zanima me vaše mnenje....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
- yuy_kak_lepo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2014
.... o tem, kar menite o kavarni, kjer lahko uporabljate računalnike, berete knjige in je kavarna nekako povezana s knjižnico, tako da si lahko izposodite knjige in jih berete v kavarni? Nekaj takega imajo v tujini...ste že bili v taki kavarni, je bila vam všeč? Kakršne koli informacije bi bila vesela.
YKL
YKL
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
Kakšno mnenje točno te pa sploh zanima?
Verjetno misliš cybercafe? Ja, všeč mi je koncept, vendar dandanašnji ne vidim več potrebe za kaj takega.
Kavarne, kjer lahko vzameš knjigo s police in bereš, pa itak obstajajo in se mi zdijo čist luštne (čeprav spet- js ne vidim kšne grozne potrebe po tem, ker ne hodim sama na kavo)
Verjetno misliš cybercafe? Ja, všeč mi je koncept, vendar dandanašnji ne vidim več potrebe za kaj takega.
Kavarne, kjer lahko vzameš knjigo s police in bereš, pa itak obstajajo in se mi zdijo čist luštne (čeprav spet- js ne vidim kšne grozne potrebe po tem, ker ne hodim sama na kavo)
See I'm so far off the map the sun is shining...
- yuy_kak_lepo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2014
Sej malo sem nerodno napisala, ni ravno mnenje...bolj firbec me matra...a to v Slo sploh obstaja? Sicer pa ne cybercafe, to vem da je...bolj knjige in kavarna...bi želela kakšno obiskat zato
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Sarissima