Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
sirova,
haha
pač fora je v tem, da, kot pravi haley, bi blo malo čudno takoj izjavit, da maš fanta, če pride kdo plesat s tabo ker itak ne veš kakšni so njegovi nameni.
ponavadi je vedno blo tak, da sem povedla, ko me je htel poljubit al pa plačat pijačo, pa so se pol sami odločli, če bodo ostali al šli iskat drugo, ampak zdaj je že parkrat naneslo, da se je to vleklo čez celo noč in se počutim krivo, da zapravljam njegov čas :s obenem pa nisem vedla kak mu povedat, da ne bi čist random izpadlo
haha
pač fora je v tem, da, kot pravi haley, bi blo malo čudno takoj izjavit, da maš fanta, če pride kdo plesat s tabo ker itak ne veš kakšni so njegovi nameni.
ponavadi je vedno blo tak, da sem povedla, ko me je htel poljubit al pa plačat pijačo, pa so se pol sami odločli, če bodo ostali al šli iskat drugo, ampak zdaj je že parkrat naneslo, da se je to vleklo čez celo noč in se počutim krivo, da zapravljam njegov čas :s obenem pa nisem vedla kak mu povedat, da ne bi čist random izpadlo
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Se v tem primeru povsem strinjam s sirovo. ''Ples'' v diskoteki je samo drug izraz za drgnjenje spolnih organov ob telo druge osebe/drgnjenje določenih delov telesa ob spolne organe druge osebe in meni gotovo ne bi bilo normalno, da bi šla ven in ''plesala'' z nekom, ki ni moj fant ... daj, resno, mišela, pusti že tega fanta in hodi ven ''plesat'' in počet vse tisto, kar temu sledi ... nič ni narobe s tem, tudi če tvoji ''prijatelji'' mislijo da je ...
Aja ... pa odgovor na vprašanje: Fantu se nasmehneš in rečeš: "O, živjo, jaz grem ravno na zrak, tole tu je Sandra, moja sošolka ... " oz., če se ne obremenjuješ s tem, kaj si bo mislil naključni neznanec, ki se ti je prišel slinit po riti: "Hvala, ne zanimaš me."
Aja ... pa odgovor na vprašanje: Fantu se nasmehneš in rečeš: "O, živjo, jaz grem ravno na zrak, tole tu je Sandra, moja sošolka ... " oz., če se ne obremenjuješ s tem, kaj si bo mislil naključni neznanec, ki se ti je prišel slinit po riti: "Hvala, ne zanimaš me."
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Drgnenje spolnih organov.. jao
Men bi bilo bedno, če bi si bejba pustila častit pijačo, pa da potem pove da ma tipa in ne bo nič.. Je pa odvisn od situacije, če se zaštekaš zares, ni panike, maš novo kolegico, če pa iščeš eno samo za zahakljat je pa brezveze trošit denar nekje kjer se ta ne bo obrnil
V slednjem primeru bi pričakoval da pove punca takoj ko se stvari začenjajo zapletat aka "drgnit spolni organi pri plesu"
Men bi bilo bedno, če bi si bejba pustila častit pijačo, pa da potem pove da ma tipa in ne bo nič.. Je pa odvisn od situacije, če se zaštekaš zares, ni panike, maš novo kolegico, če pa iščeš eno samo za zahakljat je pa brezveze trošit denar nekje kjer se ta ne bo obrnil
V slednjem primeru bi pričakoval da pove punca takoj ko se stvari začenjajo zapletat aka "drgnit spolni organi pri plesu"
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Mishela napisal/-a:bi blo malo čudno takoj izjavit, da maš fanta, če pride kdo plesat s tabo ker itak ne veš kakšni so njegovi nameni.
najverjetneje rabi telefonsko številko tvojega fotra, ker gre naslednji dan v hosto in rabi pomoč pri spravljanju lesa!
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
Jochie napisal/-a:Mishela napisal/-a:bi blo malo čudno takoj izjavit, da maš fanta, če pride kdo plesat s tabo ker itak ne veš kakšni so njegovi nameni.
najverjetneje rabi telefonsko številko tvojega fotra, ker gre naslednji dan v hosto in rabi pomoč pri spravljanju lesa!
You make me smile, please stay for a while
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
*Abby** napisal/-a:mastermind napisal/-a:Drgnenje spolnih organov.. jao
Kaj je, dedi? Kaj te muči? Natančno to je to, pa če se v sprevrženi katoliški morali še tako trudiš zadevo kako drugače poimenovati.
Zanimiv človek si ti Abby, sodiš me po treh besedah Sem daleč od katoliško usmerenega "dedija", hotel sem samo povedat, da ni nujno da drgneš tiča ob muco soplesalke.. In tudi, če se sprehodiš po klubu, boš videla da to prakticirata morda dva, trije pari, daleč od tega, da bi bil to sodoben "ples" in nekaj kar bi počel cel klub. Lahk plešeš tud čist lepo objet, brez drgnjenja.. To pride šele kasneje
- *Abby**
- Cosmofrik
^^ Se mi pač zdi zanikanje tega, kako navadno izgleda ples v diskoteki malce dvolično ...
Nisem mislila, da se seksa sredi bara, najbolj pogosti gibi med plesom v diskotekah so: tesno objemanje in ob tem premikanje bokov v različne smeri, prijemanje telesa plesnega partnerja z rokami - npr. on zdrsi njej z rokami od prsi proti bokom, potem je ''plesna figura'' pri kateri je ona s hrbtom obrnjena proti njemu in se gibata v bokih skupaj, potem v enakem položaju ona zdrsi ob njem do tal in se z zadnjico pritiska obenj, potem je še tisti precej nedolžen, kjer se dva med miganjem levo-desno dotikata z boki, potem pa recimo še to, da se držita za roke in se gibata navzgor in navzdol.
Vse našteto je več kot očiten flirt, oziroma več kot očitno namigovanje na seks. Meni ne bi bilo prav, če bi moj fant počel kaj od naštetega z drugo punco (razen v primeru, da bi bila dogovorjena, da sva v odprti zvezi), jaz pa se ne bi niti približno počutila lagodno počet kaj takega s kom drugim kot s fantom ...
Oprostite no, ples v diskotekah ni dunajski valček ali pa ''vlakec'', ki se ga gredo otroci v vrtcu ... ali pa se je v teh nekaj letih, odkar ne hodim več ven, vse strašansko spremenilo.
Nisem mislila, da se seksa sredi bara, najbolj pogosti gibi med plesom v diskotekah so: tesno objemanje in ob tem premikanje bokov v različne smeri, prijemanje telesa plesnega partnerja z rokami - npr. on zdrsi njej z rokami od prsi proti bokom, potem je ''plesna figura'' pri kateri je ona s hrbtom obrnjena proti njemu in se gibata v bokih skupaj, potem v enakem položaju ona zdrsi ob njem do tal in se z zadnjico pritiska obenj, potem je še tisti precej nedolžen, kjer se dva med miganjem levo-desno dotikata z boki, potem pa recimo še to, da se držita za roke in se gibata navzgor in navzdol.
Vse našteto je več kot očiten flirt, oziroma več kot očitno namigovanje na seks. Meni ne bi bilo prav, če bi moj fant počel kaj od naštetega z drugo punco (razen v primeru, da bi bila dogovorjena, da sva v odprti zvezi), jaz pa se ne bi niti približno počutila lagodno počet kaj takega s kom drugim kot s fantom ...
Oprostite no, ples v diskotekah ni dunajski valček ali pa ''vlakec'', ki se ga gredo otroci v vrtcu ... ali pa se je v teh nekaj letih, odkar ne hodim več ven, vse strašansko spremenilo.
- *Abby**
- Cosmofrik
^^ Ja pa je ... ?
*Abby** napisal/-a:Aja ... pa odgovor na vprašanje: Fantu se nasmehneš in rečeš: "O, živjo, jaz grem ravno na zrak, tole tu je Sandra, moja sošolka ... " oz., če se ne obremenjuješ s tem, kaj si bo mislil naključni neznanec, ki se ti je prišel slinit po riti: "Hvala, ne zanimaš me."
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:23, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Abby**
- Cosmofrik
^^ Mnja in kakšna populacija po tvojem mnenju hodi v KMŠ, Top (ali kako se to napiše) in podobne zadevščine, če ne prav takšna, kakršno opisuješ? Odrasle, zrele, trezne osebe svoj prosti čas pretežno preživljajo drugače ... tudi ''ples'' dobi povsem nov pomen ...
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Top je Top, sej ne moreš drugače napisat Joooj Mišela, če nisi zrela za zvezo, pa še hočeš noret v takšnih klubih, ne kompliciraj življenja sebi in fantu, ker nima smisla..
Ta ples v diskojih med tipom in deklino pa je itak začetek parjenja, in je prav mučno gledat, če nisi glih pod dozo. Sej normalno sedet pa pit se tak ne da, ok lahko plešeš pač s kolegicami, pa upaš da se ne prislini kakšen potreben tip zraven, niso tudi vsi takšne sorte, eni se poistovetijo s puncami.. Pa ne, da jaz tega disko parjenja nisem nikdar prakticirala, sam pol greš z namenom ven al kaj. Če maš doma dečka, ne rabiš tega. Razen če iščeš dodaten seks ali pozornost, ki ni dosti vredna. Jap, tako je..
Ta ples v diskojih med tipom in deklino pa je itak začetek parjenja, in je prav mučno gledat, če nisi glih pod dozo. Sej normalno sedet pa pit se tak ne da, ok lahko plešeš pač s kolegicami, pa upaš da se ne prislini kakšen potreben tip zraven, niso tudi vsi takšne sorte, eni se poistovetijo s puncami.. Pa ne, da jaz tega disko parjenja nisem nikdar prakticirala, sam pol greš z namenom ven al kaj. Če maš doma dečka, ne rabiš tega. Razen če iščeš dodaten seks ali pozornost, ki ni dosti vredna. Jap, tako je..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov