Zasvojen/a s cosmo-forumom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
PlayLejdi napisal/-a:sem ga lih danes odkrila, pa se ne moren ločit od njega, dokler ne bom pregledala vsem tem. je ful zanimiv in odprt, in je marsikatera dobra tema, ki me je že prej posebej zanimala, pa nisem dobila nikoli primernega odgovora.
COSMOPOLITAN je itak že nasploh svetovni!!!
ja ddddddddddd cosmo rula!!!! hihi..... cist normaln d se ne mors odlepit od njega, ko pa smo tk fajn osebce kle gor...hihi
aja pa welcome in da club
Zadnjič spremenil baby girl, dne 22. Mar. 2005 0:20, skupaj popravljeno 1 krat.
can you keep up
baby boy
baby boy
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
Mark napisal/-a:baby girl napisal/-a:aja pa welcome in da club
PlayLejdi dobrodošlica tudi od mene. Si pa pridna, da objaviš 78 sporočil na dan
hehe....še mene je šokiralo, ko sem videla de sem naredila že toliko objav, pa sem se včeraj komaj, nekje ob istem času kot zdaj, prijavla. zgleda da me je ful prevezel forum
tnx za dobrodošlico
-
PlayLejdi napisal/-a:Mark napisal/-a:baby girl napisal/-a:aja pa welcome in da club
PlayLejdi dobrodošlica tudi od mene. Si pa pridna, da objaviš 78 sporočil na dan
hehe....še mene je šokiralo, ko sem videla de sem naredila že toliko objav, pa sem se včeraj komaj, nekje ob istem času kot zdaj, prijavla. zgleda da me je ful prevezel forum
tnx za dobrodošlico
nc cudnga.... vse nas je
sam mi smo se z objavami zaj mal umiril...hihi
can you keep up
baby boy
baby boy
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
PlayLejdi napisal/-a:hehe....še mene je šokiralo, ko sem videla de sem naredila že toliko objav, pa sem se včeraj komaj, nekje ob istem času kot zdaj, prijavla.
Ja, koliko se spomnim še ni nobena toliko sporočil v prvem dnevu poslala...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Mark napisal/-a:PlayLejdi napisal/-a:hehe....še mene je šokiralo, ko sem videla de sem naredila že toliko objav, pa sem se včeraj komaj, nekje ob istem času kot zdaj, prijavla.
uf, to ja....sem postavla rekord, a?
-
PlayLejdi napisal/-a:Mark napisal/-a:PlayLejdi napisal/-a:hehe....še mene je šokiralo, ko sem videla de sem naredila že toliko objav, pa sem se včeraj komaj, nekje ob istem času kot zdaj, prijavla.
uf, to ja....sem postavla rekord, a?
aha...kr tko naprej
bos v enem mescu ze sigurn cosmopolitanka
can you keep up
baby boy
baby boy
-
smotkA napisal/-a:Lol, sej ni smisel sodelovanja na forumu, da postanes cosmopolitanka in nabijes 60 postov na dan.
saj to ni moj cilj... jaz sodelujem zato, ker bi rada spoznala vse vas, pa tudi mariskaj me zanima, al pa dodam svoje mnenje... nimam pa namena se tu nekaj izkazovat, pa rekorde postavljat pa take fore...
-
smotkA napisal/-a:Lol, sej ni smisel sodelovanja na forumu, da postanes cosmopolitanka in nabijes 60 postov na dan.
sj noben ni kle sam za to, d dobi pet zvezdic
to je sam tk za foro...
can you keep up
baby boy
baby boy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov