za en dan bi postala? ....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
ženska napisal/-a:Srečna ...
To bi jst ceu lajf občutla popolno srečo.. Sej kakšn dan, ko sm s frendi, kar na use probleme pozabm. =)
Js pa hočm za en dan bit Paris Hilton. Me zanima kko zgleda bit tko butast. Sej učasih se mi zdi, da se ji kr približujem
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
jaz bi bla pa moj maček... ampak sam za en dan... ker tem domačim mačkam gre tak luškano...
al pa moj dragi da bi vidla kaj razmišla pa tak...
al pa moj dragi da bi vidla kaj razmišla pa tak...
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
za en dan bi postala vanesa hudgens ker mi je bejba ful huda, njen tip zack efron je pa itak najboljl hud
drugače si pa velikrat rečem za kakšno osebno v nekem trenutku, da bi rada bla on/a, čeprav če dobrm pomislm si tega ne želim...to si želim sam zato ke r wem, da to ni možno.
pač ne neglede na to gdo si,kako zgledaš, kok maš keša ,kak lajf maš, s kom se družiš ipd. ma vsak svoje probleme, vsak doživi velik lepga, pa velik slabga
drugače si pa velikrat rečem za kakšno osebno v nekem trenutku, da bi rada bla on/a, čeprav če dobrm pomislm si tega ne želim...to si želim sam zato ke r wem, da to ni možno.
pač ne neglede na to gdo si,kako zgledaš, kok maš keša ,kak lajf maš, s kom se družiš ipd. ma vsak svoje probleme, vsak doživi velik lepga, pa velik slabga
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
.... postala bi moj maček Mik - Mik, da bi lahko neprestano spala, se prestavila iz enga konca svojega ozemlja na drugega in spet lenarila dalje... Enostavno moj maček zelo uživa in vsaj en dan bi rada bila on... Pa saj bo kmalu ponedeljek, ko bom tudi jaz lahko dala možgane in delo na off. Še mobitel bo govoril: številka trenutno ni dosegljiva .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- singing*girl23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2008
- Kraj: ok. celja
za en dan bi postala heikki kovalainen...da bi koncno sedla v f1 bolid
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov