Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Jaaa, sem vedela, da je bilo nekaj bolj zanimivega hvala.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Js pa še vedno ne vem, a nesanica je isto kot brown eyes je isto kot še nekdo drugi iz davne cosmo preteklosti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Mishela napisal/-a:Picatinny napisal/-a:Aja, pa želel bi spoznati tudi Nesanico
tudi jaz, ampak predvsem zato, ker mi je najbolj zanimiva oseba tukaj oziroma najbolj me je pritegnila - v pozitivnem smilsu
Lahko pa udarimo enega kontra trojčka S & S in slovencu. S tem, da ima naš trojček (vsaj) en par jajc.
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
saarijarvi napisal/-a:Jaaa, sem vedela, da je bilo nekaj bolj zanimivega hvala.
Ja, samo je spet fuzbal posredi...izet je imeč 'čez' olimpijo in je zahteval, da luka koper sponzorira olimpijo in grozil, da bo sicer tovore banan preusmeril drugam
luko je tedaj vodil gašpar gašpar gašpar mišić, ki kot zvesti privrženec nogometnega kluba Koper tega ni hotel storiti in banane so šle drugam.
-
capo di banda - Debatorica
- Na forumu od: 29. 1. 2015
Picatinny kaj flancaš neumnosti? Če ne veš o čem se je tukaj šlo, bolje da ne pišeš kot da pišeš neumnosti...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
slovenc79 napisal/-a:browneyes je delusional nesanica mislim da je druga. se mi pa zdita podoben tip človeka..
Šele zdaj videla ampak WTF??? Delusional je ena najbolj črnogledih oseb, jz sem pa načeoma ful pozitivka. Meni je bilo vedno pri njej ful fascinantno kako je lahko nekdo tako črnogled in negativno odreagira na vse.
Sem pa drugače vedno bila samo pod tem nickom, nikoli bannana,
Mishela hvala, tudi ti se mi zdiš zanimiva in mi je všeč da nisi preveč kritična in spejemaš stvari takšne kot so.
Picatinny težko odgovorim. Mogoče je bolj problem v tem, da ko si anonimen, razlagaš tudi stvari o sebi, ki jih drugače ostalim, razen res dobrim prijateljem, ne bi. Tako da iskreno priznam, nevem če imam jajca...
Mene pa zanima kje so Delusional in kje je Sirova Štručka? Njo pa res ful pogrešam.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Kok si ti stara?
Jaz ugibam da si, 28.
Jaz ugibam da si, 28.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sem sklepal da si nekje med 28-30.
30 je lepa starost, ne vem kako je pri ženskah...samo predstavljam si da je enako kul kot pri moških.
30 je lepa starost, ne vem kako je pri ženskah...samo predstavljam si da je enako kul kot pri moških.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov