zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 11. Feb. 2007 23:07

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 04. Nov. 2010 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 12. Feb. 2007 2:15

Tudi meni je tale tema super!!! Se ful nasmejim, čeprav mi trenutno ni do tega.

No, kaj se je pa meni zgodilo pred nekaj dnevi.

Hodim po cesti v centru LJ in vidim v parkiranem avtu dva fanta, ki odpirata šipo. Pa me en vpraša, če vem, kje je Ščegijeva ulica. V centru je bilo pa ful prometa in nisem dobr slišala, pa jaz: "Kako prosim? Katera ulica vaju zanima?" Pa se njegov prijatelj ful smeji. Meni pa nič jasno, kaj je tukaj smešnega. No, pa prijatelj ponovi ulico, jaz pa še vedno nisem slišala. Pa mi je bilo bedno rečt še enkrat, da naj ponovi, pa začnem, da ne vem, kje bi bila ta ulica. Pa rečem: "Pojma nimam, kje je ta ulica." Začnem jima kazat:"Glej, tista je Miklošičeva, tale pa Slovenska." Pa fant reče: "A ni ta ulica bolj dol?" (začne z roko kazat dol po telesu).Pa jaz: "Ne bi vedela, veš jaz nisem od tukaj." Skratka zaključil je tako, da je rekel, da bosta še malo poiskala.

Zaključek: Čisto sem jima pokvarila hec, ker na koncu se sploh nista več smejala. Jaz pa prisežem, da nisem vedela, da se hecata z mano. Šele potem, ko sem šla mimo, sem začela malo razmišljat, povezovat smeh in telesno govorico.

Joj, če bi se mi to še enkrat zgodilo, bi jima rekla: "Ja, kakšna moška pa sta, da ne vesta tega!???"
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Sep. 2007 15:11

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Pookie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Pookie » 04. Sep. 2007 15:23

^^ omg, teb je pa res dogajal!

Od vsega tega mi je še najbolj čudno tole:

~NIA~ napisal/-a:pobruhala sem vse mimo školjke (med drugim tudi odlomila pokrov od školjke)
:lol: kako ti je pa to ratalo :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Sep. 2007 16:23

xs
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 04. Sep. 2007 18:13

NIA ta tvoja je res huda :lach:

js vem za eno hudo,sam ne z moje strani. mi je povedla prijatelica k dela v baru in so prišle 2 "kao" hude bejbe in ena naroči belo kavo druga pa: "Js bom pa latte machiato" :lach:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 04. Sep. 2007 21:05

2 tedna nazaj sem se ga koma napila, se skregala s tipu, avto razbila ,poleg tega me je se pa na spolzkih stopnicah ( bila sem v petkah) vrglo tako, da me se danes cela rit boli , roko mam zlomljeno, da ne govorim o tem, da sem prsla domov in se vrgla atiju v naročje in jokala , da me ustavit ni mogu in sem mu menda vse povedalala, kake probleme imava s fantu, kok me boli, da mi ne zaupa in me ni mogu utisat, ker sem tok jokala in pol sem zaspala, kar v dnevni med pripovedovanjem . Zjutri se zbudim, glava me je bolela ko sam hudič, roka itak , rit pa se bolj. Da ne govorim o tem, da se tip z mano ni menu 3 dni, da me ati se dans cudn gleda, da mam se zdej roko v gipsu. J****** pijača! Mislim, da zdej pa res ne pijem vec.
No naslednji dan k sem sla pa k zdravniku, se vsa pijana me je pa vprasala, ce mi da kaj za učke, ker so mi tok odtekle, pa sem ji sam rekla, da ne rabim ,ker je od joka in sem zacela spet jokat.... :oops: Budala sem res, zato resno ZEMLJA ODPRI SE!
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 04. Sep. 2007 21:18

uf nency..to pa rs ni smešno.. :? zajebala na polno očitno.. :( na tvoje mestu se res nebi alkohola več dotaknila al pa držala mero ne..
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 04. Sep. 2007 21:36

KittyKiss napisal/-a:uf nency..to pa rs ni smešno.. :? zajebala na polno očitno.. :( na tvoje mestu se res nebi alkohola več dotaknila al pa držala mero ne..

ja sej zato pa alkohola videt vec ne morem...poleg tega me je pa se danes sram, da je do tega prislo...
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 04. Sep. 2007 21:45

Nency napisal/-a:
KittyKiss napisal/-a:uf nency..to pa rs ni smešno.. :? zajebala na polno očitno.. :( na tvoje mestu se res nebi alkohola več dotaknila al pa držala mero ne..

ja sej zato pa alkohola videt vec ne morem...poleg tega me je pa se danes sram, da je do tega prislo...

Nency v tolažbo... vsi smo si že delal sramoto nasekani... Js sm se tud enkrat pred davnimi leti na fertik jokala v eni leseni lopi zravn vikenda, zakaj me Uroš ne mara... Uroš ga je pa tud pil pred lopo in veselo poslušal moje kričanje...
Kolegica je pa vsa nasekana v enem lokalu na mizi plesala, v miniču pa strganih najlonkah... :D
Ampak desi se i najboljima :wink:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Geja.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Geja. » 04. Sep. 2007 21:53

joooj jst dans v soli... je stala ena gručica metalcev in je meu en douge lase k en moj kolega in grem tja ga objamem okrog pasa in vsa vesela: kaj je petrček dougo se nismo vidl. tip se obrne in čist en tretji k ga prvič vidm... in pol so se mi krohotal tisti metalci še pet minut. :oops:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 05. Sep. 2007 10:41

^^ Jaz sem 2x nagovorila tipa za kerega sem mislila da je nekdo drug...in to obakrat v nabitem diskaču, onadva pa v družbi..groza :unknown:
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
MusTangicA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MusTangicA » 07. Sep. 2007 13:06

Tud mene je kdaj doletel kaj tazga... Enkrat se spomnem, da smo šli k babici na obisk. Bla sm lih v tistih letih, ko je deklca ful občutliva, sploh pa kar se spolnosti tiče (to je tabu, bla bla bla...). No, pr babici na kmetiji pa so mel udomačenga srnjačka, ki je bil ravno v svetu mladosti (saj zastopte anje ;) ?). No, ne vem zakaj si je izbral ravno mene, ampak takoj, ko sem stopila iz avta, je pritekel k men, in me vpričo vseh sorodnikov naskočil in ni hotel dol z mene pod nobenim pogojem. Ne vem, zgleda da je biu tok potrebn al kaj ... Saj je šlo sam za stimulacijo (hvala bogu!), ampak men je blo toook nerodn. Po parih minutah se je stric šele ovedu, da bi me lohk rešu nadležnga potrebneža, jest sm pa jokala ku dež... Mogoče bi to danes drugače dojela - saj so se vsi ostali smejali, ampak... nea, zoofilija je pa zadnja stvar, ki bi se jo lotila! :( :steinigung:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 07. Sep. 2007 13:17

Men se take stvari kr naprej dogajajo, :lol:. Se pa najbolj spomnem enga "dogodka" od lani, ko je mel naš oddelek brucovanje. Sma šle skupi s kolegico in sma tk čakale na postaji, pa pride avtobus, in midve pač grema proti vratom, js pa tik pred vrati stopim na en pasji drek! Itak si nism mogla tam neki na vlko pucat, če sma pa mogle na avtobus, in mi ni preostalo drugega, kot da grem gor. Ni trajal dolgo, ko je začel cel avtobus po tistem dreku smrdet, mene je blo pa tk sram, sam upala sm, da si ni kdo skapiral, da to prihaja od mene. :lol: Nism pa niti mela nobenga robčka, da bi si mal obrisala, tak da sm mogla počakat, da sma prišle do tiste gostilne, kjer smo bli. Edina sreča je bla ta, da sm si obula najbolj bedne čevlje, kar jih mam. Od takrat naprej mal bolj pazim, kje hodim. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Sep. 2007 17:58

lolitaa napisal/-a:NIA ta tvoja je res huda :lach:

js vem za eno hudo,sam ne z moje strani. mi je povedla prijatelica k dela v baru in so prišle 2 "kao" hude bejbe in ena naroči belo kavo druga pa: "Js bom pa latte machiato" :lach:

latte macchiato in bela kava sta dve različni stvari.tko da ne vem točno kaj je tu smešnega.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov