zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MonteneGrina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
Hmmm imam kar dosti stvari...Najbolj me je bilo ko sem bila v kopalnici in sem hotela po tel da poslusam muziko...in sem stekla hitro po stopnicah navzdol naga ker nisem pricakovala da bo kdo prisel gor... tecem po stopnicah navzdol gola... ko pred mano gre gor oci... kokr sm mogla sm hitr stekla gor ampak vsen me je vidu pol se od uzadi... res mi je blo bed... ceu veceer nism hotela dol iti u dnevno... sedaj je pomoje ze pozabil na to ampak nerodno mi je se zmeraj ko se spomnim... ni mi glih prijetno da me je oci videl nago heheheh
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
^ sej se tvoj ati, te je previjal, rihtal in oblekel, ko si bila micena
Enkrat sem šla na kosilo na fax s tipom in ko se usedeva mi pove naj si popravim majčko, saj mi skoraj bradavička ven gleda . Takrat bi pa najraj zginla iz obličja zemlje..
(med pmsjem se mi prsi povečajo za eno številko, ampak to šele od lanskega leta)
Enkrat sem šla na kosilo na fax s tipom in ko se usedeva mi pove naj si popravim majčko, saj mi skoraj bradavička ven gleda . Takrat bi pa najraj zginla iz obličja zemlje..
(med pmsjem se mi prsi povečajo za eno številko, ampak to šele od lanskega leta)
- MonteneGrina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
[quote="Ajča"]^ sej se tvoj ati, te je previjal, rihtal in oblekel, ko si bila micena
hmmm.... ne me ni oci previjal...ampak je mal razlika med dojenckom pa odraslim telesom
hmmm.... ne me ni oci previjal...ampak je mal razlika med dojenckom pa odraslim telesom
Izziv je v tem, da ostaneš to kar si, v svetu, ki te poskuša narediti takšnega, kot so vsi drugi!
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
v osnovni soli mi je biu en tip/fantek ful vsec...4 razred pa sem kroge s kolesom delala okrog njega, pol sm pa hotla zapelat na plocnik sm pa gumo prevec vzporedno dala tko da sem po hitrem postopku tok padla da mi nic ni bilo jasno. ne vem pa kaksna je bla njegova reakcija k sm se tok hitro pobrala pa speljala da nisem mela casa nazaj pogledat
sam takrat smo bli se vsi mejckeni
sam takrat smo bli se vsi mejckeni
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Ajča napisal/-a:
Enkrat sem šla na kosilo na fax s tipom in ko se usedeva mi pove naj si popravim majčko, saj mi skoraj bradavička ven gleda .
hmja... enkrat mi je zgleda sošolka prou namerno hotla nardit sramoto in se je na pouni autobusni naglas zadrla: "Dej si poprav majco ker mam filing da bojo u mene skočile!!!!"
pa sploh ni bla tolk udprta majca...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Vlečem temo iz naftalina, mogoče pa je še kakšna ki se ji je v zadnjem času kaj zgodilo
Meni se je npr danes.Zvečer sem bila zmenjena z lastnikom stanovanja.Ker sem imela dovolj časa, sem si naredila čistilno masko za pore iz želatine itd.Naenkrat pozvoni na vratih, itak, lastnik je prišel prehitro.Kot gobavec sem hitro sšibala v kopalnico, seveda ni šlo dol, ker se še ni posušilo.Najdaljša minuta ribanja obraza kadarkoli
Meni se je npr danes.Zvečer sem bila zmenjena z lastnikom stanovanja.Ker sem imela dovolj časa, sem si naredila čistilno masko za pore iz želatine itd.Naenkrat pozvoni na vratih, itak, lastnik je prišel prehitro.Kot gobavec sem hitro sšibala v kopalnico, seveda ni šlo dol, ker se še ni posušilo.Najdaljša minuta ribanja obraza kadarkoli
The world is as you are.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Ja saj potem ni bilo nič takega, če te ni videl take?
Jaz pa ne morem "prebolet" zadnje smešno nerodne prigode (happened nedolgo nazaj), ko sem bila zmenjena ob 19. uri, da pride en kolega po mene domov, ker smo šli na party. In začne tam okoli 19. ure lajat naša psica v hiši, sem bila prepričana, da drug ne more priti. Uletim ven, zunaj trda tema, odprem ograjo, jo že skoraj zaprem, vmes vidim samo registrsko tablico, avto se zaradi luči ni videl, jaz razlagam "kolegu" joooj končno si prišel (itd.), nakar se skoraj zaletim v sestrinega tipa. Meni nič jasno, tip se mi reži v obraz in mi še čokoladico ponudi (vedno jih ma na zalogi, ko pride k sestri), jaz pa začnem razlagat, da sem mislila, da je moj kolega, a ga nisem dobro videla. On pa: a taka si ti, kar letiš nekomu v avto...
Jaz pa ne morem "prebolet" zadnje smešno nerodne prigode (happened nedolgo nazaj), ko sem bila zmenjena ob 19. uri, da pride en kolega po mene domov, ker smo šli na party. In začne tam okoli 19. ure lajat naša psica v hiši, sem bila prepričana, da drug ne more priti. Uletim ven, zunaj trda tema, odprem ograjo, jo že skoraj zaprem, vmes vidim samo registrsko tablico, avto se zaradi luči ni videl, jaz razlagam "kolegu" joooj končno si prišel (itd.), nakar se skoraj zaletim v sestrinega tipa. Meni nič jasno, tip se mi reži v obraz in mi še čokoladico ponudi (vedno jih ma na zalogi, ko pride k sestri), jaz pa začnem razlagat, da sem mislila, da je moj kolega, a ga nisem dobro videla. On pa: a taka si ti, kar letiš nekomu v avto...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
V srednji šoli smo mel športni dan, ampak jaz valda pozabla.... No, sem prišla v šolo brez opreme in sem imela še čas do začetka, zato sem šla v bližnjo trgovino si eno cheap bastard trenerko kupit, ostala oprema pa žal ni bla tolk športna.... No, jaz ga grem tam športat in proti koncu šprinta na 60m mi je ena od ''gospodičn'' ušla iz modrca, valda, ker nisn mela športnega in vsi tipi na tribuni so začel na pune ploskat.... Prfoks na konc steze ko je beležu rezultate bled ko stena, js pa rdeča ko paradajz. Ampak sem se probala delat, kao da nič ni blo, čeprav sn si želela da me tam kr morski pes poje na licu mesta.
Pa v 1. letniku faksa sem šla enkrat direkt iz žura (še kar okajena in oveseljačena) na predavanja ob 7mih zjutraj. In valda sem zaspala, v prvi vrsti, direktiva, za dobro urco. Proti koncu predavanj se zbudim in vsi sošolci se ful smejijo in so mi pol povedal da so me med odmorom ful budil, stresal, klical, od mene pa nič.... In sevede, vmes so me mogl še fajn slikat da smo mel vsi to en cajt v spominu pa da ko je blo treba to zgodbico komu povedat, je bil še slikovni material zravn. Mislim da ni odveč podatek, da sem po teh predavanjih skliznila domov (spat in se kopat v sramoti).
Pa v 1. letniku faksa sem šla enkrat direkt iz žura (še kar okajena in oveseljačena) na predavanja ob 7mih zjutraj. In valda sem zaspala, v prvi vrsti, direktiva, za dobro urco. Proti koncu predavanj se zbudim in vsi sošolci se ful smejijo in so mi pol povedal da so me med odmorom ful budil, stresal, klical, od mene pa nič.... In sevede, vmes so me mogl še fajn slikat da smo mel vsi to en cajt v spominu pa da ko je blo treba to zgodbico komu povedat, je bil še slikovni material zravn. Mislim da ni odveč podatek, da sem po teh predavanjih skliznila domov (spat in se kopat v sramoti).
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
joooj! jz sm bla pa toook zaljubeljena v enga fanta in sem mela psa na povodcu. I ta tip semi je na motorju prpelal mim pes pa se je strgu iz rok in za njim (vedno je lajal v motoriste)... In pol seje ustavu da smga ujela jz sm se pa skor pogreznala v zemljo...
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Nesanica napisal/-a:joooj! jz sm bla pa toook zaljubeljena v enga fanta in sem mela psa na povodcu. I ta tip semi je na motorju prpelal mim pes pa se je strgu iz rok in za njim (vedno je lajal v motoriste)... In pol seje ustavu da smga ujela jz sm se pa skor pogreznala v zemljo...
mah, kaj te je blo sram? to je simpatično
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Meni se to tudi zdi simpatično, pa še super priložnost za navezat stik. A je bilo potem vsaj kaj koristi od psička?
-
Lilly. - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2010
kdaj me je bilo najbolj sram? Uh...ko sem bila stara 5 let, smo pri mi 1. razred nastopal in sm jz neki z eno sošolko morala pesmico zapeti. In kr nisem jo več vedla in začela neki govort Ful mi je blo grozn, pol me je učitlca neki kregala
love is love, i love my love, my love is you, so i love you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: saarijarvi