zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 05. Okt. 2006 14:32

***Ally*** napisal/-a:Joj te zgodbe...meni se je en čas zdelo da se vse meni dogaja, zdaj pa vidim da se tudi drugim.

Za primer, enkrat sem šla k ginekologu po morning after pill. V čakalnici je bla ful velka gužva in nisem mogla prit čisto do pulta. Ko me je administratorka vprašala zakaj sem tam sem rekla da bi rabla tabletke pač...pa je rekla "ktere pa?" pa sem nekaj zmutla da kao še nisem jemala tabletk pa nekaj...pol pa ona ful naglas "aja kondom vam je počil...vsedite se pa počakajte". Cela čakalnica cca 60-letnih babic me je gledala... :oops: :oops: :oops:

ma ampak to je pa men ful nesramno, bolš da te pokliče notr v ordinacijo pa tam poveš..to pa res tko grdo od nje :eek:
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 05. Okt. 2006 15:03

na valeti smo sedeli z starši, pili sok, jedli piškote, ravnateljica pa nas je vabila na oder po pohvale, spričevala itd. ravno so se delile pohvale za 6 odličnih uspehov, ko se nenadoma obrnem in si polijem jagodni sok na moje bele hlače. še preden sem utegnila najti kaj za okoli pasu me je ravnateljica povabila po pohvalo, in čisto mokra sem šla po pohvalo. valda cela dvorana v smeh, ampak ko sm pršla do mikrofona sem rekla, sedaj lahko vidite kakšne barve spodnje peilo imam (k se je na mokrem delu hlač videlo skozi)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Okt. 2006 15:25

danes se mi je zgodilo....
poklicala me je ena ženska z imenom Loreta, meni se je pa jezik zapletel in ko sem ponavljal e-mail naslov, sem jo preimenoval v Roleta! :D :oops: :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Okt. 2006 16:05

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 08. Okt. 2006 14:32

uff že veliko scen
ko smo šle s francoščino-tečajniki pa to u Euro Disney v parizu, je moji prijateljici padel ven vložek...
ona je vztrajno zanikala, da ni njen, medtem ko sva se z drugo kolegico poscale od smeha, blo je pa ful očitno da je res njen, kr je mela edina med nami menstro, pa še vir80 je mela na seb, une z mrežco :D
takrt smo jo vse po vrsti komi dobile, teto s kravvca, pa te vložki so bli takrt in
no ampak, čez dve leti se mi je moje posmehovanje vrnilo, ko sm v angliji živela pri neki družini in si že prvi dan nardila sramoto, ker sm pustila vložk na wc školki.pač sm ga nameravla zavit in zavržt, pa sm bla preveč zaposlena z zijanjem v špegu in pol k je landlordka čez kake dve uri pršla pome u sobo, da mi pove, kaj se je zgodil, sm misla da se bom pogreznla od sramote.
še posebi k smo mel enga ful sexy španca v bajt, ki si je mel čast to vse ogledat :cry:
pa uni kolegici od prej se je enkat zgodil, da je z enim tipom mela ful peh.
enkat je ful naglas prdnla, na prvem dejtu :D
drugi pa na drugm dejtu s tem tipom, telebnla z gugalnce kokr je dolga in široka
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 08. Okt. 2006 15:04

Zdaj sem se spomnla še ene...ko sem glih začela hodit k fantu domov sem morala it nujno na wc...že itak nerada hodim na wc drugje kot doma ampak takrat je bla res sila. Ko sem se hotela zaklenit sem vidla da majo neko ful čudno kljuko ampak sem bla ziher da je zaklenjeno. Medtem ko sem bla v kopalnici pa vleti fantov foter in mi odpre vrata.... :oops: ful dolgo nisem hotela prit na obisk
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 08. Okt. 2006 15:18

še v gimnaziji sva enkrat s prijateljico šli k enmu sošolcu domov. in med tem, ko smo se v njegovi sobi pogovarjal, zazvoni telefon, on dvigne in se začne pogovrajat. pa ga je najbrž oseba na drugi strani žice prašala, kaj dela, in on odvrne, da ma pač dve bejbe pr sebi in čez par sekund doda, da sta sam prjatlce. no, in jst, misleč, da kliče en drug sošolc, se zaderem v telefon: "kaj, a mislš, da mamo grupiča?!?" nakar si ta sošolc pokrije slušalko in pove: "pa to je moja mati!" :D

(aja, pa to mami sem pol enkrat tut spoznala in ko sem se ji predstavla, mi prbije: "aaa, ti si tista!" :D sej se je pol hvala bogu izkazal, da ma smisu za humor :D)
...just breathe...
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 10. Okt. 2006 12:36

Jz sem letos za novo leto spila precej preveč tequile pri nekem prijatelju s fantom. No in praznovali smo skupaj s prijateljevo družino na balkonu. Ko sem spila čez ogromno tequile tisti šampanjec ob polnoči se mi je pa utrgalo. Pred vsemi sm fantu jokala kok ga mam rada in nasploh bla vsa v joku v smislu kok je lepo vse. :unknown:
Pol sm šla na wc, se opotekla in najprej pometala 2 kristalna kozarca v umivalnik ki sta se seveda razbila, potem me je zaneslo nazaj in sm z telesom nekako razbila še akvarij od želve. Poleg tega, da sm bla popolnoma mokra in mi je od prijatelja mama posodila nove žabe sm potem še "zakomirala" in pobruhala 2 koša za smeti.
V tisti hiši me ne vidijo več, tequile pa se tudi ne dotaknem več.
TO je bla najhujša sramota od vseh.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Okt. 2006 17:14

:D :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Okt. 2006 14:13

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 17. Okt. 2006 13:29

#1: Stara sem bla kakšnih 10 let in smo bli s starši na morju. Ker smo bli v hotelu, smo seveda jedli v skupnem prostoru z drugimi ljudmi. S svojim pladnjem sem šla do mize in ugotovila, da sem pozabila vzeti kruh in sem šla nazaj, medtem pa je nek fant po tleh razlil jogurt in jaz v polnem zaletu šibam s kruhom nazaj k mizi in se seveda podrsam po jogurtu in poletim. :D Salve smeha... v življenju mi ni blo tako nerodno kot takrat, pol se je pa še naš dragi foter začel dret na tiste fante pri mizi, če ne vejo počistit za sabo, pa da bi se lahko ubila, če bi z glavo udarila po mizi in podobno... :oops: Mislim, da sem takrat res čakala, da me pogoltne zemlja. :unknown:

#2: S kolegico sva šle rolat in ko sva se ravno peljale mimo trgovine in bifeja zraven, se je ona elegantno izognila luknji v asfaltu, jaz pa sem zapeljala direktiva vanjo in se stegnila po vsej svoji dolžini in širini (naj omenim, da rolam že 100 let, pa do takrat še nisem padla). :oops: Ok, to ni blo najhujše... vsi iz bifeja pa še pol ljudi iz trgovine je blo naenkrat zunaj - mogla sem izvest kar hudo akrobacijo... :D :oops:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 17. Okt. 2006 21:19

Prejšnji teden smo šli s kolegi v trgovino. Jaz sem šla nekaj iskat in sem dala v vozek in pol vozek odpeljala. Po tak enih 5 minutah pa se začnejo kolegi ful smejat pa jaz gledam kaj je in vidim da ma en od njih naš vozek jaz pa od enega tipa...pol sem ga kar pustila tam sredi štacune pa zalaufala ven :unknown:
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 18. Okt. 2006 0:24

Sm prebral zdele kr vseh 14 strani in morm rečt da je to ena boljših tem.

Prejšn let k sm bil še bruc in smo bli na sankanju smo ga pač pil jst sm edini bil iz prvega letnika sm se mal preveč napil (slemerji press) baje sm lizu kluko od vrat, kar se ne spomnem :oops: To da sm skor nag plesu striptiz se spomnem sam drug dan pa :oops: še zmeri se smejimo na ta račun.

Bila je ena zanimiva prigoda pred mojo bajto, ko je punca hodila po stopnicah dol in je eno stopnico falila pa je tko lepo po tleh pogrnla kokr je dolga in široka, na začetku sm bil mal resen potem pa v smeh... :lol:
Uporabniški avatar
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *BelaLilija* » 10. Dec. 2006 14:01

Mislim, da je bilo enkrat lani poleti, ko sem bila na eni prireditvi in smo bili vsi urejeni šik jaz pa sem že bila malo iz vaje s hojo v petah in pred vhodom v kulturni dom sem se s peto zataknila med tisti rebrast predpražnik pred vrati, pete pa še lep čas nisem mogla izpuliti ven in zaradi te moje nerodnosti sem kar vrsto naredila za sabo, ljudje pa čakajo in čakajo... Ko mi je uspelo ven potegniti, pa me je doletel še en šok, če lahko temu tako rečem... peta je šla napol fuč. Mene pa sram kot le kaj... predstava pa se še niti ni dobro začela, jaz pa sem mogla na koncu glasbenikom podariti šopek in jim čestitati pred občinstvom malo sem nerodno šepala oz. capljala kot da ne vem v petah hoditi, ampak v zemljo se na žalost nisem mogla pogrezniti.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Uporabniški avatar
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *BelaLilija* » 10. Dec. 2006 14:08

Spomnila sem se še ene, ob kateri me je spreletela res groza no... Bilo je v 1. letniku gimnazije in imeli smo telovadbo. Delali smo neke vaje pri gimnastiki in se jaz tam vsa high, ker sem bolj gibčna, pretegujem, naredim obe špagi... čez čas sem opazila, da skoraj vsi (mogoče kakšna izjema sprva ni opazila, je pa zagotovo kasneje slišala od drugih kaj se mi je pripetilo) strmijo vame in si nekaj šepetajo. pa si mislim pri sebi, kaj je z njimi, da si šepetajo kot otroci. naredim še vajo ali dve, potem po končani uri pa gremo v slačilnico. pred tem me je profesorca samo premerila in se spogledala z drugimi dekleti. meni pa nič jasno. potem se preoblečem in opazim na trenirki (svetla trenirka!!!), da je en veeeelik rdeč madež. šit, menstruacijo sem dobila en teden prej. ponavadi sem si vložke dala že za rezervo tri dni prej, ampak teden dni prej me je pa res presenetilo... mene je bilo takooo sram, da nisem upala milimeter stran pogledati ampak sem med preoblačenjem ves čas buljila v tla, ker me je to res dotolklo. delala sem se kot da nisem nič opazila in čez čas se je končalo šušljanje oz. se je pozabilo na ta neljub dogodek. :oops:
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]