zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 419 prispevkov
• Stran 27 od 28
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Naslednja
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
Jaz pa sem pred nekaj časa imela probleme z glivicami 'tam spodaj', ginekologinja mi je pa rekla, naj si kar Canesten kupim. No in grem lepo v lekarno pa tetki čisto diskretno povem, kaj rabim. Potem pa ona glasno ponovi: "A za vaginalno rabo?", za mano je pa lih en hud tip bil..
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
joj ja, te so najboljše...
Jaz sem tudi po antibiotikih šla pa neke mlečnokislinske arcnije in tam mi začne NA VES GLAS brat
(nevem, a zgledam tko hudo nepismena? očitno )
"po eno globulo zvečer vstavite globoko v nožnico"
tnx, res...
Jaz sem tudi po antibiotikih šla pa neke mlečnokislinske arcnije in tam mi začne NA VES GLAS brat
(nevem, a zgledam tko hudo nepismena? očitno )
"po eno globulo zvečer vstavite globoko v nožnico"
tnx, res...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
danes me je bilo zeloooooo sram.... sej me je še vedno....
v tem tisočletju sem prvič padel na izpitu... sicer je res, da sem v tem tisočletju tudi prvič opravljal izpit....
mislim, pisnega sem šel skozi, ustnega sem pa podcenil, poleg tega pa 10 dni nisem imel časa niti prdnit, kaj šele da bi se lahko učil....
mene je sraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
v tem tisočletju sem prvič padel na izpitu... sicer je res, da sem v tem tisočletju tudi prvič opravljal izpit....
mislim, pisnega sem šel skozi, ustnega sem pa podcenil, poleg tega pa 10 dni nisem imel časa niti prdnit, kaj šele da bi se lahko učil....
mene je sraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Men se kr redno dogajajo take situacij, da bi se kr u zemljo pogreznila ampak se sploh ne sekiram zarad tega...se nasmejem in pozabim
Je blo pa enkrat ponoč, s kolegico stojiva pri eni stavbi, za vogalom in sva mele lih ene "globoke" debate, nakar izza vogala prišeta stara gospa s palico...in js sm se ustrašla in sm zacvilila, gospa se je pa mene ustrašla in se razletela po tleh...
Pa enkrat u Cityparku sm šla čez una vrtljiva vrata in gledla u telefon, pa sm se zabila u steklo, tko da so se vrata ustavla...zarad tega se je pa gospod za mano, z berglami zaletel u steklo in padu / kr pogreznila bi se...
Je blo pa enkrat ponoč, s kolegico stojiva pri eni stavbi, za vogalom in sva mele lih ene "globoke" debate, nakar izza vogala prišeta stara gospa s palico...in js sm se ustrašla in sm zacvilila, gospa se je pa mene ustrašla in se razletela po tleh...
Pa enkrat u Cityparku sm šla čez una vrtljiva vrata in gledla u telefon, pa sm se zabila u steklo, tko da so se vrata ustavla...zarad tega se je pa gospod za mano, z berglami zaletel u steklo in padu / kr pogreznila bi se...
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Pa še ena sramotna...k sm hotla it u Maxi-ja, mi je vhodu (za notr) začel piskat...in kr sm bla lih s treninga, sm mela potovalko...pol so mi pa varnostniki na vhodu, pred ful folka vse stvari iz torbe zmetal, vse pregledal in na komc ugotovil, da mi ženska prej u štacuni iz ene barve za lase ni une kode odstranla...v glavnem, nerodn mi je blo k sm se počutla k največji kriminalc, k je šlo tok folka mim pa so se te stare mame ustavljale in gledale kaj je blo...
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
No, moja je obupna.
Bila sem naročena na rentgen zoba, nekje na zdravstvenem domu tm pri metelkovi. No in prešnji dan sem nekaj gledala na internetu na zemljevidu, kje točno to je, pa sem si zapomnila ulico in številko. pa še slikca vhoda je bla zraven na zemljevidu. In jz že zamujala, tekla po ulici, čisto sem si oddahnila, ker sem končno vidla un vhod iz slikce, nič ne pogledam, gremo not na recepcijo, pa me en tip pogleda tam za okencem. Jz pa lepo samozavestno: "Dober dan, jaz sem pa naročena za rentgen zoba. Kje počakam?" Un se mi samo začne režat, me odpelje ven in mi pokaže nekam za eno stavbo z zastavami. Jz se mu lepo zahvalim in grem poiskat, pa spet nisem našla, zato grem nazaj (sem mislila da je to v več stavbah, da majo vse posebi).... pol sem pa opazila napis pred stavbo v katero sem šla prej not... ELEKTRO LJUBLJANA!! mamma mia
Bila sem naročena na rentgen zoba, nekje na zdravstvenem domu tm pri metelkovi. No in prešnji dan sem nekaj gledala na internetu na zemljevidu, kje točno to je, pa sem si zapomnila ulico in številko. pa še slikca vhoda je bla zraven na zemljevidu. In jz že zamujala, tekla po ulici, čisto sem si oddahnila, ker sem končno vidla un vhod iz slikce, nič ne pogledam, gremo not na recepcijo, pa me en tip pogleda tam za okencem. Jz pa lepo samozavestno: "Dober dan, jaz sem pa naročena za rentgen zoba. Kje počakam?" Un se mi samo začne režat, me odpelje ven in mi pokaže nekam za eno stavbo z zastavami. Jz se mu lepo zahvalim in grem poiskat, pa spet nisem našla, zato grem nazaj (sem mislila da je to v več stavbah, da majo vse posebi).... pol sem pa opazila napis pred stavbo v katero sem šla prej not... ELEKTRO LJUBLJANA!! mamma mia
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
No danes sem doživela tak šok, ne toliko sramotno zame, no ja tudi, ampak vse skupaj je bilo popolnoma prf*****... V glavnem šef me je zjutraj prosil, če grem po robo za lokal. Šla sem v najbližji mercator, v katerega dnevno zahajam. Naprej me je spustila prijazna, starejša, urejena gospa, saj sem morala kupiti samo cigarete, nato pa še nekega gospoda, ki je prav tako kupoval cigarete. Ko sem prišla na vrsto, sem povedala, da rabim Malboro Light. Kar malce nelagodno mi je bilo, ko je prodajalka ugotovila, da jih mora iti iskat v skladišče. Ko jih je končno prinesla sem poprosila še za West sive, ki mi jih je ravno dajala, ko mi je zazvonil telefon. V tistem se je iz ozadja (4 po vrsti) začela dreti neka stara baba, da naj že kupim in grem ter kako si drznem govoriti po telefonu. Klic sem prekinila, naročila vmes še ene cigarete... Ženska a se je še vedno drla, da ne prenese kadilcev... Počil mi je film!!!!
Nazaj sem se ZADRLA; da jaz pa ne prenesem takih starih bab kot si TI! Potem je začela jamrati, da enim se mudi v Lj., nakar je v kreg vskočila gospa, ki me je naprej spustila in ji povedala, da če se ji tako grozno mudi, da bi pa pač prej štartala... Mislim groza... Tresla sem se še 15 minut... Zaradi šoka.. In res ne verjamem kako so lahko nekateri ljudje, a.k.a. stare prfuknene babe tok zadete, počene v glavo. Spoštovanje do starejših my fuckin ass... Zdej se morm pa klanjat starim frigidnim neumnim babam, zato k se njej mudi al kaj...Mislm đizs krajst.. Po eni strani zemlja odpri se po drugi pa... Get a frikkin life u OLD BITCH!!!!!!
Česa vsega člok ne dožvi
Nazaj sem se ZADRLA; da jaz pa ne prenesem takih starih bab kot si TI! Potem je začela jamrati, da enim se mudi v Lj., nakar je v kreg vskočila gospa, ki me je naprej spustila in ji povedala, da če se ji tako grozno mudi, da bi pa pač prej štartala... Mislim groza... Tresla sem se še 15 minut... Zaradi šoka.. In res ne verjamem kako so lahko nekateri ljudje, a.k.a. stare prfuknene babe tok zadete, počene v glavo. Spoštovanje do starejših my fuckin ass... Zdej se morm pa klanjat starim frigidnim neumnim babam, zato k se njej mudi al kaj...Mislm đizs krajst.. Po eni strani zemlja odpri se po drugi pa... Get a frikkin life u OLD BITCH!!!!!!
Česa vsega člok ne dožvi
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Haha kul.
It was forever..but it didnt last long..
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
Ravno danes. Sediva s kolegom na pijači, se nekaj ful meniva, nakar vstopita v lokal neka ženska in (najbrž) njen mož. Ženska gleda v mojo smer in pozdravi, meni ni bilo jasno, who the f*ck is she, a sem pomislila "najbrž se ne morem spomnit, kam naj jo dam" in glasno pozdravim nazaj. Tik zatem pa moj kolega pozdravi oba in me prešine, da sta pozdravila njega in ne mene. Za nameček sta se še usedla tik zraven naju, tako da mi je bilo še bolj bad, ampak ni kazalo, da je kdo od njiju debelo zazijal kdo sem jaz. Mater, jaz in moj bedast filing, da mene pa vsi poznajo (nekoč sem delala v enem lokalu v tistem kraju).
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ko sem bla po enmu ONS s tipom drug dan na kavi, in pride sodelavc v isti lokal. Pozdravim in ju hočem predstavt, takrat pa ugotovim, da v bistvu sploh ne vem imena od "sobotnega" tipa. Jst...Alen, to je...hmm...to je.... "sobotni" pa da roko in reče: včerajšnja trofeja
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^ bi mu jaz že dala trofejo...jao
Mene je bilo danes sram...šla sem v trgovino in kakor sem brskala po denarnici za drobižem, sem se ob pogledu na prodajalca butnila z glavo v plastično stojalo za cigarete. Šmexy rdeča mi v tem primeru ne paše
Mene je bilo danes sram...šla sem v trgovino in kakor sem brskala po denarnici za drobižem, sem se ob pogledu na prodajalca butnila z glavo v plastično stojalo za cigarete. Šmexy rdeča mi v tem primeru ne paše
The world is as you are.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Enkrat sem bila pri bivsemu fantu doma (pri starsih) na obisku. Njegova mama je skuhala kosilo in pred jedjo sem si sla umit roke. Odprem vrata kopalnice in zagledam oceta od fanta - ravno izpod tusa! V cetrt sekunde sem se opravicila iz zaprla vrata. Pri kosilu mi je bilo tako nerodno, da bi se kar vdrla v zemljo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Prvi neprebran prispevek • 419 prispevkov
• Stran 27 od 28
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov