zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
ja tud jst sem včeri mal preveč spila in sem potem take ven metala da adijo...sam men vsi pravjo da ko sem pijana take ven mečem da kr adijo...
pol sma pa od kolegice tipom take mela da so se ostali valal po tleh ko so naju gledal pa poslušal...
pol sma pa od kolegice tipom take mela da so se ostali valal po tleh ko so naju gledal pa poslušal...
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
ko smo ble prejšn teden z kolegico ki ima sinčeka starga eno leto v eni trgovini in sm tamalga mal hotla zamotit ker je bil tečen..sm vidla en voziček pol metra strran in sm rekla GAL poglej tu je punčka..pa reče mama od te "punčke" fantek je!! jao..pa sploh nisem vidla otroka,sam voziček,pa sm rekla punčka..mi je blo ful nerodno..sm komi čakala da gremo vn..od zdj naprej so vsi samo dojenčki (nič fantkov in punčk)
- majaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
blo je na enemu končnemu izletu...ne vem al v 2. al v 3. razredu. pelal smo se z vlakom in blo je full vroče. sošolke so se začele slačt (dolge majce pa hlače). in itak če se bodo vse slekle se bom pa še jest! si odpnem hlače jih potegnem že do kolen in kaj ugotovim...da sm si pozabla spodej kratke hlače obleč. takrat me je blo toooooook sram, pa še en sošolc je bil zdravn!!! zdej se pa z bivšimi sošolkami dostkrat smejemo k se spomnmo na ta dogodek!
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Angel girl napisal/-a:punchka napisal/-a:še čist sveža sramota .... učeri sm se ga napila...čeprav sem si 1000x prisegla da ne bom alkohola(potem nisem mela izbire ker mi je en častil ) no in tm v lokalu je bil tud model k mi je hud in js vsa pjana sem ga šla spraševat če ma ptičjo gripo, ker je pil čaj no potem je ena rekla da me naj ne posluša ker sem pijana ampak sem se ful začela bunt da js pa že nisem pjana...potem sem mu rekla da sm trezna, ampak da sm pač zmeri tko prfuknjena amm ja naslednje kar se spomnm ... je tip zbežu stran-čist na drug konec lokala
HAHAHA, si vidla kaj pjača nardi, hahaha
sam res...
to infinity and beyond!
-
trnuljčica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
Največja sramota je bla nekej tednov nazaj ... z enmu tipam je začel dogajat in nekak sva se prvlekla do spalnce in naenkrat mi on izjav, ej jz pa krvavim ... pa se začne smejat ... pol pa pržgeva luč je meu pa krvavo roko ker se je moja teta prekmal pa nenapovedan oglasila
men je blo tok bedn ... sm misnla da bom umrla ... pol me je pa tko cortiš še ceu vikend klicov pa sprašvov ko sm kej pa če me še trebuh boli itd.
pa lih par dni pred tem sm jo mela pol pa kr spet ... on mi pa izjav a ženske ne čutte teh zadev ... hja ne če so lihkar odšle ...
men je blo tok bedn ... sm misnla da bom umrla ... pol me je pa tko cortiš še ceu vikend klicov pa sprašvov ko sm kej pa če me še trebuh boli itd.
pa lih par dni pred tem sm jo mela pol pa kr spet ... on mi pa izjav a ženske ne čutte teh zadev ... hja ne če so lihkar odšle ...
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
pikovita napisal/-a:vsak dan me je, ker še vedno ne znam lepo parkirat
hehe, to je pa mene tut zarad tega ja!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
zdele sm vseh 8 pageou prebrala.. morm rečt da nore scene hehe, jzt se trenutno ne spomnm ničesar.. vem da je blo par hudih, sam sem jih nekak že prebolela vse tko da bo treba mal pomislt...
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jooj kaj se je men zadnc zgodil...
Z lubijem sva bla pr men ura je bla ene 4 tko da je bil se dan in se midva lepo zacneva lupckat pa vse...pa lubi vstane pa hoce dat rolete na balkonskih vratih dol pa mu recm "dj pust zdj to" (bol na samem zivimo pa skor nikol se noben okol bajte ne sprehaja). In pol oprauva pa jst ustanem iz postle (naga) pod balkonom pa mami pa gor gleda!!!
Jst sm mislla d se bom u zemlo ugreznla...un njen pogled k sva se srecale iz oci v oci
Z lubijem sva bla pr men ura je bla ene 4 tko da je bil se dan in se midva lepo zacneva lupckat pa vse...pa lubi vstane pa hoce dat rolete na balkonskih vratih dol pa mu recm "dj pust zdj to" (bol na samem zivimo pa skor nikol se noben okol bajte ne sprehaja). In pol oprauva pa jst ustanem iz postle (naga) pod balkonom pa mami pa gor gleda!!!
Jst sm mislla d se bom u zemlo ugreznla...un njen pogled k sva se srecale iz oci v oci
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Traxie napisal/-a:Jooj kaj se je men zadnc zgodil...
hehe....ta je pa ena izmed najbolših zgodb!!!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
hja no, jst mam še eno zgodbo k sicer ni smešna(bol ogabna) pa tud men se ni zgodla ampak eni frendici.
no, je šla z njeno sošolko v McDonald's na kosilo, pa se ful nažreta pa tko, pa pogledata prod sosednji mizi, pa je tam ena kozlala....kr po mizi pa onidve sam vn stečeta. Pa prodajalka za njima pa jima je rekla da je to že tretjič ta tedn pa da se je tud že prej podobn dogajal.
ej folk....resn, NE hodte v celjski mcdonalds!!!!!!!
no, je šla z njeno sošolko v McDonald's na kosilo, pa se ful nažreta pa tko, pa pogledata prod sosednji mizi, pa je tam ena kozlala....kr po mizi pa onidve sam vn stečeta. Pa prodajalka za njima pa jima je rekla da je to že tretjič ta tedn pa da se je tud že prej podobn dogajal.
ej folk....resn, NE hodte v celjski mcdonalds!!!!!!!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
irresistible - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
Meni je bilo pa najbolj nerodno, ko sem se na prvi dan na faxu pred celo predavalnico zrušila po tleh, ker so bila mokra tla. in pa, ko sem nekega jutra, ko sem zamujala, skoraj tekla na fax (pa še telefon sem imela) in vstopim v predavalnico in se ravno poslavljam po telefonu, pa vidim, da to sploh niso moji sošolci in še tista profesorica me je takole gledala . ojOj..kako mi je bilo nerodno. :unknown:
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Danes se mi je to zgodilo:
Pred trgovskim centrom. Fant parkira avto in ko hočem ven z avta, dam najprej desno nogo ven na tla in se hočem dvignit. Nevem kako, mi je spodrsnila desna noga in sem padla direkt iz sedeža z avta na tla ob vrata na rit.
Sedaj me tako boli rita!!
In fora, da moj tip sploh tega ni videl, kot da ni bilo nič.
Jaz pa bi se kar v zemljo udrla.
Pred trgovskim centrom. Fant parkira avto in ko hočem ven z avta, dam najprej desno nogo ven na tla in se hočem dvignit. Nevem kako, mi je spodrsnila desna noga in sem padla direkt iz sedeža z avta na tla ob vrata na rit.
Don't worry, be happy!!!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
pred dvema dnevoma... sm mela ene dolge hlače na seb, k jih lahk sam s ful visokimi petkami nosm... spodej so ful široke pa še tak zavihek majo... in tko zjutri lepo pridem na šiht, parkiram v garaži... takoj za mano pa prpelje en debiln tip, k sem se mu hotla na vsak način izognt... zato sem ful pospešla in zlaufala po štengah z garaže (un kreten pa prec za mano... se je prov potrudu... koji debil :fight: )... in valda tam sred šteng se men špičaki zapletejo v rob hlač da sm skor odletela (mislm da mi ni treba omenjat, da je meu un imbecil za mano komentarje )...
in pol sem šla isti dan med malco še u zaro... in k sem iz taspodnga štuka po štengah lezla nazaj v pritličje (prej sem dol skor pol ure ene škornje probavala, da so me une prodajalke že mal čudn gledale... kva če se pa nism mogla odločt )... in valda se spet sred šteng zapletem z unimi kurčevimi gatami... s to razliko, da sem zdej sem se pa dejansko na vse štir stegnla... k en cuck ... po moje je blo to za crknt smešn če me je kdo gledu... jst tm tko lepo upedenana na kolenih ... sem se skrajno hitr pobrala pa odpeketala ven... zdej me po moje dolg naujo tm vidl
in pol sem šla isti dan med malco še u zaro... in k sem iz taspodnga štuka po štengah lezla nazaj v pritličje (prej sem dol skor pol ure ene škornje probavala, da so me une prodajalke že mal čudn gledale... kva če se pa nism mogla odločt )... in valda se spet sred šteng zapletem z unimi kurčevimi gatami... s to razliko, da sem zdej sem se pa dejansko na vse štir stegnla... k en cuck ... po moje je blo to za crknt smešn če me je kdo gledu... jst tm tko lepo upedenana na kolenih ... sem se skrajno hitr pobrala pa odpeketala ven... zdej me po moje dolg naujo tm vidl
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ledenka napisal/-a:Danes se mi je to zgodilo:
Oooooooo, Ledenka, tebi sem se najbolj nasmejala...
Mal preveč sem si v živo predstavljala situacijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov