Zanesljivost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
js se pa 100% samo na eno in edino osebo....in sicer na sebe
na frendice tak k mam zej se nikol ne morm stoposto zanest, na mojo mami pa hm.....recmo 98%
najbol se pa zanesem in zaupam samo sebi
na frendice tak k mam zej se nikol ne morm stoposto zanest, na mojo mami pa hm.....recmo 98%
najbol se pa zanesem in zaupam samo sebi
can you keep up
baby boy
baby boy
-
mucyka - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: MB-okolica
Najbolj (100%) se lahko zanesem na mojo best frendico Jasmino, ki mi pomaga tudi, ko sem še tako na tleh in ko sem še tako obupana....Res prava prijateljica je!
Na 2.mestu je mami.
Potem pa še sestra in moj prijatelj....
Na 2.mestu je mami.
Potem pa še sestra in moj prijatelj....
LoVe is in The Air !!!!
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
bubyka napisal/-a:na zalost ne morem tako kot ostale nastevat na koga se lahko zanesem...mislim da na nobenega..verjetno zato, ker sem se ze tolikokrat opekla...
jaz se tudi na nobenega ne morem 100% zanest, sem kaj nekaj časa mislila,da se lahko na dve kolegici in enega kolega, pa se je potem pokazalo, da so se samo oni lahko na mene 100% zanesli, ko pa sem jaz bila v težavah ali karkoli pa nikoli ni bilo časa in neki bedni izgovori... kak pa zgleda, da se lahko na starše zaneseš si pa niti predstavljat ne morem,ker mi doma komaj govorimo drug z drugim že od nekdaj...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
100 % nase. Če se pa kej ne morm glih sama odločt mi pa pomaga najprej predvsem mami, pol pa lubi. Na frende se pa zelo malokrat zanašam
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
mislim da sem pozabila pomembnega kandidata za zaupanje povedat...definitivno si to mesto zasluzi tut tale forum! mislim da lahko od vas forumasic in forumasev pricakujem/o 100% podporo pri cemerkoli bodisi se gre za probleme, tezave, tezke odlocitve...ne sicer v real ampak je vsak nasvet dobrodosel in vsak ki ima kaksen problem ga zna dober nasvet ziher potolazit al pa celo resit nastalo situacijo!torej ne glede na to ali sem vesela,zalostna, jezna ..vedno lahko racunam na vas!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
ja definitivno...fant in 2 prijateljici!
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jst sm realna ... če ostanem sred maribora, me bo zihr ati pršu iskat (mami bi šla zravn, ker ona pač ne pelje) ... tko da, vedno, ampak res vedno se lahko zanese človek samo na družino ... ker na koncu ti le-ta ostane ... prjatli grejo, družina ti skoz stoji ob strani ... vsaj pri meni ...
lahko se zanesem na lubija, sam ne 100% ...
na kolegico nobeno, trenutno se na pikico lahk od kolegic še najbolj, ker mi je res zdele ful pomagala ... cmoka piki!
lahko se zanesem na lubija, sam ne 100% ...
na kolegico nobeno, trenutno se na pikico lahk od kolegic še najbolj, ker mi je res zdele ful pomagala ... cmoka piki!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov