Zasvojen/a s cosmo-forumom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mh - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2004
Zdravo!
Jaz pa zadnje case opazam da sem zasvojena s tem forumom. Sem non-stop na internetu. Saj dokler sem na solskem je se vredi, ker je internet tam zastonj. Sam strah me je ko sem doma tud skoz, pa kaj bo ko bo prsel racun!
Sam ce mi je pa tako fajn z vami klepetat!
Res ste vsi tak fajn!
Kolk ste pa vi dnevno v povprecju na forumu?
Jaz pa zadnje case opazam da sem zasvojena s tem forumom. Sem non-stop na internetu. Saj dokler sem na solskem je se vredi, ker je internet tam zastonj. Sam strah me je ko sem doma tud skoz, pa kaj bo ko bo prsel racun!
Sam ce mi je pa tako fajn z vami klepetat!
Res ste vsi tak fajn!
Kolk ste pa vi dnevno v povprecju na forumu?
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
hum zanimivo s cem vse se da bit zasvojen jaz sem na forumu takrat ko mama cas al pa nimam kaj za delat...cist odvisno kak kdaj...placujem pa vsak mesec isto,sam narocnino,tak da vsaj na ta racun ne rabim pazit
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Jst zasvojena še nism, sam se bojim d bom postala... ker zadne čase vse več hodm na forum... pa tut če ni nobene nove teme/objave... jst morm gor, drugač se slabo počutm
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Hm, jaz tak parkrat na dan malo pokukam na forum, če imam čas seveda. Med tednom me včasih kakšen dan ni, potem pa so že kakšne 4 strani novih sporočil za prebrat
Je pa drugače fajn klepetat s tako cool puncami
Je pa drugače fajn klepetat s tako cool puncami
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
Včasih sm bla bl pogosto na forumu,me nisi mogu stran od računalnika spravt, zdej sm pa bla mal...mam tak filing da me noben na tem forumu ne upošteva.....pol pa pridm pogledat če je kdo kej pamtnga napisu,pa včasih tud kej odgovorim....
-
Pua - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2004
najprej en lep pozdravcek vsem se od mene, glede na to, da se prvic oglasam na forumu.
to pa se ne pomeni, da ne bi bla stalna gostja skoz pregledujem teme, k so prov zanimive in morm rect, da ste mi ze velikokrat pomagal rest ksno tezavico, ce ne druzga ste me pa spravli v dobro voljo.
no, v glavnem, koncno sem se opogumla...
ja, pa se to... res ni tezko bit zasvojen z eno tko hudo stvarjo, kot je ta forum! jst sm tle se cist sveza, pa se tezko najde kaksen dan, da ne bi prisla mal pogledat
to pa se ne pomeni, da ne bi bla stalna gostja skoz pregledujem teme, k so prov zanimive in morm rect, da ste mi ze velikokrat pomagal rest ksno tezavico, ce ne druzga ste me pa spravli v dobro voljo.
no, v glavnem, koncno sem se opogumla...
ja, pa se to... res ni tezko bit zasvojen z eno tko hudo stvarjo, kot je ta forum! jst sm tle se cist sveza, pa se tezko najde kaksen dan, da ne bi prisla mal pogledat
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Mark napisal/-a:Hm, jaz tak parkrat na dan malo pokukam na forum, če imam čas seveda.
Same here ...
ps: Pua dobrodošla
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Na začetku sem bla tud jaz po cele dneve gor (no skor), zdej sem se pa mal umirila. Ampak čim grem na net....moram takoj forum odprt da vidm če je kej novga pa kaj je novga.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm ...ja poleti je blo noro ... sm nujno mogla bit vsak dan gor, če ne ... sm se kr tresla ...
Zdej k sm pa cele dneve na faksu pa pridem mal prečekerat nove stvari pa kej pametnga napisat ..., takrat k mam čas ...
Zdej k sm pa cele dneve na faksu pa pridem mal prečekerat nove stvari pa kej pametnga napisat ..., takrat k mam čas ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Pr men je blo tud tko, da sm bla na začetku ful velik gor, zdej sm pa takrat ko mam čas in sem pa tja si čas za tale forum tud ukradem , tko da sem skor usak dan tle, se je pa tud že zgodel da me skor cel teden ni blo.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
kathy napisal/-a:Včasih sm bla bl pogosto na forumu,me nisi mogu stran od računalnika spravt, zdej sm pa bla mal...mam tak filing da me noben na tem forumu ne upošteva.....pol pa pridm pogledat če je kdo kej pamtnga napisu,pa včasih tud kej odgovorim....
a bi rada da ti zacnem tezit na pvt al kwa?
mnja....jaz sm z compom obseden, kar pomen da gre zraven tud forum ja
sam, a tole res spada pod zdravje? hahaha
Gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov