zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

žblj
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 19. Jan. 2006 18:36

Jst pa enkrat tko stojim na postajališču pr Konzorciju in čakam bus, pa zagledam modela, k kao prodaja mesečne nalepke. In se pol odločm, da bom pa kar zdej nahitr kupila eno in pridem do modela (bil je ves v zelenem - zelena trenerka, zelen brezrokavnik pa zelen šiltek, spredi okol pasu je pa mel eno črno torbico) pa mu rečem: "Eno mesečno, prosm." Pa me model tko zmedeno pogleda pa prav: "Ne, ne, uni so pa ARMJANI (rumeni, v prevodu :D )." Jst sm misla, da se pogreznem v tla :oops:
speedyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a speedyka » 21. Maj. 2006 23:47

hehehe :D :D :D smesne ja :lol:
amm...kaka dva mesca nazaj, sma z enim kolegom, pac...kao zmenek naj bi biu, sma hodla tk po mestu zvecer, tk po ulicak...pa pridema na mesto, da se pac odlocima, ce grema ravno, al desno al pa levo...po ulici namrec. pac on mene vprasa, js pa recem: "ja nevem, lahk grema levo, desno al pa vodoravno." biiiiik js ej!!! namest da bi rekla, ravno naprej, sm rekla vodoravno...sei veste kai... :lol: ufff...sm zardela :D
moy hobi wsakdan
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Maj. 2006 23:53

ko sm se enkrat preveč napila in sm šla domov pa sm pred bajto bruhala pa lulala, pol sm si pa hlače čist slekla+spodnje in obležala in zaspala na sredi dvorišča-naga...pa me e zjutri zbudu un k časopis raznaša z motorjem.. :oops: :roll: :eek:

od takrat naprej se nisem več tko napila in en pijem več slemerjev :!:

bruka stoletja!aja pa če zagledam tega časopisraja se zmeri skrijem......
speedyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a speedyka » 22. Maj. 2006 0:06

pa se eno na temo pijanscine :D domov prisla ful pijana, pa mi ni blo za na wc hodit lulat, kr se mi je zdel da bom ful razbijala...in js gledam po sobi, pa mam eno taka posodica za nakit pa to...pol se pa kr u tisto polulam :oops: pol lepo zlijem skoz okno...po tleh polijem neko cistilno mleko za obraz, obrisem, pa grem lepo u kopalnco si roke umit. :lol: js idot nism mogla nawc lulat, sam roke pa sm si lahk sla umivat :lol:

no al pa tole se :oops: groza! smo bli u enem lokalu, bolj diskacu podobn..pa grema s kolegico na wc. mal pijane...si pol skupi roke umijeva, pa ze kolegica odpira vrata, za njima pa ena bejba stala in cakala, kr ni blo prostora dovolj nt...no, in kolegica ze tk cez vrata gre, js za njo, sam une bejbe res nism vidla, in js ful na glas rignem :oops: jaoooo...mal pogledam na levo in vidm uno tam k stoji :oops: . pol pa se mi kolegica tm pred njo rece, ce morm res tok na glas rigat...jaoooo :lol: :oops: :lol:
moy hobi wsakdan
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 22. Maj. 2006 0:35

tmis_ napisal/-a:Enkrat sem se celo v okulisticni ambulanti zabila v špegel :D

hehe.ta je dobra ja
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 22. Maj. 2006 8:40

*purple bitch* napisal/-a:ko sm se enkrat preveč napila in sm šla domov pa sm pred bajto bruhala pa lulala, pol sm si pa hlače čist slekla+spodnje in obležala in zaspala na sredi dvorišča-naga...pa me e zjutri zbudu un k časopis raznaša z motorjem.. :oops: :roll: :eek:

Ja, to mi je znano, sem bil v podobni situaciji :oops:

Pa še ena:
S kolegi smo bili v CTK v lublani, pa gremo domov zvečer. In jst grem tko proti postaji Drama, in tam je bla (ja, zdej so jo zaflikal) tsta vlka lukna od drevesa, znaka, al neki druzga. In jst tko gledam na cesto in naenkrat stopim tistih 10 centi nižje in letim po pločniku. Tam pa čakalo na trolo okol 20 folka. Rezultat: Razrtganina na dlani in poškodba zapestja :roll:
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 22. Maj. 2006 10:21

BHawk jest sem pa mislil, da se v Ljubljani nič ne dogaja :D
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 22. Maj. 2006 11:52

se, se. Vsake tolk časa leta kak modelz laptopom spotakne, se razbije, potem pa pušča kri na snegu. Vsaj jst sem tko zgledu :D
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 22. Maj. 2006 12:09

joj kok je biu učeri smeh..tko kličm mojga kje je da pridm k njemu..pa on da pr kolegu da bojo film gledal in nej tja pridm..in sm res hitra(moj pony rulzzz)..pa pozvonim..pa tko glas:kdo je..pa js:ja čau ana tle..pa glas:kdo..pa js :ana..in mi odpre..pa pridm gor do stanovanja..pa pozvonim..pa mi odpre brt od unga kolega..k me pa niti ne pozna..pa js stopm not..pa rečm čau..pa on men:pa kdo si ti?..pa js..amm od jakata punca..pa je rabu neki časa da je pokapčiu..pa js:kje so pa uni(moj&frend&njegova punca), a že gledajo film?..pa on:ne ni jih še tuki..in glih u tistm hipu so pol pršli skoz vrata k so šli še u štacuno po čips pa kokice&stuff..

smeh je biu ja..posebi k je reku:pa kdo si ti :lol:
say it right..
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 22. Maj. 2006 16:58

*purple bitch* napisal/-a:ko sm se enkrat preveč napila in sm šla domov pa sm pred bajto bruhala pa lulala, pol sm si pa hlače čist slekla+spodnje in obležala in zaspala na sredi dvorišča-naga...pa me e zjutri zbudu un k časopis raznaša z motorjem.. :oops: :roll: :eek:

:rofl: ... o jej, ta pa je kruta... še dobr da te je sam raznašalc vidu :D :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 22. Maj. 2006 19:12

Jau no kolk je že blo tkaih stvarii... Tiste stvari ko sm jih počela v pijanem stanju se sploh ne sramujem..Ker.. Kdo pa ne?! :D Npr ko sm ležala na vrhu stopnic pa lepo dol bruhala..Pol pa se zvlečem vstran pa pride en gospod pa zažene paniko kdo je tolk litrov vina razliu :D In jz seveda: [cenzura]!!! [cenzura] !! Jeb.... Jz sm kozlala!!.. Pa dost takih stvari je blo..S kolegico sva ble na sprehodu enkrat po dežju in sva lezle čez neke olupljene hlode, pa so itak ful spolzki če so mokri. Ona lepo tralali tralala BUM :D Pol pa dva prevala naprej pa je obležala na hrbtu nekak čudno zvita, pa se ni mogla pobrat :D Mislim mene je tak čist na želvo spominjala :D Pol...Pa sm se še jz polulala zarad smeha :oops: Ona se je pa tut cela poscana pobrala iz tal in pol sva uletele k men domov vsaka po ene suhe gate (kr sm bla pač jz najbližje doma :D )

Pa danes...Jao jao.. Mislim tak sm se bedno počutla da bv. Z lubijem sva šla na sprehod skoz gozd (NIKJER NIKOL NOBENGA!!) in je nekak naneslo da sva mela oba hlače dol in pač ..... Ja itd :) In lubi nekak gor pogleda ene 4m al pa 5m višje in vidi enga napou nagega cepca enih 50let starega kak stoji za grmom pa naju gleda. Jao jz sm sam cuknala hlače gor pa adijo :D Mislim on res bedn filing no. Cepec star od kje se je vzeu, drugač pa nikol nikjer ni nobenga :evil: :D

Al pa ko me je moja Dear Tašča Kuzlović u sramoto spravlala pred pou njegove familije... Ok tut ta je bla bedna :)

Pa še bi se našlo.. Ko se spounem kaj bom povedala :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 22. Maj. 2006 21:29

Jao...k sm zadnič klicala biušega (takrat mi je biu še fant) in nisem vedela, da ma na mobiju vključeno preusmeriteu na domači telefon. In jst njega ob 11 zvečer kličem: "čaaaaau bejbi", pa njegov fotr reče: "halooooo?!" Jaaaaao...jst sm pa mislila, da se je stari oglasu na mobi njegov in nism hotla poklopit, ker je pol itak vidu kdo je klicau...jst sm sam rekla: "emmm emmmmmmmm ummmmmmmm eeeeem...a lahk dobim tegapatega na telefon" jooooo kera sramota :oops:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Okt. 2006 13:18

no, danes sem se spomnil na nerodno situacijo, ki se mi je zgodila v prejsnji sluzbi in jo bom delil z vami. torej poslovno je prišel k firmi moški mojih let in meni se je zdel ful znan, tako da sem ga ogovoril (seveda sem ga tikal), kot da ga poznam celo večnost. jaz se njemu seveda nisem zdel znan, zato je imel začudeno faco. nato sva seveda začela ugotavljati, od kod se poznava.
na koncu sva ugotovila, da on mene ne pozna, jaz pa njega poznam! :) bil je namreč "stric s televizije" - Nejc Sedej, ki je vodil neke mladinske oddaje na TV. joj, kako je bilo meni nerodno! :oops: :D :D :D
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 05. Okt. 2006 14:08

Joj te zgodbe...meni se je en čas zdelo da se vse meni dogaja, zdaj pa vidim da se tudi drugim.

Za primer, enkrat sem šla k ginekologu po morning after pill. V čakalnici je bla ful velka gužva in nisem mogla prit čisto do pulta. Ko me je administratorka vprašala zakaj sem tam sem rekla da bi rabla tabletke pač...pa je rekla "ktere pa?" pa sem nekaj zmutla da kao še nisem jemala tabletk pa nekaj...pol pa ona ful naglas "aja kondom vam je počil...vsedite se pa počakajte". Cela čakalnica cca 60-letnih babic me je gledala... :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 05. Okt. 2006 14:24

Jochie napisal/-a:no, danes sem se spomnil na nerodno situacijo, ki se mi je zgodila v prejsnji sluzbi in jo bom delil z vami. torej poslovno je prišel k firmi moški mojih let in meni se je zdel ful znan, tako da sem ga ogovoril (seveda sem ga tikal), kot da ga poznam celo večnost. jaz se njemu seveda nisem zdel znan, zato je imel začudeno faco. nato sva seveda začela ugotavljati, od kod se poznava.
na koncu sva ugotovila, da on mene ne pozna, jaz pa njega poznam! :) bil je namreč "stric s televizije" - Nejc Sedej, ki je vodil neke mladinske oddaje na TV. joj, kako je bilo meni nerodno! :oops: :D :D :D

:rofl: ... ja se je tudi meni že kdaj zgodilo, da sem pozdravila koga, za katerega se mi je zdelo da ga poznam od nekod, on pa mene samo bukov gledal... in sem potem ugotovila, da sem ga vidla na TV :D
The secret of success is consistency of purpose.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov