zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 419 prispevkov
• Stran 3 od 28
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28
Naslednja
- krEna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
bordyka napisal/-a:js sm si u petk naredla prevelko sramoto.....sam hvala bogu so bli usi tok pjani.......
res d se js nc ne spomnm sam mi je blo tok bed ka mi je tip govoru ka sm delala......to d sm 3 kuhane vine polila po seb se plazla od dvigala do stanvanja pa sred glavne ulce lezala na cesti ni nic....sam res nebi govorla o drugmu
dj povej, da se bomo mal smejal
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
jao men se tud skoz kej čudnga dogaja....
Najbolj se pa spomnim tega, z osnovno šolo smo šli na eno ekskurzijo ne vem nekam dost daleč in meni je blo včasih vedno full slabo v avtobusu... In itaq nism mogla več zdržat in sm tam na avtobusu pač bruhala v eno vrečko....Čez pet minut pridemo v eno hiško kjer sm mela en govor in prfoksa me napove s tem da sm prej lih bruhala in da se slabo počutm in še krneki je nabluzila jaooo , jst pa čist rdeča v glavo...In tko ni vedel sam en avtobus ljudi, ampak 3je....
Pa zdele za novo leto, jao kaj sm vse zvedla kaj sm delala:)...
Nekak tko je blo: SNEEEEEEEEEG, in se vedno fuknla v tla....v glavnem zdj sm čist modra povsod kjer je možno...
Najbolj se pa spomnim tega, z osnovno šolo smo šli na eno ekskurzijo ne vem nekam dost daleč in meni je blo včasih vedno full slabo v avtobusu... In itaq nism mogla več zdržat in sm tam na avtobusu pač bruhala v eno vrečko....Čez pet minut pridemo v eno hiško kjer sm mela en govor in prfoksa me napove s tem da sm prej lih bruhala in da se slabo počutm in še krneki je nabluzila jaooo , jst pa čist rdeča v glavo...In tko ni vedel sam en avtobus ljudi, ampak 3je....
Pa zdele za novo leto, jao kaj sm vse zvedla kaj sm delala:)...
Nekak tko je blo: SNEEEEEEEEEG, in se vedno fuknla v tla....v glavnem zdj sm čist modra povsod kjer je možno...
- bordyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: NG
js mam levo stran medenice cist plavo, desno nogo cist plavo pa levo stegno cist plavo.....pa se mal sm po nosu popraskana....
oky nej bo......bom povedala sam je ful bruka (izgovor-->tut sanjal se mi ni d sm kj tazga naredla...)
pac tm ka je centr nasga mesta ka je bla ulca zaprta je taka velka trgovina in na ploscadi pred njo ena smreka........pol so stengice in spodi sta bla na levo in na desno od smrekce 2 sanka...
in mene je zgrabl lulat in je bla zgleda taka nuja d grem js do smrekce hlace do gleznov pa lustn pocepnm.....ustanm nardim 2 koraka se prekucnm u smreko in tm lezim par sekund.....me tip pobere in me hvala bogu ublece.....
use ukol pa folk....... :unknown: :unknown: :unknown:
nasledn jutr mi je pac tip povedu ka sm delala......ce nebi bla se zmer pod dozo bi se pomojm zjokala ka tut dle ni dost mankal
oky nej bo......bom povedala sam je ful bruka (izgovor-->tut sanjal se mi ni d sm kj tazga naredla...)
pac tm ka je centr nasga mesta ka je bla ulca zaprta je taka velka trgovina in na ploscadi pred njo ena smreka........pol so stengice in spodi sta bla na levo in na desno od smrekce 2 sanka...
in mene je zgrabl lulat in je bla zgleda taka nuja d grem js do smrekce hlace do gleznov pa lustn pocepnm.....ustanm nardim 2 koraka se prekucnm u smreko in tm lezim par sekund.....me tip pobere in me hvala bogu ublece.....
use ukol pa folk....... :unknown: :unknown: :unknown:
nasledn jutr mi je pac tip povedu ka sm delala......ce nebi bla se zmer pod dozo bi se pomojm zjokala ka tut dle ni dost mankal
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
hehe ok pol pri men še ni blo tolk hudo
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
ko sem bila na zadnje na rogli s prijatelji in sva se ga s kolegico tak napile, da zase nism vedla. Nič mi ni blo jasno, sam naslednji dan sm se na kavču zbudla in nism vedla zakaj se gre. Vse sm pozabla kaj sm delala in kaj sm govorila. Sam vsi, ko so se zbudili so se mi smejali in mi pripovedovali kakšne neumnosti sm delala...jao ej, in od takrat več ne pijem alkohola, ker se sramujem. Sej ne vem kaj mi je sploh blo, sam pač tekila je tekla v prekomernih količinah. Sram me je blo tudi zaradi tega, ker sm potem jelenčke klicala in so me vidli kako sm to počela. To je namreč prvič, da se mi je kaj takega naredlo...
- ana zaspana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2004
Pol leta nazaj je blo, v glavnem s tipom sva seksala in seveda sva bla zascitena, sam pol je blo treba nekam kondom vrect, doma so bli vsi in seveda je pristal v kosu za smeti v moji sobi .Ker pa mam zelo radovednega osemletnega bratca, sem morala vse skupi zapakirat in tko sem dala vse skupi v skatlo od enih bombonov in zalimala skupi .
Moj brat pa ne bi bil moj brat,ce ne bi brsku povsod in ko je vidu skatlo je mislu da so not kaj pa vem kaj .Skatlo je ofnu in nesu zavezan kondom atiju na mizo .Ata se ni vedu, da sva s tipom aktivna, k misl da sem taka pridna pupa in je dozivu revez sok terapijo .Pol je reku naj grem v smeti neki gledat, ker pa ga jst poslusam sem sla, vidla pa nc, pol sm le bols zazjala in visim.Jst sm se pobrala , ata pa je oblezal za dva dni v postli, ni nc jedu pa nc pil, v glavnem muka
Moj brat pa ne bi bil moj brat,ce ne bi brsku povsod in ko je vidu skatlo je mislu da so not kaj pa vem kaj .Skatlo je ofnu in nesu zavezan kondom atiju na mizo .Ata se ni vedu, da sva s tipom aktivna, k misl da sem taka pridna pupa in je dozivu revez sok terapijo .Pol je reku naj grem v smeti neki gledat, ker pa ga jst poslusam sem sla, vidla pa nc, pol sm le bols zazjala in visim.Jst sm se pobrala , ata pa je oblezal za dva dni v postli, ni nc jedu pa nc pil, v glavnem muka
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
Jaz sem pa nekoč, ko sem mela 3, 4 leta šla lulat v kahlico. In ker smo imeli ravno obiske doma, mi je bilo nerodno jo it izpraznit na wc. Pa sem šla na balkon in jo zlila čez ograjo. V tistem pa sta stopila ven iz hiše moj oče in njegov kolega... Hehe, vsebina kahlice je zletela ravno na glavo od mojega fotra!
- tajda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2004
No uglavnem si kar velikokrat nardim sramoto, ampak na to sem ze navajena, tko kot vsi okol mene.
Izstopa pa en dogodek, k sem ga ze skorej pozabila, ampak sem se spomnila ko sem brala post od Stellci. Tud midva sva se s fantom snemala ( med sexom a, ne), ampak na kamero(veckrat). In enkrat smo sli na smucanje, z nama so sli se njegovi otroci in on nas je skoz snemal kako smucamo,itd.... Zvecer smo hotl gledat kar smo posnel in res se vsi naguzvamo (ta male dva, pa midva) pred tv v hotelski sobi in ko se je prikazala slika me je skor kap (njega pa tud). Fora je bla, da je hotu posnet smucanje cez najine.... , ker ni imel druge kasete(to so se une ta stare kamere) , ni pa prevrtel cist na zacetek preden je posnel in je mal se ostal filma od naju. Sicer je blo samo za sekundo, ampak mislim da glih dost da je ta mala (10 let) pogruntala (ceprav rekla ni nic- hvala bogu).
Izstopa pa en dogodek, k sem ga ze skorej pozabila, ampak sem se spomnila ko sem brala post od Stellci. Tud midva sva se s fantom snemala ( med sexom a, ne), ampak na kamero(veckrat). In enkrat smo sli na smucanje, z nama so sli se njegovi otroci in on nas je skoz snemal kako smucamo,itd.... Zvecer smo hotl gledat kar smo posnel in res se vsi naguzvamo (ta male dva, pa midva) pred tv v hotelski sobi in ko se je prikazala slika me je skor kap (njega pa tud). Fora je bla, da je hotu posnet smucanje cez najine.... , ker ni imel druge kasete(to so se une ta stare kamere) , ni pa prevrtel cist na zacetek preden je posnel in je mal se ostal filma od naju. Sicer je blo samo za sekundo, ampak mislim da glih dost da je ta mala (10 let) pogruntala (ceprav rekla ni nic- hvala bogu).
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
yahve napisal/-a:Ja upam, da ni bilo prehudo in da še vedno lahko nosiš mini krila....
Ma je kar hudo blo tko da...ne vem če ravno dobr izgledam v mini krilu
Ampak sem pa od takrat zelo flegma glede nerodnih trenutkov...razen določenih presenečenj, ki so povezani s poslavljanjem
-
yahve - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2005
tamala82 napisal/-a:Ampak sem pa od takrat zelo flegma glede nerodnih trenutkov...razen določenih presenečenj, ki so povezani s poslavljanjem
Čak, nerodno ti je pri poslavljanju... hmm, potem ti mora biti še pri mnogo drugih situacijah nerodno, če ti je že pri poslavljanju...
p.s.: kako pa to zgleda..ti tip reče lahko noč..in ti zardiš... al kako?
Prvi neprebran prispevek • 419 prispevkov
• Stran 3 od 28
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov