Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Osebno so meni 30 letnice vedno najbolj kul ženske, ker so obenem še dovolj energične, ampak dovolj izkušene in pametne da jim ni več do drame.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ponavadi pa, če si jih res želijo, poskrbijo za to. Četudi so potem samohranilke. Ker otrok pač ne zadrži moškega ob tebi, kljub vsem idejam in željam o srečni družini. In še to-30 letnice z željo po družini ponavadi pikirajo na isto stare ali starejše, ki imajo željo po družini vsaj nekje na istem nivoju kot one same.
The world is as you are.
-
To mi je pa mimo. Otrok je lahko neka nadgradnja, otroka bi si želela ker bi bil od mene in partnerja, ne zaradi otroka samega. Ah ja. Ne moreš s toliko staro žensko isto kot z 10 let mlajšo, imajo preveč izkušenj
The world is as you are.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nesanica napisal/-a:Moj prijatelj pravi, da ne mara tridestletnic ker imajo tisti needy pogled in ve da zahtevajo preveč od njega.
Hm, moja izkusnja z okoli tridesetletnicami je pa ravno obratna. Se jim bolj jeb* za vse skupaj, ne rabijo deca in so bolj samostojne, ker imajo lajf bolj urejen, v sluzbi so ze prilezle nekam, itd. Tiste, ki ze imajo otroka ali razmisljajo o tem, so pa ze v zvezah, ki so na nivoju nacrtovanja druzine.
Se mi zdi, da smo bile v zgodnjih dvajsetih bolj needy in bolj odvisne od tipov in njihove pozornosti
Cin Cin vsem, ki bomo tri-nic letos
-
^^ E, to.
Tudi jaz imam po večini takšne izkušnje.
Nekako imam občutek, da ko se ženska izmakne iz tega primeža kaj naj bi moralo in kako bi moralo biti, sije iz sebe to samostojnost in neodvisnost, in to mi je zelo všeč in spoštujem to.
Tudi jaz imam po večini takšne izkušnje.
Nekako imam občutek, da ko se ženska izmakne iz tega primeža kaj naj bi moralo in kako bi moralo biti, sije iz sebe to samostojnost in neodvisnost, in to mi je zelo všeč in spoštujem to.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
_patchouli_ napisal/-a:Nesanica napisal/-a:Moj prijatelj pravi, da ne mara tridestletnic ker imajo tisti needy pogled in ve da zahtevajo preveč od njega.
Hm, moja izkusnja z okoli tridesetletnicami je pa ravno obratna. Se jim bolj jeb* za vse skupaj, ne rabijo deca in so bolj samostojne, ker imajo lajf bolj urejen, v sluzbi so ze prilezle nekam, itd. Tiste, ki ze imajo otroka ali razmisljajo o tem, so pa ze v zvezah, ki so na nivoju nacrtovanja druzine.
Se mi zdi, da smo bile v zgodnjih dvajsetih bolj needy in bolj odvisne od tipov in njihove pozornosti
Cin Cin vsem, ki bomo tri-nic letos
Se pa drugače strinjam. Ampak mislim da je s tem bolj mislil na samske ženske, ki imajo vse, ampak si želijo otroka. So pa seveda samske. In glede tega se kar strinjam z njim.
-
Mimogrede-na katerikoli stopnji je 30-letnica- si sploh predstavljate, da bi bile recimo s 25-letnikom?
Še jaz ne bi bila s toliko starim, če bi bila samska 30-letnica, pa sploh ne -razen za zabavo, kaj več pa...niti ne. So povečini še pač pri mami stanujoči, odvisni fantki, res redki so na nekem nivoju zrelosti, kar jih jaz poznam. Res redki se lahko štejejo za odrasle.
Še jaz ne bi bila s toliko starim, če bi bila samska 30-letnica, pa sploh ne -razen za zabavo, kaj več pa...niti ne. So povečini še pač pri mami stanujoči, odvisni fantki, res redki so na nekem nivoju zrelosti, kar jih jaz poznam. Res redki se lahko štejejo za odrasle.
The world is as you are.
-
Razlika med 30 letnikom in 25 letnikom, je v ekonomskemu smislu, 30 letnik ima več, in se je lažje k njemu vseliti, 25 letnik ima manj, in bo rabil čas da nekaj ustvari.
Po večini, je samo to odstopanje.
Po večini, je samo to odstopanje.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
mogoče, verjetno res večina.
Ampak nekaterim tudi funkcionira. Meni je bolj problematično izključno iz vidika družine. Ampak če sta pa oba sproščena in se nobenemu ne mudi, pa je lahko čisto kul razmerje, 5 let konec koncev ni veliko.
Res pa je da še nikoli nisem bila z mlajšim in sedaj ful neki pametujem.
Ampak nekaterim tudi funkcionira. Meni je bolj problematično izključno iz vidika družine. Ampak če sta pa oba sproščena in se nobenemu ne mudi, pa je lahko čisto kul razmerje, 5 let konec koncev ni veliko.
Res pa je da še nikoli nisem bila z mlajšim in sedaj ful neki pametujem.
-
Definitivno ni razlika samo v ekonomskem smislu-vselitev je v bistvu ena lahka stvar, pa četudi je skupna ali enostranska. Življenje v svoji sobi pač ni znak odraslosti. Če ti mama pere oblačila, ti kuha in čisti, ni znak odraslosti. Če nekdo živi doma, bi po mojem mnenju za znak odraslosti plačeval sorazmeren delež stroškov, kuhal+vse ostalo. In 25-letniki so povečini v prvi skupini.
Tudi jaz nikoli nisem bila z bistveno mlajšim, ampak. Je zelo privlačno, če te lahko tudi moški kaj nauči, ne pa da se še sam uči.
Tudi jaz nikoli nisem bila z bistveno mlajšim, ampak. Je zelo privlačno, če te lahko tudi moški kaj nauči, ne pa da se še sam uči.
The world is as you are.
-
Definitivno, ampak, če vzamemo povprečje, 1000 evrov, in ima 30 letnik 5 let ekonomske prednosti, je to 60k več.
Povprečna razlika med partnerjema, je po večini v Sloveniji 5-7 let, in to ni zaradi odraslosti, ali ker so oni v čemu boljši, gre se zato, da ženska hoče gnezdo v katerega lahko pride in začne čimprej ustvarjati na svojih planih. Ja, mogoče kupi kuhinjo, mogoče kak hladilnik...ampak bodimo realni, če je partner toliko starejši, ima on že nekaj zgrajenega, ona se samo priključi v sistem.
Glede privlačnosti pa, seveda vsak izbira, lahko staviš na potencial in popušiš, ali pa staviš na varno povprečje ki ti zagotovi varne pogoje in je to to.
Se pa strinjam, ko imaš reden denar, moraš prispevati sorazmeren delež, gre se za princip.
Ne sme se pa metati vse v isti keš, je folk ki dela trdo, in vlaga nekam, zato da bo imel nekaj čez nekaj let.
Povprečna razlika med partnerjema, je po večini v Sloveniji 5-7 let, in to ni zaradi odraslosti, ali ker so oni v čemu boljši, gre se zato, da ženska hoče gnezdo v katerega lahko pride in začne čimprej ustvarjati na svojih planih. Ja, mogoče kupi kuhinjo, mogoče kak hladilnik...ampak bodimo realni, če je partner toliko starejši, ima on že nekaj zgrajenega, ona se samo priključi v sistem.
Glede privlačnosti pa, seveda vsak izbira, lahko staviš na potencial in popušiš, ali pa staviš na varno povprečje ki ti zagotovi varne pogoje in je to to.
Se pa strinjam, ko imaš reden denar, moraš prispevati sorazmeren delež, gre se za princip.
Ne sme se pa metati vse v isti keš, je folk ki dela trdo, in vlaga nekam, zato da bo imel nekaj čez nekaj let.
-
Ženska si želi priti v gnezdo in ustvajati po svojih planih? Hah ja. Odrasel moški ne čaka, da si dobi mamico št. 2, ki mu bo mimogrede namestila zavese, ki jih ne mara in mu napolnila kopalnico. V resničnem življenju je to malo drugače.
Pa če gremo na ženske-tudi 30 letnica je v prednosti, tako gledano in kaj ji bo potem en bolj kot mladič, ki se še išče in bi malo to malo ono, če bi mogoče vžgalo?
Jaz sem še vedno za starejšega moškega proti ženski. Pa ne samo zato, da mu uturim kuhinjo po mojem okusu (ki je tam okrog 7-8.000, kar tudi ni zanemarljivo) ali pa hladilnik, toliko, da mu spodnesem njegovo man cave.
Pa če gremo na ženske-tudi 30 letnica je v prednosti, tako gledano in kaj ji bo potem en bolj kot mladič, ki se še išče in bi malo to malo ono, če bi mogoče vžgalo?
Jaz sem še vedno za starejšega moškega proti ženski. Pa ne samo zato, da mu uturim kuhinjo po mojem okusu (ki je tam okrog 7-8.000, kar tudi ni zanemarljivo) ali pa hladilnik, toliko, da mu spodnesem njegovo man cave.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov