ZBIRANJE PODPISOV za vrnitev foruma v staro obliko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lolirot - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
21. Lolirot
Se strinjam s tistimi, ki pravijo, da je forum obupno grd in nedodelan. Občutek imam, da ga je delal nekdo, ki nima pojma o CSS in urejanju spletnih strani.
Še tisti forumi, ki sem jih obiskovala 10 let nazaj, so lepše izgledali kot tole sedaj.
In to ni nobeno primitivno kritiziranje in ustvarjanje negativnega vzdujša, ampak žal realna kritika, nad katero bi se morali malo zamisliti Tudi stvar osebnega okusa ni, kajti tudi laično oko vidi, da je stran tehnično zelo slabo izpeljana in nedovršena.
Ta forum obiskemo tud tisti, ki imamo tudi sami svoje spletne strani, smo administratorji foruma in portala, in verjemite, da tole spada v kategorijo najbolj grdih in nedodelanih strani. Sicer ne vem katere funkcije imatate na razpolago v "Administrativnem kotičku" in katere palete ter elemente sprejema vaš CSS... ampak upam stavit, da več kot ste ponudili v tokratnem dizajnu.
Ampak ok. Kdo smo sploh mi, da bomo vam karkoli govorili. Smo itak navadne kure, ki zaradi tone make upa nismo sposobne ločit kvaliteto od nekvalitete.
Pa veliko sreče pri nadaljnjem "ustvarjanju".
Se strinjam s tistimi, ki pravijo, da je forum obupno grd in nedodelan. Občutek imam, da ga je delal nekdo, ki nima pojma o CSS in urejanju spletnih strani.
Še tisti forumi, ki sem jih obiskovala 10 let nazaj, so lepše izgledali kot tole sedaj.
In to ni nobeno primitivno kritiziranje in ustvarjanje negativnega vzdujša, ampak žal realna kritika, nad katero bi se morali malo zamisliti Tudi stvar osebnega okusa ni, kajti tudi laično oko vidi, da je stran tehnično zelo slabo izpeljana in nedovršena.
Ta forum obiskemo tud tisti, ki imamo tudi sami svoje spletne strani, smo administratorji foruma in portala, in verjemite, da tole spada v kategorijo najbolj grdih in nedodelanih strani. Sicer ne vem katere funkcije imatate na razpolago v "Administrativnem kotičku" in katere palete ter elemente sprejema vaš CSS... ampak upam stavit, da več kot ste ponudili v tokratnem dizajnu.
Ampak ok. Kdo smo sploh mi, da bomo vam karkoli govorili. Smo itak navadne kure, ki zaradi tone make upa nismo sposobne ločit kvaliteto od nekvalitete.
Pa veliko sreče pri nadaljnjem "ustvarjanju".
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
floribunda napisal/-a:Anjeske napisal/-a:Mene pa bolj kot izgled foruma motijo reklame na obeh straneh! Resno se sprašujem kakšen je point strani: v forumu ali v oglasih
ad block ad block se že vsi ptički derejo
Sj ko reklam ni (več čarunalnikov v uporabi), je pa dokaj boring oziroma fašeš snežno slepoto
-
Maybelline - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
23. Maybelline
Zadnjič spremenil Maybelline, dne 28. Jan. 2014 9:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
24. prinzessin
Ni mi všeč nov izgled foruma pa še nepregleden in neoseben se mi zdi. Žal.
Ni mi všeč nov izgled foruma pa še nepregleden in neoseben se mi zdi. Žal.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Meni je pa dizajn samega foruma OK (postavitev tem, postov), preprost, ne premočnih barv. Vse pa totalno pokvari postavitev. 3/4 strani zasedejo reklame, tako da tale forumček na pogled izpade kot eno random okno za chat
Tako da se podpišem tudi jaz .. Čeprav že 100 let nisem sodelovala na forumu - mi kar ni bilo nič jasno zdaj ko sem prišla gor
29. Libido.
Tako da se podpišem tudi jaz .. Čeprav že 100 let nisem sodelovala na forumu - mi kar ni bilo nič jasno zdaj ko sem prišla gor
29. Libido.
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov