Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
zakaj je skoraj vsem najboljša stvar, da se po strmini navzdol s kolesom spustijo s polno hitrostjo?
a ni boljše se peljat lepo počasi, da čim dlje traja in uživaš v vožnji za katero veš, da si se prej toliko namučil? pa še ledvic ti ne odpihne
zanima me tudi, ali je slovenc aktiven še na dveh drugih forumih
a ni boljše se peljat lepo počasi, da čim dlje traja in uživaš v vožnji za katero veš, da si se prej toliko namučil? pa še ledvic ti ne odpihne
zanima me tudi, ali je slovenc aktiven še na dveh drugih forumih
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Kaj točno pomeni hopa cupa? Mislim, neki v povezavi seksa skor ziher.. Kdo ve od kje tak izraz?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hopa cupa ni nujno povezano s seksom, uporablja se za kaj poskočnega, aktivnega, najbolj za ples, oziroma zabavo (taki "bojni" kriki op op, hop ipd.. )..v kontekstu debate o paru pa ja, ponavadi je seksualnega pomena. Izvira iz področja Srbije, Bosne. Še komad na to temo: http://www.youtube.com/watch?v=ELJfjuXo7Do
Oh, in ni za kej! :*
Oh, in ni za kej! :*
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 11. Jul. 2013 10:14, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
bolj ali manj iščem potrditev, edino če je kdo imel izkušnje z nasprotnim
torej, mama mi skoz gnjavi, naj ne prijemam krastač in žab, ker bom dobila izpuščaje/kraste itd.
internet pa pravi, da je res, da krastača urinira, ko jo je strah, ampak da to ne povzroča nobenih sprememb na koži
torej, res ali ne?
aja, so pa ponavadi velike za celo dlan in so rjavkaste barve, zelena res redko zaide k nam
torej, mama mi skoz gnjavi, naj ne prijemam krastač in žab, ker bom dobila izpuščaje/kraste itd.
internet pa pravi, da je res, da krastača urinira, ko jo je strah, ampak da to ne povzroča nobenih sprememb na koži
torej, res ali ne?
aja, so pa ponavadi velike za celo dlan in so rjavkaste barve, zelena res redko zaide k nam
-
Babs. - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Mishela napisal/-a:zakaj je skoraj vsem najboljša stvar, da se po strmini navzdol s kolesom spustijo s polno hitrostjo?
če je zunaj vroče, si itak ful srečen, da ti je uspelo priti na vrh in ti je posledično precej vroče, tako da se komaj uspeš ohladiti malce med spustom
in pa ker je ful dobro se po enem fajnem klancu spustiti
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^^ Mi smo sli spomladi pobirat zabe s ceste pa smo jih nasli use sort razlicnih, ma ni blo nobenmu od nas nic.. smz da je una gospa tudi omenila, da to ne drzi.. vsaj ne za vse al kako ze.. se ne spomnim tocno.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Mishela napisal/-a:zakaj je skoraj vsem najboljša stvar, da se po strmini navzdol s kolesom spustijo s polno hitrostjo?
ker so bremze drage
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Men je pa fajn, ker mi daje to nek občutek svobode, veter v laseh... bi najraje še roke dala narazen in si želela, da trenutek traja in traja.
Yada, yada, yada...
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Ni mi jasno, kako to naredita. Na tromostovju v Lj sedi na tleh po turško en tip in v roki drži palico. Ene pol metra nad njegovo glavo v zraku sedi po turško ena ženska in z eno roko drži isto palico. WTF?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
pa pokrita je z eno vlko ruto ne? oni tip sedi na eni plošči, ki je prek one palce povezana z drugo ploščo na keri sedi ta ženska.... oba sta pa zakrita z rutami da se ne vidi da sedita na plošči.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^Da in oba imata prikladno dolge rokave kljub peklenski vročini, da se ne bi videlo da gre palca skozi rokav
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov