Zasvojen/a s cosmo-forumom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
ŽuŽa napisal/-a:Eh jst sm na začetku non-stop pisala na forum, sem bla res zasvojena..zdj zadnje čase pa sploh nimam več volje tok pisat,ker je povsod sam prerekanje, če rečš neki kar ni čist ušeč drugim al pa je mal drgač te vsi takoj napadejo..sam jebat ga tko pač je a ne .
se podpišem.. na začetku mje blo kul, sam zdej se dobesedno v vsaki temi folk krega ku da smo živali.. nvem al je določen folk res tko omejen da misli da bomo vsi istega mnenja?!
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js sm cele dneve gor, priznam, ampak to ni zato ker bi bla zasvojena s cosmo forumom - js sem itak cele dneve na racunalniku, racunalnik je prizgan odkar se zbudim in dokler ne zaspim - vcasih se ponoci - tako da to potegne za seboj da mam itak skos forum, FB, in razne te zadeve odprte... in tut delam veliko casa kaj gor, in pac vmes cekiram forum =)
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz se tudi nimam za zasvojenko.
Če sem doma in na netu, ponavadi pobrskam tudi po forumu, sicer se niti spomnem ne nanj.
Če sem doma in na netu, ponavadi pobrskam tudi po forumu, sicer se niti spomnem ne nanj.
-
La_Stella - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
No, jaz sicer forum spremljam že zelo dolgo, prav tako spletno stran, vendar sem se forumu pridružila (aktivno) šele pred kratkim. Da pa bi bila zasvojena z njim... to pa ne. Rada pogledam kaj je novega oz. preletim tiste teme, ki me zanimajo, ker če bi se poglabljala v vsako, bi dan itak imel premalo ur. Ne postavljam pa foruma (niti neta nasploh) pred druge stvari, ampak grem gor takrat, ko nimam za počet res nič drugega.
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov