zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 05. Dec. 2005 19:13

najbl smesna stvar k se mi je zgodila...
na maturancu smo se pelal z avtobusom, in smo sabo prnesl kasete da bomo poslusal ksno muziko.

in med drugimi dam tut jz mojo, in kaj se zgodi... na kaseti sm PELA pesmi, k sm se snemala k sm bla se mlajsa... pa ful ne pojem prevec dobr, pa se zavijala sm neke visoke tone...pa vsi so vedl da sm to jz pa mi niso pustil do radia da bi vzela vn kaseto... joooooj :(

uh letos na absolvetu kaj se je zgodl... ena punca iz nasega busa se je ze pred slovensko mejo napila, bruhala v vrecko, scala v vrecko, in sla srat za bus... eni so mel pa bu parkiran tko da so vse vidl..... joj recte ce to ni sramota :D
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 05. Dec. 2005 19:16

Mimi_M napisal/-a:
Ledenka napisal/-a:Danes se mi je to zgodilo:

Pred trgovskim centrom. Fant parkira avto in ko hočem ven z avta, dam najprej desno nogo ven na tla in se hočem dvignit. Nevem kako, mi je spodrsnila desna noga in sem padla direkt iz sedeža z avta na tla ob vrata na rit. :oops:
Sedaj me tako boli rita!! :(
In fora, da moj tip sploh tega ni videl, kot da ni bilo nič.
Jaz pa bi se kar v zemljo udrla. :oops:

Oooooooo, Ledenka, tebi sem se najbolj nasmejala... :razz:
Mal preveč sem si v živo predstavljala situacijo.

js sm se tut čist nasmejala..ja se da dobr predstaulat u živo :D
say it right..
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 05. Dec. 2005 19:23

men se je pa kšne 2 leti nazaj zgodil da sm šla z enim tipom prvič vn..pa sva šla v staro lj. na pjačo..pa tko umes js hočm poslt sms frendici in ji napišm:hei..zjsva tle na čaju..sj je kr kul sam nekak nism sproščena..par spodbudnih besed prosm..In pol pošlem njemu..in on nasprot mene neki gleda mobitel..js se še zezam v smislu:kaj sva oba zaposlena z mobiteli..in pol dobim sms..pa tko vidm pošiljatelj:on..in mi je napisu..:vzem si ga na izi..nimaš kej zgubit..in šele pol mi je kapnlo kaj sm nardila..upssssss..blo rahlo sramotno..no sam itk sva bla "skp" clo dan in pol..hehe :D
say it right..
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 05. Dec. 2005 19:33

jz pa dans skacem po enih stengah in se zajebavam s sosolkami in se neki pacim, in spregledam tipa pred mano, in se direkt zabijem vanga, on pa ful lep...

sm sam ups nardila in sla naprej, une pa vse otrocje, kooook jeeee huuuud...

in tipo iz zgornih stopnic dol pogleda in mi lepo pomezikne...

no sej ni zdj neki bruke situacija, sam je blo v tistm trenutku cist otroci vse skupi... k da smo 6 razred...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie » 05. Dec. 2005 19:48

Zvoncica napisal/-a:...uh letos na absolvetu kaj se je zgodl... ena punca iz nasega busa se je ze pred slovensko mejo napila, bruhala v vrecko, scala v vrecko, in sla srat za bus... eni so mel pa bu parkiran tko da so vse vidl..... joj recte ce to ni sramota :D

Adijooo... Ta je pa huda! :lol: Jo bo vsaj izučilo, da ni dobro pretiravat... :D
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 05. Dec. 2005 19:55

ložica napisal/-a:men se je pa kšne 2 leti nazaj zgodil da sm šla z enim tipom prvič vn..pa sva šla v staro lj. na pjačo..pa tko umes js hočm poslt sms frendici in ji napišm:hei..zjsva tle na čaju..sj je kr kul sam nekak nism sproščena..par spodbudnih besed prosm..In pol pošlem njemu..in on nasprot mene neki gleda mobitel..js se še zezam v smislu:kaj sva oba zaposlena z mobiteli..in pol dobim sms..pa tko vidm pošiljatelj:on..in mi je napisu..:vzem si ga na izi..nimaš kej zgubit..in šele pol mi je kapnlo kaj sm nardila..upssssss..blo rahlo sramotno..no sam itk sva bla "skp" clo dan in pol..hehe :D

hahaha huda :D
*lunica88*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *lunica88* » 05. Dec. 2005 23:41

hm.. no men se je zgodila ena hecna prigoda. sj je sramotna sam itq sva bla jst pa tip oba pjana pa sama doma :razz: za novga leta je blo. in valda pametna kukr sva bla sva eksala vodko v potokih... pa se nama je čist zmešal. pol pa mene lulat. pa nism mogla po štengah dol do weceja pa tko midva na 'balkon', no ni glih balon ker ni ograje. pa me on prime pod pazduho pa me naagne mal čez balkon... valda sm mela kiklco gor :razz: nasledn dan sva se temu tko režala. in noben ni nikol zvedu za to. mislm noben k me pozna ne ve zato :cool: in pol k ose zgovarjamo kj o teh prigodah pa moj reče: ja an ko za nov let.. pa se začneva smejat :razz:
Uporabniški avatar
x_nika_x
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 5. 2005
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a x_nika_x » 07. Dec. 2005 8:52

zadnič k smo mel basket tekmo pred celo šolo....jz pa tok živčna...use žoge so šle mem mene :roll: sn misla d se bom do nafte ugreznla...
sam upam d nau dons isto :(
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 07. Dec. 2005 13:49

pikovita napisal/-a:vsak dan me je, ker še vedno ne znam lepo parkirat :lol:

enako :oops: kr čakam, da bom enkat pršla na parkplac pa bo en velik karton za brisalc zataknen, pa bo pislo gor: pa kak ti parkiraš,čuj?!!
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 07. Dec. 2005 13:53

dragon_fly napisal/-a:
pikovita napisal/-a:vsak dan me je, ker še vedno ne znam lepo parkirat :lol:

enako :oops: kr čakam, da bom enkat pršla na parkplac pa bo en velik karton za brisalc zataknen, pa bo pislo gor: pa kak ti parkiraš,čuj?!!

hmmm, men so tud enkrat na šipo napisali: nauči se parkirat :oops:
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 07. Dec. 2005 23:13

Hmm...prejšnič sm palačinke delala...
en nasvet: ne mečte palačinke v zrak, če niste prepričane ali je ročka ponve pritrjena.
Posledica: palačinka bo nekomu zletela direkt pred noge...vam pa ponva na tla, seveda ročka ponve vam bo ostala v roki.
Sramotno. :oops: :oops: :oops: :oops:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Žaklina » 08. Dec. 2005 10:45

:D ojoj, ko sem bila še mlajša me je ata peljal na bazen plavat. In jest vsa vesela zakoračim iz bazena, opazim mojega ata kako sedi na klopici in mi kaže hrbet. Ne vem kaj mi je bilo, ampak jest zlaufam do njega in ga z vso silo usekam po hrbtu. Nakar se ata po velikem AUUU HUDIČA obrne in jest porajtam, da sem usekala nič hudega slutečega gospoda, ata me pa debelo gleda od strani s široko odprtimi usti. Meni je blo tolk nerodno, da nisem vedla kaj bi... Da je bla pa še pika na i mi je pa gospod še rekel:"Zakaj je bilo pa tega treba?"... Jst pa rdeča v glavo, zlaufala preč, moja ata pa za mano. :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 08. Dec. 2005 11:00

Žaklina napisal/-a::D ojoj, ko sem bila še mlajša me je ata peljal na bazen plavat. In jest vsa vesela zakoračim iz bazena, opazim mojega ata kako sedi na klopici in mi kaže hrbet. Ne vem kaj mi je bilo, ampak jest zlaufam do njega in ga z vso silo usekam po hrbtu. Nakar se ata po velikem AUUU HUDIČA obrne in jest porajtam, da sem usekala nič hudega slutečega gospoda, ata me pa debelo gleda od strani s široko odprtimi usti. Meni je blo tolk nerodno, da nisem vedla kaj bi... Da je bla pa še pika na i mi je pa gospod še rekel:"Zakaj je bilo pa tega treba?"... Jst pa rdeča v glavo, zlaufala preč, moja ata pa za mano. :oops: :oops: :oops:

hahahahahaha :lol:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 08. Dec. 2005 11:10

Joooooj, zdaj sem se spomnila... :)
Sej ne boste verjel... :lol:
No, midva z lubijem sva 1x pozim ko je blo ful snega iskala en love spot, kjer bi parkirala avto. In sva bla tko brihtna, da sva šla v cel sneg, pol pa ven nisva mogla in sva dala gor verige in namest da bi šla nazaj na cesto, sva bla ziher, da ni panike in sva gazila še naprej.
Ja, seveda se je nekje ustavlo. :D In pol sva klicala za avtovleko, kjer so rekli, da naj kakšnega kmeta s traktorjem prosva. In sva šla in sva prosila in nama je blo bad in smo spravli klinčev avto iz snega... :lol:
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 08. Dec. 2005 15:15

ok.. pr tej temi se pa res morm nasmejat :rofl:

sami orginali.

midva sva tud najdla love spot, (bogu za hrbtom) in sred akcije prpele mimo avto, se ustavi in dva pijana stara deda sprašujeta če se je avto pokvaru, da bi ga blo treba porint.... jst sm si kr lubijevo srajco čez glavo dala :unknown:
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov