Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
slovenc79 napisal/-a:ker so fuknjen vsi po vrst. kmal bo popularno da vsak mladostnik z lastno mat izgubi nedolžnost. MILF je že popularen postal.
mlade punce pa itak na min. 10 let starejše palijo, tko da bojo vsi zadovoljni
ejga, milfe so fajn babe sicer pa prvič slišim, da bi kdo eksperimentiral s svojimi bratranci/sestričnami.. svašta majka rodi js pravim
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Mladostnikov? Meni se zdi, da prej otroci.. Tudi kakšna moja kolegica je to probala, tudi sama sem malo eksperimentirala s svojim bratrancem (v tretjem kolenu) hmm ko sem mela 6, 7 let.. Ker je bil pri roki. Iz radovednosti, naivnosti, ni noben vedel za kaj se gre..
Sicer oa nekateri eksperimentirajo s svojimi brati, sestrami.. Poznam enega, ki je s svojo polsestro zgubu nedolžnost
Sicer oa nekateri eksperimentirajo s svojimi brati, sestrami.. Poznam enega, ki je s svojo polsestro zgubu nedolžnost
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
mastermind - Kofetarica
tudi jst se sprašujem to, ja. Ne vem, če še kdo drug bere te klobase, jst enostavno zaprem. sicer je pa pomojem to tisto pisanje v afektu, da ja izpadeš čim pametnejši
-
kana_bis - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2013
A slučajno kdo ve, kako so posneli reklamo, ki se sedaj vrti po televiziji, gre se za reklamo o ŠPAROVIH pleničkah..Malčki plešejo kan-kan, pa nevem, kako lahko tako majhne otroke pripravijo, da bi vsi enakomerno tako plesali...
Ali gre pa le za res dobro obdelavo videa?
-
mastermind - Kofetarica
kana_bis napisal/-a:A slučajno kdo ve, kako so posneli reklamo, ki se sedaj vrti po televiziji, gre se za reklamo o ŠPAROVIH pleničkah..Malčki plešejo kan-kan, pa nevem, kako lahko tako majhne otroke pripravijo, da bi vsi enakomerno tako plesali...
Mene pa zanima kolikokrat so punce ki plešejo v vozičkih padle.. Isto šparova reklama za eurobasket More bit kar zajeban tkole dvigat noge v vozičkih
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Zakaj ljudje ubijajo pajke? Pa ne sprašujem zato, ker bi se mi tako smilili, čist nesmiselno se mi zdi. Mene so doma naučili, da pajek kao prinaša srečo in se ga ne sme ubit. Ajde, vraževerje. Ampak škode res ne dela. In potem sem kje na obisku, v trgovini, folk zagleda pajka in ga kar ubije..
Hm jaz mam fobijo pred kačami npr., in ne morem videt kače, pa se zato ne derem naj jo kdo ubije, naj živi- vstran od mene.. Nevem :S
Hm jaz mam fobijo pred kačami npr., in ne morem videt kače, pa se zato ne derem naj jo kdo ubije, naj živi- vstran od mene.. Nevem :S
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov