Zakaj sem rajši ženska, kot moški?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 23. Mar. 2012 19:23

Led Zeppelin napisal/-a:
emanuela napisal/-a:-zdravo kuhanje...ja. Sploh kakšna nedeljska kosila so višek zdravega kuhanja :)

:) To je samo na Štajerskem, v Ljubljani se špara.

Pa ne povsod :D
Po mojih izkušnjah, kar večji del Slovenije, dela velaika nedeljska, praznična kosila. Štajerska prednjači :), Prekmurje, Dolenjska, Ljubljana, tut super glede tega :D, bolj slabo je na Primorskem, kar se tega tiče.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 23. Mar. 2012 19:31

Sicer je pa to primerjanje, ena velika bedarija. Kar so ti tipi pisali na plakat, o prenašanju alkohola, športnih zmogljivosti, že to ne drži vedno.
Primerjave Led Zeppelina so tudi brez smisla. Več skrbijo za zdravje? Bolje kuhajo? Ni se jim treba ukvarjati z erekcijo? :lol:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Mar. 2012 20:15

Vzemi to bolj kot temo za zabavo, ne pa resno primerjanje oz tekmovanje med spoloma ;)
The world is as you are.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 23. Mar. 2012 20:21

Predhodnika se ne citira.emanuela

Saj pravim, da je to primerjanje BEDARIJA, in ni ne resno ne zabavno.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Mar. 2012 20:30

Spet, kakor za koga. Tako kot približno za večino tem :)
The world is as you are.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 23. Mar. 2012 20:42

ZAME je bedarija. Pa še za par ostalih pisočih pred mano.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Mar. 2012 22:13

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Mar. 2012 1:44

^^ :D

drugač pa, spet taka tema ja.. tekmovanje kdo je boljši moški al ženska :P sem pa siguren da je danes na svetu bolje bit ženska. ampak eni brez drugega ne moremo..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 24. Mar. 2012 7:20

slovenc79 napisal/-a:sem pa siguren da je danes na svetu bolje bit ženska

definiraj svet. Ker verjemi, da v velikem delu sveta ni nič kaj lahko bit ženska. Še posebej v arabskem.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 24. Mar. 2012 7:47

tiazie napisal/-a: tako da prosim nobenga kritiziranja ampak samo vaše trditve v čem mislite da smo boljše od moških.

Ja pač ne mislimo tega, zato ni trditev.

Tud če se gre za foro, če hočeš dokazat da ste, tiste ki ste se v ta projekt spustile, boljše enostavno ''rise above'' in ne delajte tega. S plakatom že dokazujete da niste boljše, ampak kvečjemu enake.
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 24. Mar. 2012 12:27

ja buh pumagi no, pa ve se morte res v vsako temo tok vpičt da je kr kaos. jst ta plakat bom naredila ker sem zmenjena s profesorico, ne gre se za to da smo res boljše od moških, ampak vsak ima seveda argument zaradi česar se mu zdi da nekaj mogoče res bolje naredi kot če bi to naredil moški/ženska. recimo da nam lepše pristane šminka kot moškim ali kaj takšnega. iskreno mi je tok vsejeno za tete vaše komentarje. ja res je mal blesavo mogoče za vas, ampak ker to delamo za predmet sociologija in se s tem tudi prikažejo odnosi v današnji družbi in mišljenje pač zbiram kako ljudje gledajo na to.

noben vas ni fehtu da izraze mnenje da se vam to zdi blesavo itd. malo resnosti bi pa že pričakvala in to, da če vam je tema neumna nevem kaj potem mečete stran vaš dragocen čas in tu pišete komentarje ko bi pa lahko počele marsikaj boljšega.
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Mar. 2012 19:19

tiazie napisal/-a:recimo da nam lepše pristane šminka kot moškim ali kaj takšnega.
o.O a si lahko še bolj plitka, no..

Pa če bi prej omenila, da gre za nek projekt, bi mogoče drugačne odgovore dobila; jz sem dobila vtis, da so neki tipi tist plakat izobesili kar tako, za provokacijo - v tem primeru se mi zdi nasvet od Tearjerker še najbolši.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Mar. 2012 19:20

Dioniz napisal/-a:definiraj svet. Ker verjemi, da v velikem delu sveta ni nič kaj lahko bit ženska. Še posebej v arabskem.

to je res.. mislim na zahodni svet, pač ta kultura v kateri mi živimo, kjer imamo vsi enake pravice (muslimani s tistim svojim pravom seveda jasno da je bolje biti moški tam..)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Mar. 2012 19:29

Jah saj kaj je pa sociologija drugega (na večini naših faksov) kot narediti en plakat z neumnimi primerjavami kot je bila tale glede šminke.

Sploh mi ni jasno, kako lahko greš karkoli primerjat in da kdorkoli na faksu (ne rečem v oš) za nalogo da kaj takega. Jojme.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 24. Mar. 2012 19:58

Tamala mrha da nam... *** :D jaz študiram sociologijo in niti POD RAZNO ni nič takega pri nas, RAVNO OBRATNO, jz sm shocked, da mate to pri sociologiji, najverjetneje je srednja šola to..ravno sociologija se ne ukvarja s takšnimi debilizmi, ravno sociologija nebi podpirala tega, da so moški ali ženske boljši drug od drugega, ravno sociologija bi rekla "OMG WTF NO KVA VAM JE" :D
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]