zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

smrklja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smrklja » 22. Dec. 2005 9:53

No men je blo pa najbl nerodn eno poletje,ko smo bli na bazenu.Smo ful skakal u vodo pa to.Na seb sem pa imela dvodelne kopalke.In jest skočim v vodo normalno priplavam ven,se usedem ob bazen i mene usi neki gledajo.Men nič jasno zakaj i pol pride kolegica h men pa mi reče poglej pa zglavo nakaže namene.JOOOOOOOJJJ tastar kva sm jest takrat zafarbala.Od skoka v vodo se mi je modrček od kopalk premaknu na gor in mi je ven gledala desna joška.Celaaaaa desna joška,druga je bla pa normaln pokrita. :unknown: Ne vem če je blo kermu še tok nerodn,zamislte si punce da bi se to vam nrdilo.Hm
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 22. Dec. 2005 10:16

smrklja napisal/-a:No men je blo pa najbl nerodn eno poletje,ko smo bli na bazenu.Smo ful skakal u vodo pa to.Na seb sem pa imela dvodelne kopalke.In jest skočim v vodo normalno priplavam ven,se usedem ob bazen i mene usi neki gledajo.Men nič jasno zakaj i pol pride kolegica h men pa mi reče poglej pa zglavo nakaže namene.JOOOOOOOJJJ tastar kva sm jest takrat zafarbala.Od skoka v vodo se mi je modrček od kopalk premaknu na gor in mi je ven gledala desna joška.Celaaaaa desna joška,druga je bla pa normaln pokrita. :unknown: Ne vem če je blo kermu še tok nerodn,zamislte si punce da bi se to vam nrdilo.Hm

O boga. Sorry ampak sem se res kr fajn nasmejala :lol: :lol:

Jah vrjamem, da je prov grozn blo ane.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 22. Dec. 2005 13:57

smrklja napisal/-a:No men je blo pa najbl nerodn eno poletje,ko smo bli na bazenu.Smo ful skakal u vodo pa to.Na seb sem pa imela dvodelne kopalke.In jest skočim v vodo normalno priplavam ven,se usedem ob bazen i mene usi neki gledajo.Men nič jasno zakaj i pol pride kolegica h men pa mi reče poglej pa zglavo nakaže namene.JOOOOOOOJJJ tastar kva sm jest takrat zafarbala.Od skoka v vodo se mi je modrček od kopalk premaknu na gor in mi je ven gledala desna joška.Celaaaaa desna joška,druga je bla pa normaln pokrita. :unknown: Ne vem če je blo kermu še tok nerodn,zamislte si punce da bi se to vam nrdilo.Hm

ej točno to se je men zgodil enkrat v 4. al 5. klasu k smo šli s klasom v tivoli plavat :oops: še dobr da jih je čist mal vidl :D
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 22. Dec. 2005 14:49

sicr se ni men zgodil ampak eni kolegici, je pa vseen za crknt smešn... torej pri nas v službi imamo telefone, ki na displeyu prikažejo ime in začetno črko tistega ki kliče in preden dvigneš telefon pač na hitr prečekiraš kdo je... in smo imeli pred časom dva osebka z istim imenom... moja kolegica je bla z enim od njih v zelo prijateljkih stikih in sta se valda skoz neki zajebavala, drugi je bil pa blazno resen pa še sorodnik od ministra... in tako lepega dne ta drugi kliče kolegico, ona na hitr pogleda telefon dvigne slušalko in prepričana da jo kliče prvi reče iz štosa: "pa kdje se kriješ kurvo"... na drugi strani najprej smrtna tišina in pol k je tip mal k seb pršu reče: "zarad opomnika kličem"... :rofl: ...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 22. Dec. 2005 16:54

Hehehe micamaca :lol: loooooooooool
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a anna_k » 23. Dec. 2005 11:03

no pa bom še jaz eno delila z vami :D

ko sem bila v OŠ sem trenirala gimnastiko v Narodnem domu (Lj) in, ker je bila telovadnica zelo velika, smo trening imele skupaj s fanti. no, in nekega "lepega" dne smo vadile kolesa, stoje, prevale ipd. na treningu smo ponavadi bile oblečene v trenirke (ne drese) in tisti dan sem imela na sebi neko ohlapno majico. aja, pa da ne pozabim: to je bilo v obdobju, ko so mi ravno začele "poganjati" prsi :oops: iiiiiiin...pridem pač na vrsto, da naredim stojo, se suvereno dvignem na roke in mi majica zleti čez obraz! bila sem brez modrca ali kakršnegakoli topa, obrnjena proti fantom in: ta-daaaaaa! moje male bunkice so naredile show za celo telovadnico :D

zdej se temu smejem, samo takrat bi pa najraje umrla :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
I forgive you after all
Uporabniški avatar
marlynka.z.diamanti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2005
Kraj: cuba*

Neprebrana objavaNapisal/-a marlynka.z.diamanti » 23. Dec. 2005 19:16

Lollypop napisal/-a:Ma velik je tega sam se ne spomnim glih zdj nč tazga! Sm pa jz parkrat tud nekoga drugega za fotra zamenjala. Blo je pa kr hudo k smo se enkrat v šoli neki zajebavali. Zravn je bla tud moja takratna simpatija in jz sm bla čist živčna in štorasta. Najprej sm nek pano z plakati podrla in pol sm neki laufala vn pa se v steklena vrata zaletela --> s šusom. Vse to v roku 5min. Tooook sram me je blo. Pa z nosa mi je kri začela lit. Fack, sm kr vesela, d zdj nimam takih blemov. :lol:
Me je pa blo tud sram k me je stric dobu na travniku, pijano in nek tip mi je glih hlače odpenju. Naju je kakih 5 min sm gledo, mi2 pa še opazla nisma. Grozaaaa! :D

prebrala sem vseh deset strani.lulam od smeha.ampak ta je pa najbolša.pa še jse eno povem k niti ni nč posebnega.hodva midve s kolegico enkrat po glavni in je lih scalo.in jaz jo tak po rami lopnem za foro(kao kje si ti men)in on pade.hahahahahahha.vsi so se smejal vključno z mano,ona pa pizdila name.

pa še enkrat tko na morju ona pred mano laufa po pomolu pa kr naekrat ni nikjer njene glave pa vidim da leži na tleh pol pa hitr vstane k da nč ni blo. :lol:
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 23. Dec. 2005 20:56

--
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 19. Jan. 2006 11:15

lutka napisal/-a:Moj najbolj neroden trenutek je bil, ko sem bila stara 15 let in smo šli na končni izlet sem v eni diskoteki opazla, da je za šankom ful lušten natakar in se odločla, da ga bom mal pecala :love:!
Ko smo s kolegicam stopile za šank sta si oni dve naročili pijačo jaz pa sem hotela narediti vtis, se naslonila na pult in ga zapeljivo vprašala, Kaj mi priporoča!!! On je naredil korak nazaj, me premeril, si me ogledal in ogovopil:"MLEKO!!!" :steinigung: Mislila sem, da se bom pogreznila v zemljo, kolegici sta planile v smeh jaz pa se odločila, da tist večer ne bom nič pila!!! :unknown:

Full hudo, car natakar :D
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 19. Jan. 2006 12:28

1 x u sluzbi sem dobila na mail eno posto v power pointu, in ker mi je takrat racunalnik full pocas delal, sem odprla posto, vmes pa sla neki skopirat na hodnik.
Pridem nazaj v sobo, pa moj sef pred mojim racunalnikom, se smeji, gleda mene pa vprasa: ja kaj pa mate to? Jst pa : ja en mail sem dobila (pa nisem sploh vedla kaj je gor), pogledam na ekran pa tip pa bejba , k ona njemu fafa, on pa njej lize ..
jaooo :oops: kera sramota takrat ....

1x u 1.letniku sem ga sla pa pit s sosolcem in eno prijateljico, in smo bus zamesal, in namest da bi se peljal samo do Bavarca, smo sli do mesta in naredil bliznico mimo Opere. In tko mi , pozimi je blo, kolovratmo po ulci, pa full je blo leden, in men spodrsne, se zrusm, kot sem dolga pa siroka, v tistem pa folk zacne uletavat iz Opere. Men nerodn, k lezim tm, unadva pa kar naprej, kao da me nista vidla, pol mi pa se pomagat nista hotla, sam rezala sta se, folk pa mim hodu. :)
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *janch* » 19. Jan. 2006 12:31

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 15:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 19. Jan. 2006 12:42

Jst sm mojstrica v tem da se spravim v take situacije. Enkrat sem mela fanta, ki je bil v dijaskem domu. Pac bil je dalec doma pa je med tednom zivel v internatu. Sej veste. No in valda greva midva veckrat gor v njegovo sobo, pa pac sexava. In, ker sm jst rada bolj glasna med sexom, so naja vsi slisal. No, in pol njegovi kolegi recejo prfoksi tam u dijaskem domu, da midva ves cas sexava in da se oni ne morjo ucit, ker sem jst preglasna. No, in pol rece ta prfoxa mojemu fantu, ce lahko naslednjic mal bolj potihem. Jst sm hotla umreeeeet! :oops:

No, pa se enkat. Sam takrat mi je blo pa bolj hudo kot pa nerodn. Greva s fantom nekam za dva dni na en festival. In sva lepo tam. Nakar pride njegova bivsa (skupi sta bla 6 let!?!? midva pa takrat 3 mesce + to da je ona kksne 10let starejsa od mene). Pa ona kao ful prijazno 'gremo na pijaco'. No pa smo sli. Najprej smo sedel tam jst, moj fant, njegova bivsa in ena njena kolegica. Men je blo res bed. No in pol pridejo se tastari od tiste bivse od mojega fanta. In valda se vsi lepo med sabo poznajo in neki pogovarjajo jst pa sam :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a skrivnostna » 19. Jan. 2006 17:09

k sm bla enkrat pijana...vs folk okol mene vsi trezni...pa prov naunet usi mene poslušal
..in sm kr neki začela govort..kuko sm pršla dumov in sm se ob psa spotaknla..in pol tist ligli blond smeh, res za brez veze sm se neki smejala in to se tok grozn , da so usi pomojem misll , tej ženski sej utrgal :stupid: ...tekrat sm res hotla da me neb blo
all day i dream about sex-adidas
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 19. Jan. 2006 17:31

Hmmm ja...teh prigod je ogromno, ker sm seveda bolj štoraste sorte :D

Nekaj časa nazaj, ko sva bla s fantom še v fazi spoznavanja se odločiva da greva v tivoli. Valda je blo zaklenjen tm k so klopce pa tista igrala za otroke ampak midva se odločva da bova splezala čez ograjo..na začetku sm bla mal skeptična ker sm antitalent za plezanje, ampak lubi mi je oblubu da mi bo pomagu in bo use uredu..no in preplezava ograjo in vse je super, zaplete se ko jo je treba še enkrat preplezat da prideš ven..no, ampak jst sm bla optimistka, če mi je ratalo enkrat mi bo tut drugič...in najprej gre fant, potem pa jst in noge se mi zapletejo in bum,tresk..padem pred njim kolikor sm dolga in široka, se udarim v glavo in obležim kot eno teslo in skor padem v nezavest...on ne ve a bi se smejal ali jokal, jst pa še kr ležim ko teslo..povsod mi teče kri..jst pa še kr ležim in ležim kašne 15minut..potem me odpelje na urgenco šivat koleno :oops:
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 19. Jan. 2006 17:45

skrivnostna napisal/-a:k sm bla enkrat pijana...vs folk okol mene vsi trezni...pa prov naunet usi mene poslušal
..in sm kr neki začela govort..kuko sm pršla dumov in sm se ob psa spotaknla..in pol tist ligli blond smeh, res za brez veze sm se neki smejala in to se tok grozn , da so usi pomojem misll , tej ženski sej utrgal :stupid: ...tekrat sm res hotla da me neb blo

a si mogoče zdaj tud pijana??

vprašam, ker če je kaj res popolnoma neberljivo je to definitivno tale post... čudna deca... :roll:
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov