Zasvojen/a s cosmo-forumom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
plavooka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2004
- Kraj: Koper
Sama sem sicer na internetu samo med vikendom(ko sem pri mami)ker drugače med tednom sem pri očetu in babici.Ampak med vikendom zelo veliko rabim internet in obiskujem Cosmo forum ter nadoknadim med tednom zamujeno .Nasplošno sem zelo komunikativna v užitek pa mi je tudi svetovati in pomagati .
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Js sm tut že ful dolg časa na forumu. Poste pišem kadar se mi zlub al pa je kšna kul tema. Na zečetku sm ga ful več obiskovala k pa zej. Ble so nove, zanimive teme. Nek na sredini mi je blo že kr neki (sori) k je blo sam eno kreganje in nabijanje brezveznih postov, zej se je pa mal umiril in sm rada tuki.
Sicer me zaradi moje mladosti " ne jebejo 100%" se tolažm da mogoč pa je kdaj kej za upoštevat moje poste.
Sicer me zaradi moje mladosti " ne jebejo 100%" se tolažm da mogoč pa je kdaj kej za upoštevat moje poste.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Nevem od kot vam ideja, da se vas ne upošteva. Tukaj vsako mnenje upoštevamo Starost nobenega ne odbija pomoje (Mene recimo ne), sicer pa to tudi ni nobeno merilo, saj lahko tudi mlajša oseba bolj zrelo razmišlja, kot starejša.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Lumpyka napisal/-a:Jst zasvojena še nism, sam se bojim d bom postala... ker zadne čase vse več hodm na forum... pa tut če ni nobene nove teme/objave... jst morm gor, drugač se slabo počutm
Ojej, z mano je isto!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Nannn - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2004
- Kraj: Maldivi
Mark napisal/-a:Nevem od kot vam ideja, da se vas ne upošteva. Tukaj vsako mnenje upoštevamo Starost nobenega ne odbija pomoje (Mene recimo ne), sicer pa to tudi ni nobeno merilo, saj lahko tudi mlajša oseba bolj zrelo razmišlja, kot starejša.
Mark en question a lahko tako mucko dobim tud jest?
No tkole...na zacetku sem bila vec na tem forumu potem pa sem se za neki casa mal zgubila in zdaj vsak dan mal pregledam in se kaj novega zvem in ce se mi da tudi kaj napisem...
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Sem mojca, sem cosmoholik, napišem 4,49 objav na dan, imam dneve ko me ni blizu (predvsem vikende), imam dneve, ko sem nonstop gor (ne odjavim, pa vsake tolko nos gor prikažem, da preberem novosti), imam dneve, ko bi samo pisala (itak, da bedarije, pa kaj potem!), ..... v glavnem to je to
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
tiasha napisal/-a:Hmm ...ja poleti je blo noro ... sm nujno mogla bit vsak dan gor, če ne ... sm se kr tresla ...
enako pr men..
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
marateja napisal/-a:Na začetku sem bla tud jaz po cele dneve gor (no skor), zdej sem se pa mal umirila. Ampak čim grem na net....moram takoj forum odprt da vidm če je kej novga pa kaj je novga.
Pri meni tut tko
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Torej, če vam zdele tole zadevo zapremo boste vsi padl v absitnečno krizo... Potem vas pa mamo.
Uglavnem fajn da se mate dobr tuki gor. Itak počas delamo še na nekih novih zadevah na COsmu pagu in bom še bolj kul pa več vsebin gor. Ampak dokler ni vse potrjen ne smem preveč na glas govort. Tko da tole je strictkly hush, hush and confidential
Uglavnem fajn da se mate dobr tuki gor. Itak počas delamo še na nekih novih zadevah na COsmu pagu in bom še bolj kul pa več vsebin gor. Ampak dokler ni vse potrjen ne smem preveč na glas govort. Tko da tole je strictkly hush, hush and confidential
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
mh napisal/-a:. Sam strah me je ko sem doma tud skoz, pa kaj bo ko bo prsel racun!
si nabaviš kabelsko opcijo in se ne sekiraš glede računa, če tud si cel dan prijavljena, pa medtem igraš ping pong s svojo mačko
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Michael napisal/-a:sam, a tole res spada pod zdravje? hahaha
Michael, za tekst "sam, a tole res spada pod zdravje? hahaha " ni bilo treba dveh odgovorov objavljat ... sem združil v enega in zbrisal drugega ... to je očitno nabijanje, saj vemo, da veš, da se da svoj odgovor uredit z gumbom in dodat še kakšen stavek.
In kar se tvojega vprašanja tiče: malce smešno je, da je ta tema v zdravju, ampak zasvojenost je zdravstveni problem, zato naj bo
Nannn napisal/-a:Mark en question a lahko tako mucko dobim tud jest?
Nannn, pošlji Marku zasebno sporočilo in se zmeni z njim, da ne bo offtopicov.
Sicer pa sem "cosmoholik" po dolžnosti, je treba preverjat če ste pridne/i al ne in če se držite pravil;)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov