse pikantne podrobnosti o fantih,mogoče še celo kaj o njem..nevem in to je prebral pred klasom,mene je skor zadelo.
Uporabniški avatar
Lollypop
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2004
Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Lollypop » 01. Jan. 2005 15:54

Ma velik je tega sam se ne spomnim glih zdj nč tazga! Sm pa jz parkrat tud nekoga drugega za fotra zamenjala. Blo je pa kr hudo k smo se enkrat v šoli neki zajebavali. Zravn je bla tud moja takratna simpatija in jz sm bla čist živčna in štorasta. Najprej sm nek pano z plakati podrla in pol sm neki laufala vn pa se v steklena vrata zaletela --> s šusom. Vse to v roku 5min. Tooook sram me je blo. Pa z nosa mi je kri začela lit. Fack, sm kr vesela, d zdj nimam takih blemov. :lol:
Me je pa blo tud sram k me je stric dobu na travniku, pijano in nek tip mi je glih hlače odpenju. Naju je kakih 5 min sm gledo, mi2 pa še opazla nisma. Grozaaaa! :D
Zadnjič spremenil Lollypop, dne 01. Jan. 2005 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 01. Jan. 2005 18:58

he he meni najbolj nerodno... joj jaz skoz kakšne gluposti delam, ma ne vem no...

ve ste vsaj očite za strice zamenjale... men je pa ratalo mamico zamenjati za strica z dolgo črno brado... ok mala sem še bla, samo vseeno... :lol:
drugače sem pa zaj že tak navajena na svoje bedarije da mi nni več tak enostavno nerodno... lol
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 01. Jan. 2005 22:58

Hm.... aja ze vem :D
Na generalki ne vem tocn za kaksno proslavo, predstavo, se je slo, sem brala eno zadevo in medtem so se mi odpele hlace. mislm mela sem oblecene ene cudne kavbojke, pa se mi je zadrga kr nekak odpela. folk me je res gledu, men pa nc jasn. pol mi je pa mislm da ena ucitlca diskretno namignila, da nej zapnem hlace :oops: :oops:

pa se ena... s solo smo sli na ekskurzijo, zbrali smo se pa tko okol 6,00 zjutri pred solo. no in avtobus je parkiral ravn pred prehodom za pesce in seveda se nam je vsem zelo mudilo na avtobus, da bi mel cimbolse sedeze. js sm pa tekla in tam na prehodu za pesce je bla luza bencina js sm pa padla notr!!! najprej na rit, pol sm se pa hotla pobrat in ker je res zlo drsel, sm padla se na trebuh, vsi so se mi smejal, tko da ni preostal nc druzga, kt da se se js smejim, ubistvu je iz tega pol ratala velika zajebancija in smo se cel dan smejal, sam men je blo vseen na zacetku dost :unknown:
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: NG

Neprebrana objavaNapisal/-a bordyka » 02. Jan. 2005 23:20

js sm si u petk naredla prevelko sramoto.....sam hvala bogu so bli usi tok pjani.......

res d se js nc ne spomnm sam mi je blo tok bed ka mi je tip govoru ka sm delala......to d sm 3 kuhane vine polila po seb se plazla od dvigala do stanvanja pa sred glavne ulce lezala na cesti ni nic....sam res nebi govorla o drugmu

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov