Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
na podstrešjih očitno
ne vem, če žival že fentaš, je fajn da ne gre v nič. tako da predlagam obaro pa rokavičke za mrzle dni. al pa futr za mačke.
ne vem...anjeske kaj nardite s polhi, ki jih fentate na podstrešju?
ne vem, če žival že fentaš, je fajn da ne gre v nič. tako da predlagam obaro pa rokavičke za mrzle dni. al pa futr za mačke.
ne vem...anjeske kaj nardite s polhi, ki jih fentate na podstrešju?
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Al pa v kučmo
Fora je v tem, da se vseh itak ne da polovit in da se množijo s svetlobno hitrostjo (pa vmes se mi zdi, da se še kšn priseli na novo). Bližina gozda, nimaš kaj. Sj so tud men to fletne živalce, sam ko mi pa začnejo povzročat tako škodo, kot mi jo sedaj, se mi pa čist nč več ne smilijo. 2 leti nazaj sem jih ulovila več kot 10...
Če je maček kje na obzorju, dobi polha za večerjo. Če ne, ga pa vrnem materi naravi, kjer ga poje sosedov maček.
Fora je v tem, da se vseh itak ne da polovit in da se množijo s svetlobno hitrostjo (pa vmes se mi zdi, da se še kšn priseli na novo). Bližina gozda, nimaš kaj. Sj so tud men to fletne živalce, sam ko mi pa začnejo povzročat tako škodo, kot mi jo sedaj, se mi pa čist nč več ne smilijo. 2 leti nazaj sem jih ulovila več kot 10...
Če je maček kje na obzorju, dobi polha za večerjo. Če ne, ga pa vrnem materi naravi, kjer ga poje sosedov maček.
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Nekateri ljudje polhe prav lovijo (podobno kot lovijo druge živali po gozdu), ne vem pa, če za hrano ali samo kot trofeje.
Sicer pa načeloma tudi jaz ne pobijam žužkov in manjših pajkov. Če se le da, jih dam ven iz stanovanja, ampak kdaj pa tudi kakšnega pokončam in nimam nič slabe vesti. Če bi prišla v osje gnezdo ali v mravljišče, bi ose in mravlje tudi branile svoj dom.
Sicer pa načeloma tudi jaz ne pobijam žužkov in manjših pajkov. Če se le da, jih dam ven iz stanovanja, ampak kdaj pa tudi kakšnega pokončam in nimam nič slabe vesti. Če bi prišla v osje gnezdo ali v mravljišče, bi ose in mravlje tudi branile svoj dom.
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
dayđremer napisal/-a:Kaj te tebi dogaja??
Ok, zanimalo me je pač, če je še kdo, ki pajkov ne ubija kot npr. navaden mrčes like komarji, muhe
Dons sm pospravlu bajto in sem na željo mame mogu odstrant vse pajčevine in posledično tud pajke, tako da sem par komadov deportiral na podstrešje (za razliko od Trust-a, ki bi problem elegantno rešil s cajtungom ). Enostavno ne morm fentat bitij, ki mi lovije muhe in komarje, pa baje ubijanje pajkov tud nesrečo prinaša.
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
CorrectionPen napisal/-a:pa baje ubijanje pajkov tud nesrečo prinaša.
Ja, če si vraževeren
Jaz tiste majhne pajkce pustim, če je pa kakšen velik kje v moji sobi pa začnem kričat in potem ga mora kdo drug odstranit, pa me ne zanima, če ga ubije ali ga samo kam prestavi. Torej moj odgovor na to, zakaj ubijamo pajke je, ker se jih bojim in so mi gravž.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
A ste že pogruntali kaj se zgodi z davčnimi ljudi ki umrejo, oz. odidejo ven iz države?
Ste vedeli da ima klinični center v Ljubljani pravo mrežo podzemnih hodnikov? Sem pred časom prebral, češ da so ti hodniki po vseh okolici, med drugim naj bi vodili celo do toplarne v Fužinah.
Je pa tudi res da sem velik fan takih skritih zadev in podzemnih pizdarij
Ste vedeli da ima klinični center v Ljubljani pravo mrežo podzemnih hodnikov? Sem pred časom prebral, češ da so ti hodniki po vseh okolici, med drugim naj bi vodili celo do toplarne v Fužinah.
Je pa tudi res da sem velik fan takih skritih zadev in podzemnih pizdarij
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Točno tako. Vse klinike, ki so okrog kliničnega centra, so povezane s podzemnimi hodniki. Široka reč, nič pretirano posebnega. Nekak je prek njih lažje in hitreje transportirat bolnike iz ukc na travmo in tako dalje. Praktični bi bili tud za primer vojne (no ja, vsaj mal).
Tud mesto Kranj ima svoje podzemne hodnike, ki so odprti za javnost. Sploh fajni so za ogled jeseni, ko majo vinarji noter kšne degustaije
Tud mesto Kranj ima svoje podzemne hodnike, ki so odprti za javnost. Sploh fajni so za ogled jeseni, ko majo vinarji noter kšne degustaije
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Od kdaj ima Ferero Rondnoir v sredini lešnik in ne več kroglice iz temne čokolade . TO je bil moj najljubši čokoladni bombon ravno zaradi tiste uber čokoladne kroglice! Danes pa jih odprem nov paket, pojem prvega in noter lešnik
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov