za en dan bi postala? ....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 245 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
baletna plesalka
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
jaz osebno za en dan nebi spreminjala ničesar v svojem življenju.
v kolikor bi uresničevala svoje sanje samo za en dan, bi ob vrnitvi v normalen vsakdanjik najverjetneje trpela, ali pa preostanek svojega življenje preživela v poizkušanju doseganja nedosegljivih ciljev...
v kolikor pa bi si za en dan želela le potešiti svojo radovednost in imela možnost zlesti v tujo glavo, bi se bala, da bi morda izvedela kaj kar me nebi ravno navduševalo, torej se tudi za to nebi odločila...
lep dan vsem!!!
v kolikor bi uresničevala svoje sanje samo za en dan, bi ob vrnitvi v normalen vsakdanjik najverjetneje trpela, ali pa preostanek svojega življenje preživela v poizkušanju doseganja nedosegljivih ciljev...
v kolikor pa bi si za en dan želela le potešiti svojo radovednost in imela možnost zlesti v tujo glavo, bi se bala, da bi morda izvedela kaj kar me nebi ravno navduševalo, torej se tudi za to nebi odločila...
lep dan vsem!!!
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
za en dan bi postala...
srečna oseba
srečna oseba
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Prvi neprebran prispevek • 245 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov