Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne delaj se nore.
Če bi jim hotela povedati, bi jim že nekako.
Če bi jim hotela povedati, bi jim že nekako.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Eh ne vem no, saj lahko, da sem jaz staromodna, samo meni je to kar Mishela počne res mimo... Ne vem zakaj bi nekdo v zvezi hodil po klubih (no to lahko) in flirtal in plesal z drugimi... Ok, lahko je stvar dogovora med partnerjema, samo jaz res ne bi rada vidla, da moj fant na tak način kontaktira v klubih z drugimi ženskami
Take osebe očitno rabijo veliko pozornosti in zunanje potrditve...
Take osebe očitno rabijo veliko pozornosti in zunanje potrditve...
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Mhm, se strinjam. Meni je ''normalno'', da partnerja hodita ločeno ven, ampak se mi zdi bolj ''primerno'', da greš potem na koncert, se družit s prijatelji, na piknik, na kakšen festival ... to, da greš z gručo ven, se napiješ in potem sodeluješ v raznih paritvenih plesih in drugih obredih, je pa meni totalno zgrešeno. (Razen seveda, če je to dogovor, ampak potem tudi seks z drugim/drugo naj ne bi bil ovira.)
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kaj bo zdej s Slovensko ulico? zakaj so nazaj semaforji? kaksni so plani?
mater, mi ne da spat
mater, mi ne da spat
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
^ Kako bi pa ti potem pravilno slovensko rekla zoknom, če niso to nogavice?
Zame je bilo pravo malo razsvetljenje, ko sem par let nazaj ugotovila, da ne vejo vsi, kaj so to zokni
Zame je bilo pravo malo razsvetljenje, ko sem par let nazaj ugotovila, da ne vejo vsi, kaj so to zokni
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
aja, tudi nogavice po resnici povedano, bi slovnično vsem tem zadevam rekla nogavice, tak da se ostala poimenovanja bolj nanašajo na pogovorno rabo
pa isto za pajkice pa legice samo to je pomoje bolj stvar navade, kak rečeš, ker v mariboru je nekje pol/pol
al pa žabe, joj, to še zdaj ne vem kaj točno je to
pa isto za pajkice pa legice samo to je pomoje bolj stvar navade, kak rečeš, ker v mariboru je nekje pol/pol
al pa žabe, joj, to še zdaj ne vem kaj točno je to
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Konatera, kanotjera.. je pa stvar za katero slovenščina nima dobrega izraza. V principu je to vsaka majica z naramnicami.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
mene pa zanima, kolikšna je dejansko možnost zanositve, ko je ta planirana.
imaš pare ki se jim ponesreči zgodi da punca zanos in imaš pare ki planirajo, ampak jim uspe šele po nevemkok poskusih.. torej 100% ravno ni.
imaš pare ki se jim ponesreči zgodi da punca zanos in imaš pare ki planirajo, ampak jim uspe šele po nevemkok poskusih.. torej 100% ravno ni.
hej norci
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Psiha valda, mlada punca se že tak boji da bo zanosila in pač ful misli na to da ja nebi, in zanosi kar tako. Pari, ki pa so celi nestrpni že in jih je že vnaprej strah da jim ne bo uspelo, pa taaak si želijo, pol pa jim itak ne uspe.
Pač, vsi vemo, da tisto, česar se tak ful bojimo, se uresniči. Kar si pa tak nestrpno želimo, pa ne.
To ni neka karma, al pa takšne finte, ampak dejansko- človekova psiha vpliva na telesne procese.
Pač, vsi vemo, da tisto, česar se tak ful bojimo, se uresniči. Kar si pa tak nestrpno želimo, pa ne.
To ni neka karma, al pa takšne finte, ampak dejansko- človekova psiha vpliva na telesne procese.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
no ja, psiha res dela svoje.. sam, mene zanima kok je dejansko možnosti, da pri navadnem seksu brez zaščite ženska zanosi? npr. ženska povprečnega zdravja z moškim povprečnega zdravja ki ima povprečno kvaliteto in kvantiteto semenčic.. ker, do nedavnega sem bil prepričan, da je pri zdravem paru pri nezaščitenem seksu praktično 100%, sam očitno ni tako
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]