Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:40, skupaj popravljeno 1 krat.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Kaj te tebi dogaja??
Ok, zanimalo me je pač, če je še kdo, ki pajkov ne ubija kot npr. navaden mrčes like komarji, muhe
Ok, zanimalo me je pač, če je še kdo, ki pajkov ne ubija kot npr. navaden mrčes like komarji, muhe
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz tud komarjev in muh ne pobijam. Komarjev sploh ne, čeprav mi grejo na živce, ker mi je ogabno videt razmazanega komarja. Ne vem no, žuželke so tako majhne in jih ponavadi ni toliko, da me res ne motijo in mirno sobivamo. Včasih me kaka mravlja edino razjezi in jo namesto pihnem stran, pod vodo odplaknem. Sej vem, da sem čudna, ker nočem mrčesa pobijat.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Zaradi bližine vode imam doma dost mrčesa. Komarji, muhe in ose v moji bajti nimajo kj počet. Kabum! V isto kategorijo pašejo polhi, ki mi zadnje pol leta najedajo pod streho. Ne sam najedajo, glodajo tramove. Teh živalc šunder ne prepodi, spustit v gozd ga je pa brezveze, ker najde pot nazaj. Pajka pa ponavadi ven odnesem (on mi vsaj pomalca kšn nadležen insekt). Mislite si kar si hočete, če bi vam polhi glodal stanovanje jih tud ne bi spodbujali pri početju.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
dayđremer napisal/-a:Kaj te tebi dogaja??
Zakaj bi pa tle delali neke razlike? mislim ne vem, zakaj bi se nekomu zdelo bolj grozno ubit pajka kot muho.
drugace pa nimam problemov s tem, pajkov in muh pac nocem s svojem prostoru. ponavadi kaksni leteci stvari dam najprej moznost zbezat skozi okno, ce pa ne vzge, se je kako drugace znebim.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Anjeske, kaj pa, če bi jih spustila malo dlje? Ker da pa ubiješ nedolžno žival, mi je pa tako mimo in tako gnusno in grozno, da mi bolj ne more biti.
In ne, tudi pajkov ne ubijam (muhe in komarje že, pajki pa so mi preveč pri srcu ).
Samo da se pa polhe meče v isto kategorijo škodljivcev kot razne žuželke. No go.
In ne, tudi pajkov ne ubijam (muhe in komarje že, pajki pa so mi preveč pri srcu ).
Samo da se pa polhe meče v isto kategorijo škodljivcev kot razne žuželke. No go.
The world is as you are.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
polhe v obaro, da ne bodo šli v nič, pa je volk sit in koza cela.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
floribunda napisal/-a:polhe v obaro, da ne bodo šli v nič, pa je volk sit in koza cela.
No ja, volk bo že sit, koza (=polhi) pa ne bo ravno cela...
Kje pa se sploh dobi polhe? Ker v Mercatorjevih delikatesah jih ravno nimajo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov