zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Meni se je že tud večkrat kej takega zgodilo, trenutno se pa spomnim dveh dogodkov:
1. Šla sem na avtobusno postajo, malo se mi je že mudilo, obute sem imela špičake (z gladkim podplatom!). Pridem na postajo, avtobus je ravnokar pripeljal, no na tleh je bil pa led in js seveda nism bla pozorna. Ful sm padla na rit da groza, pridem na avtobus pa me šofer upraša: "Te kaj boli, punca?" Js pa "Ne" pa se vsedla čimdlje od njega Sm pa mela srečo da je bil bus prazn
2. Skozi naš kraj teče reka, v kateri se folk poleti kopa. In js tam sedim na robu reke, hočem ustat, spodrsnilo mi je (ne vem kako mi je ratal) in sem padla v reko - oblečena. Nej še omenim da se mi je smejala cela vas
1. Šla sem na avtobusno postajo, malo se mi je že mudilo, obute sem imela špičake (z gladkim podplatom!). Pridem na postajo, avtobus je ravnokar pripeljal, no na tleh je bil pa led in js seveda nism bla pozorna. Ful sm padla na rit da groza, pridem na avtobus pa me šofer upraša: "Te kaj boli, punca?" Js pa "Ne" pa se vsedla čimdlje od njega Sm pa mela srečo da je bil bus prazn
2. Skozi naš kraj teče reka, v kateri se folk poleti kopa. In js tam sedim na robu reke, hočem ustat, spodrsnilo mi je (ne vem kako mi je ratal) in sem padla v reko - oblečena. Nej še omenim da se mi je smejala cela vas
Use your head and follow your heart.
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
hodm jst z eno kolegico po ljubljani in greva po cigaletovi in mal tipčke ogledujeva. in jst v tistem vidm enga ful lušnga pa še naprej hodm. zabila sem se direktno v znak. in kolegica kr hod naprej pa govori. in opaz da me ni. in reče:"ej a si se ti slučajno zabila v znak?". in jst:"ne zakaj?". v tistem pa moja prfoksa za slovo. :"o boga si. a te kej boli ko si se v znak zabila?". jst sm si sam misla zemlja otvori se
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
men se je pa največja sramota zgodila eno soboto dopoldne ko me je mami v trgovino poslala...no js sm se komi ustala, glih da sm se nekod oblekla pa zobe umila...seveda leč nism mela notr, obraz sm mela porisan s temnim korektorjem, lase sm si pozabla počesat in sm mela figo, poleg tega sm mela mastne pa kr nekod so mi štrlel...oblečena sm bla v prastaro ,premalo trenirko pa kr eno majco...pa sm pač pozabla da sm taka, ne vem ka sm si misla...pa pridem js pred trgovino,pa se prelejo eni tipi s skuterji in seveda med njimi moja simpatija ki sm jo vidla po kakem mescu...pa so me tak čudn gledal,pa si nism poštudirala, pol v trgovini so me tak vsi tak čudn obnašal...pa nej ne pozabim,da žvim v zlo malem kraju, kjer se nakupuje ob sobotah in se vsi poznajo med sabo...pol sm pršla pa domu cela vesela, pa v kuhno , pa mi mami tak lepo reče : ja zrihti se pa že pejt v trgovino,pa ji js lepo povem,da sm že bla...sam režala se je...pol ko sm se u špegu pogledla me je pa skor kap
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Tako kod me je bilo sram včeraj me še ni bilo nikoli v mojem življenju.
Okoli 8 ure zvečer mi prijatel pošle sporočilo da imajo doma neko fešto pa da nej s kolegico s katero sva bili na pijači priletiva mimo.
Seveda sva šli malo pogledati, že takoj na dvorišču zelooo veliko avtomobilov pa še noben poznan, ampak oki sva šle pozvoniti naju spusti notri na kar stopiva v dnevno,katera je bila nabito polna (cirka 30 ljudi v dnevni+ 10 kuhinja)
No prvi šok valda to niso bili prijatelji ampak njegovi domači (ta vas je imela praznik)
Oki na kar on naju predstavi to je Teja no to je pa MOJA PUNCA Nina...jaz še prav trapasto pogledam okoli kje bo prišla punca Nina, ko so se mi njegovi domači vsi veselo že začeli predstavlati.
meni pa nič jasno kako,kaj,zakaj?
Kolegica je skoraj klečala na tleh ker ji je bilo tako smešno (meni ni bilo niti malo,ker sem bila vsa vijolčna okoli glave-pa res ne zaštriham pa da je bog).
Potem pa jaz njemu kaj se zajebavaš kaj govoriš da sem tvoja punca?In on sej ni panike.
Sem pobrala šila in kopita, tako da me pri tej hiši ne vidijo nikoli več.
Danes imam pa še nalogo mojemu fantu (od kod njemu to mi ni jasno ker od mene ni dobil niti enega kisa,objema,skratka tut pipnla se ga nism) povedati,če se mu je malo odrolalo in da jaz niti slučajno nism in ne bom nejgova punca.
Madona me je razkuru pa v sramoto spravu. Najraj bi se zatlačila v njihov parket.
Okoli 8 ure zvečer mi prijatel pošle sporočilo da imajo doma neko fešto pa da nej s kolegico s katero sva bili na pijači priletiva mimo.
Seveda sva šli malo pogledati, že takoj na dvorišču zelooo veliko avtomobilov pa še noben poznan, ampak oki sva šle pozvoniti naju spusti notri na kar stopiva v dnevno,katera je bila nabito polna (cirka 30 ljudi v dnevni+ 10 kuhinja)
No prvi šok valda to niso bili prijatelji ampak njegovi domači (ta vas je imela praznik)
Oki na kar on naju predstavi to je Teja no to je pa MOJA PUNCA Nina...jaz še prav trapasto pogledam okoli kje bo prišla punca Nina, ko so se mi njegovi domači vsi veselo že začeli predstavlati.
meni pa nič jasno kako,kaj,zakaj?
Kolegica je skoraj klečala na tleh ker ji je bilo tako smešno (meni ni bilo niti malo,ker sem bila vsa vijolčna okoli glave-pa res ne zaštriham pa da je bog).
Potem pa jaz njemu kaj se zajebavaš kaj govoriš da sem tvoja punca?In on sej ni panike.
Sem pobrala šila in kopita, tako da me pri tej hiši ne vidijo nikoli več.
Danes imam pa še nalogo mojemu fantu (od kod njemu to mi ni jasno ker od mene ni dobil niti enega kisa,objema,skratka tut pipnla se ga nism) povedati,če se mu je malo odrolalo in da jaz niti slučajno nism in ne bom nejgova punca.
Madona me je razkuru pa v sramoto spravu. Najraj bi se zatlačila v njihov parket.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
joj...v petek sem delala v eni trgovini promocijo vložkov always in sem delila take male paketke z enim vložkom notri...no proti koncu dneva sem bla že ful sitna, nakar se prikaže naš profesor s faxa in me vpraša če gre...meni je blo ful ful nerodno in v paniki odgovorim "mora gret" (ta štos smo skoz uporabljali v gimnaziji)...ko sem se zavedla kaj sem rekla pa sem mu še potisnla par VLOŽKOV v roke pol mi je blo nerodno kot še nikoli in sem takoj klicala kolega in se mu jokala po gsm...
Houd de wereld tegen
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Danes zjutri ko sem vstala nisem vedla al bi šla njegovi mami pred oči ali ne...
Ponoči sva sexalain da nisva v sobi kjer je spal tudi njegov brat sva šla v dnevno sobo...in midva lepo veselo sexava nakar se samo do enkrat zaprejo vrata od hladilnika...
Minil me je vse
Ponoči sva sexalain da nisva v sobi kjer je spal tudi njegov brat sva šla v dnevno sobo...in midva lepo veselo sexava nakar se samo do enkrat zaprejo vrata od hladilnika...
Minil me je vse
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Haha, jaz sem se toliko nasmejala ob nekaterih postih kot že dolgo ne.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 16. Nov. 2007 16:37, skupaj popravljeno 1 krat.
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
Bluestocking napisal/-a:Tudi meni je tale tema super!!! Se ful nasmejim, čeprav mi trenutno ni do tega.
No, kaj se je pa meni zgodilo pred nekaj dnevi.
Hodim po cesti v centru LJ in vidim v parkiranem avtu dva fanta, ki odpirata šipo. Pa me en vpraša, če vem, kje je Ščegijeva ulica. V centru je bilo pa ful prometa in nisem dobr slišala, pa jaz: "Kako prosim? Katera ulica vaju zanima?" Pa se njegov prijatelj ful smeji. Meni pa nič jasno, kaj je tukaj smešnega. No, pa prijatelj ponovi ulico, jaz pa še vedno nisem slišala. Pa mi je bilo bedno rečt še enkrat, da naj ponovi, pa začnem, da ne vem, kje bi bila ta ulica. Pa rečem: "Pojma nimam, kje je ta ulica." Začnem jima kazat:"Glej, tista je Miklošičeva, tale pa Slovenska." Pa fant reče: "A ni ta ulica bolj dol?" (začne z roko kazat dol po telesu).Pa jaz: "Ne bi vedela, veš jaz nisem od tukaj." Skratka zaključil je tako, da je rekel, da bosta še malo poiskala.
Zaključek: Čisto sem jima pokvarila hec, ker na koncu se sploh nista več smejala. Jaz pa prisežem, da nisem vedela, da se hecata z mano. Šele potem, ko sem šla mimo, sem začela malo razmišljat, povezovat smeh in telesno govorico.
Joj, če bi se mi to še enkrat zgodilo, bi jima rekla: "Ja, kakšna moška pa sta, da ne vesta tega!???"
smeeeh
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
bluestocking, dobra ni kaj moraš pa priznat, da si tista dva tipa bolj "zajebala" kot onadva tebe in bolj kot če bi ju razumela, pa bi jima kaj zabrusila nazaj (ne bi izpadlo tako dobro kot je ta tvoja nevedna reakcija).
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 16. Nov. 2007 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
No, še ene sem se spomnila...
Bilo je v 3.letniku srednje šole...in smo imeli laboratorijske vaje pri kemiji...tisti dan sem imela oblečene ene kavbojke z zlo nizkim pasom, spodaj pa tangice...s sošolcem sva bila zatopljena v meritve nekih praškov, ko se kar naenkrat od zadnje klopi nekje(midva sva sedela v drugi klopi) moja blond sošolka zlo na glas zadere:"Ej,(mojeime), poprav si ti hlače, ko se ti cela rit vn vidi in mi je že slabo!"....mislim-saj mi ni blo grozno nerodno pa še prfoks se je začel muzat za katedrom
Bilo je v 3.letniku srednje šole...in smo imeli laboratorijske vaje pri kemiji...tisti dan sem imela oblečene ene kavbojke z zlo nizkim pasom, spodaj pa tangice...s sošolcem sva bila zatopljena v meritve nekih praškov, ko se kar naenkrat od zadnje klopi nekje(midva sva sedela v drugi klopi) moja blond sošolka zlo na glas zadere:"Ej,(mojeime), poprav si ti hlače, ko se ti cela rit vn vidi in mi je že slabo!"....mislim-saj mi ni blo grozno nerodno pa še prfoks se je začel muzat za katedrom
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
no, js sm tut kr talentirana kar se tiče tega samosramotenja no, o tem, kokrat se mi zgodi, da se ob najbolj neprimernem trenutku (seprav, k npr. opazujem kšnga luškanga tipčka ) spotaknem, sploh ne bi
zadnji dve precej kritični situaciji sta bli na maturancu:
- en tip s kerim sm plesala me je hotu med plesom dvignt, tko kot pač eni zlo radi nrdijo sam da js nism lih peresno lahka oz. že itak nism verjela, da mu bo kej tazga uspel in pol sm bla čis trda, tko da me je dvignu lih za ene 3 cm, pol se pa tko nasmeji pa mi reče: veš, noge moraš dvignt pr tem
- en animator mi je biu precej simpatičn in ko smo mel un party, k se ti vsi podpisujejo na majcah, sm mu - seveda že precej v rožcah - rekla, naj se mi podpiše še on. pa ne da bi to normaln rekla, ampak se izprsim tm pred njim in rečm: kr čez ceelo se dej, nč se šparat največja fora pa je bla, da sm mu čez 5 minut začela težit, zakaj se mi je čez celo majco podpisu in kaj naj bi to pomenl :unknown: jp, v takem stanju sm res precej zanč zapeljevalka sam nasledn dan sm se čis usega spomlna, tko da sm se ga nadaljnih neki dni primerno izogibala
zadnji dve precej kritični situaciji sta bli na maturancu:
- en tip s kerim sm plesala me je hotu med plesom dvignt, tko kot pač eni zlo radi nrdijo sam da js nism lih peresno lahka oz. že itak nism verjela, da mu bo kej tazga uspel in pol sm bla čis trda, tko da me je dvignu lih za ene 3 cm, pol se pa tko nasmeji pa mi reče: veš, noge moraš dvignt pr tem
- en animator mi je biu precej simpatičn in ko smo mel un party, k se ti vsi podpisujejo na majcah, sm mu - seveda že precej v rožcah - rekla, naj se mi podpiše še on. pa ne da bi to normaln rekla, ampak se izprsim tm pred njim in rečm: kr čez ceelo se dej, nč se šparat največja fora pa je bla, da sm mu čez 5 minut začela težit, zakaj se mi je čez celo majco podpisu in kaj naj bi to pomenl :unknown: jp, v takem stanju sm res precej zanč zapeljevalka sam nasledn dan sm se čis usega spomlna, tko da sm se ga nadaljnih neki dni primerno izogibala
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Afrodita napisal/-a:hodm jst z eno kolegico po ljubljani in greva po cigaletovi in mal tipčke ogledujeva. in jst v tistem vidm enga ful lušnga pa še naprej hodm. zabila sem se direktno v znak. in kolegica kr hod naprej pa govori. in opaz da me ni. in reče:"ej a si se ti slučajno zabila v znak?". in jst:"ne zakaj?". v tistem pa moja prfoksa za slovo. :"o boga si. a te kej boli ko si se v znak zabila?". jst sm si sam misla zemlja otvori se
Sorry, sam ta je pa ubijalska
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
na morju sm spoznala enga fanta,simpatičen,tujc,ful sva se ujela..njami čist ..in se posloviva, jst krenem,stopm z robnika na cesto in seveda on je gledou kako odhajam..jst pa trezna, v japankah,buum po tleh kukr sm široka in dolga..folk v smeh.v sekundi sm se pobrala in itaq,da se je naredu,da ni vidu..jst pa tečem naprej,da bus ne zamudim in si gledam roke k sm mela krvave mal in skor še enkrat ruknem,ampak sm se le ujela-napredek. in to zmeri k mi ja kak ušeč,si jst morm nardit sramoto
Free your mind...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
^^ še dobro, da sta se ravno poslavljala, ker če bi se to zgodilo prvi dan ali pa enkrat med dopustom, bi bilo po mojem bolj sramotno. itak se pa ne bosta več srečala, tako da ni pene.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 16. Nov. 2007 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]