zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 07. Sep. 2007 18:42

caffe macchiato...kava s kapljo mleka.... macchia po italijansko pomeni flek in ime je verjetno nastalo zato, ker če kaneš kapljo mleka, postane kava "poflekana" :D
latte je mleko.... :wink:
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 07. Sep. 2007 19:00

jao lih dons se mi je zgodlo. hitm na bus da neb zamudila in jst genij babji pozabm da so bliz postaje štenge k sm jst direkt na kolena prletela zravn pa večina mojih sošolcev :? in ne mine 5 min. mi pa ena baba stop na nogo z 10 cm. petko stok in kuk je stopla mi je nardila lukno v čevl. zdej vem da grem prej na bus. vsaj sošolcev pa une babe ne bo zravn :D
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2007
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anxious » 07. Sep. 2007 19:33

Joj, dost je blo tega ker sem precej štorasta oseba...

1. Enkrat na morju smo šli na kolesarski izlet in smo šli na nek pomol kjer je bla ena gostilna na kavo. Ta pomol je bil sicer ful širok ampak je bla na enem mestu skor čez celotno širino napeta veriga. Blo je sam še manj kot pol metra prostora med to verigo in morjem. In js štorasta kot sem zavpijem uni pred mano: Sonja paz da nauš u vodo zapeljala pa se tko smejim in buuuum js s kolesom padem v vodo. Pa tm so ble tut ladje in ful svinska voda. Pol mi je en model pomagal kolo vn zvlečt k se je na srečo ujelo v une vrvi. Joj takrat me je blo pa res sram. Pol sem mogla še ene 20min do vikenda mokra kolesart pa še kolo je škripat začelo.

2. Ko sem stopla iz bloka in je bil led na tleh. Valda mi je spodrsnlo in sem padla, mimo je pa glih pripeljala nabito polna petka (ker so se lih usi vozil v šolo pa to).

3. Js mam poševna okna v sobi in iz sosednjih blokov se zvečer lahko dost notr vidi. Js sm bla sama doma in sm se pač stuširala pol sm šla pa naga do svoje sobe da se oblečem in pol tko pogledam čez okn pa vidm da je u bloku nasproti en na balkonu pa me je vidu. Takrt mi je blo tut dokaj nerodn.

4. Pr informatiki mi je ena sošolka skos težila pa me neki po hrbtu s prstom rukala. In pol je šlo men že na živce pa se obrnem in jo res ornk napizdim pol pa vidm da tokrat ni bla ona ampak prfoks.

5. K sm bla pijana lani na enem brzdeju. Šli smo se valda mexico in js nism razumela pravil ker sm bla že čist na meji in sem mogla ful ruma spit. In pol nasledna stvar ki se je spomnem je bla da sm sedela u naslonjaču čist pobruhana. Pa tm je bil tut tip k mi je bil všeč takrt :oops:
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 07. Sep. 2007 22:40

ene dokaj smešne sem se zdaj spomnila:

full se rada vozim s kolesom. in čeprav mam 200m do trgovine, sem se vedno vozla s kolesom. pri trgovini pa je malo naklon navzdol. in enkrat se tak peljem pa nisem pravočasno zavirala in sem se dobesedno zabila v tisto stvar kjer pustiš kolesa (bestonsko je blo). in seveda padla, kolo pa na mene. aja, pa pred trgovino je blo full dosti folka. :D :D od zdaj naprej se več ne vozim s kolesom v trgovino. :)
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 08. Sep. 2007 5:12

Uf ja, dobr se spomnem, kdaj sm se na polno osramotila;

Sm bla pr fantu (tm sm prespala, ker sva bla prejšni večer na koncertu). No po kosilu je njegova mami predlagala, da bi še mal sladoleda in je men pa Luku naročila, da ga dava v šalčke. No ja vse lepo in prav, prov matrala sva se, ker je na sladoled čakal 5 glav, (brez naju). No ja, ko sva že vse lepo zložila na pladenj, sem se pač javla, da jih bom jst odnesla dol. Ampak v tistem trenutku sem popolnoma pozabila na olmetersko ogrado na tleh, ki je preprečevala vhod psički (mladički) v kuhinjo. In tako sem samo nemočno gledala, kako so sladoledi frčali :? . Noben ni nč reku, ampak vseen, takrt sm se pa hotla samo pogreznt!!! :(
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Sep. 2007 21:11

oj
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Sep. 2007 21:20

~NIA~ napisal/-a:še en sramoten trenutek.. :oops:
v soboto ponoč sm pršla čisto pijana domov iz žura.. pršla sm bosa ( :nixweiss: ), vhodna vrata mi je odpru fotr in js sm kr padla v stanovanje.. iz torbice sm vse stvari stresla po hodniku po tleh in šla bruhat.. pobruhala sem vse mimo školjke (med drugim tudi odlomila pokrov od školjke), potem pa sem se slekla in V TANGICAH šla spat h mami v postlo (mama je spala, ati mi je pa čaj kuhal baje) :roll:
in najbolj sramotno je še to da sm povsod za tangice zatlačla wc papir da ga je pol mela mama celo postlo :oops:

Ooo, NIA, hudoooo, zdejle sm se do solz narežala temu, kar si napisala in si vse čist v živo predstavljala zraven, hahahahaha :lol:
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 13. Sep. 2007 0:57

Včeraj sem se tebi nič/meni nič raztreščla in po dlogem in širokem padla sred kampusa. Sej je blo sam par brazgotin po nogah, sam mi je pa deset folka prišlo vprašat, če sem u redu :oops:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 13. Sep. 2007 1:13

Jst sm se tud zdj spomnla enga dogodka.

S kolegico sva ga šle žurat in tja je pršu tud en hud tipček, k sm ga že enkrat prej vidla in mi je bil res dobr. Pa je naneslo, da sva se spoznala in se začela pogovarjat pa tko, vse je šlo prov v najlepšem redu, ampak jst sm bla takrat že kr dobr nabasana. In mu rečem, da grem sam na wc, pa da nej me počaka tam in da mi neb slučajn ta cajt pobegnu :D Pa mi on oblub, da me bo počaku pa to, jst grem na wc in nažgana k kanta falim wc školko in se res poščijem (sorry izrazu) po celi desni hlačnci :oops: Še zdj mi ni jasn, kako mi je to ratal?! In pol nism upala ven iz wc-ja, pa sm not čepela zihr 15 minut, da sm končn doklicala kolegico po mobitelu, da ja preverla, če je kdo tam pred wc-ji in k ni blo nobenga, sm mau mn k tekla ven iz tega lokala, kolegici pa naročila, da je šla tistmu luškanmu fantu rečt, da mi je kr naenkrat ratal slabo in sm mogla dam. Tipu nč jasn :? In ga nism vidla nikol več :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Sep. 2007 19:59

Jaz pa moj frend sva enkrat šla na eno predavanje in pred začetkom mi je povedal nekaj smešnega, potem pa sredi predavanja ko je bila največja tišina v predavalnici, slišal se je samo glas tipa, ki je nekaj razlagal na veliko, jaz bruhnem v smeh in se začnem režati, pa se nisem mogla nehati, ker sem se spomnila na tisto kar mi je frend povedal... in on mene proba umirit, mene bilo že ful sram, sem se že jokala od smeha, sploh se nisem mogla zresnit, folk pa je zijal v mene, da me je res že sram postalo.. :oops: Vsi so se nekaj obračali in si verjetno mislili, da sem pijana ali kaj jaz vem kaj. Potem, ko sem se nekako zresnila, pa je tip, ki je predaval, spet lažje zadihal in dalje razlagal kjer je ostal, nakar tako čez cca 5 minut spet dobim napad smeha in sem se tako zvijala od smeha, da kar ni res bilo. :unknown:
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 16. Nov. 2007 16:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Sep. 2007 20:05

lolitaa napisal/-a:NIA ta tvoja je res huda :lach:

js vem za eno hudo,sam ne z moje strani. mi je povedla prijatelica k dela v baru in so prišle 2 "kao" hude bejbe in ena naroči belo kavo druga pa: "Js bom pa latte machiato" :lach:

No, sem se ob tem ravno ene "cvetke" spomnila... bile smo jaz, kolegica in ena njena znanka na pijači in jaz pa kolegica naročiva pijačo - dva deci jagodnega soka, njena znaka pa zadnja naroči in reče natakarju: jaz bom pa dva deci jagodnega soka.
:rofl: lol no, tale res zmaga. kot da sva midve s kolegico naročili čisto nekaj drugega :lach:
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 16. Nov. 2007 16:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 19. Sep. 2007 20:15

Tamala mrha to sr men nardi pr pouku pa se režim kokr morm k nemorm zadržat folk pa sam gleda prfoksa pa skor znori in me praša kazensko pa dobim 4 pol je blo pa smeha čez cel klas pa je šla 15minut prej iz razreda :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Sep. 2007 20:23

hehe :D shit happens ane... all the time :D (or mostly)
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 16. Nov. 2007 16:35, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Sep. 2007 22:23

va
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 20. Sep. 2007 15:22

Še jaz sem se spomnila ene :D Jaooo.. kak me je blo sram te :oops:

Smo bli na eni šolski zabavi (ampak od druge šole) kjer smo se skoraj vsi med sabo poznali. Zabavo je prirejal razred ob bivšega, s katerim sma te že enih več kot pol leta pred tem končala. Po tem pa je enkrat naneslo, da sem bla z enim njegovim prijateljem :oops: Žal... In mi vsi plešemo, pijemo, itd,.. Ko se naenkrat ona2 pojavita pri DJ-ju in po mikrofonu sporočita, da je naslednja pesem za mene od njiju, z naslovom Lagala nas mala (mislim da je od Cetinskega al koga pač) Mene je blo te tak sram, da nisem vedla kaj bi, al bi si začela jamo kopat, al naj pobegnem kam al kaj :oops: Sem pol po hitrem postopku spokala s kolegicami drugam.

Danes sem se tega spomnila, samo zdaj (2 leti po tem) mi je pa smešno :D Kaj te čem zdaj :cool:
Lahko imam vse.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov