Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Sarissima napisal/-a:A ne da naj jih v srednjem curku nej ne bi blo (sploh)? Torej napačne info na faksu, ardon me
Sej najini trditvi se ne izključujeta. Oziroma ''tvoja'' ''mojo'' potrjuje, ker začetki del curka izplavi iz sečnice bakterije, ki so prisotne na površini sluznice, jih je v srednjem curku zelo zelo malo oziroma skoraj nič. Zato se pa jemlje za preiskavo, da bakterije ki so v začetnem delu ne motijo rezultatov.
Sicer pa OT, ampak na faksih pri nas podajajo cel kup napačnih informacij, ker so programi zastareli.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
[quote="Anjeske"]Mene pa zanima, kako lulajo tiste bejbe, ki za sabo pustijo totalno poscano dilo na školjki (sori, sam se ne morem lepš izrazit....). Pa ne potegnejo vode.
Please, explain.[/quote
Potem pa še pustijo krvav vložek sredi tal, par cm stran od smetnjaka
Please, explain.[/quote
Potem pa še pustijo krvav vložek sredi tal, par cm stran od smetnjaka
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
^^ Če se v daljavi vidijo črni oblaki...go figure. Dež
Po meni in pomeni sta dve totalno različni stvari. Primer dveh stavkov:
Ne sina ne hčere po meni ne bo. Na nebu so črni oblaki, kar pomeni da bo deževalo. Vidiš razliko? Po meni= za menoj, pomeni=pomen
Po meni in pomeni sta dve totalno različni stvari. Primer dveh stavkov:
Ne sina ne hčere po meni ne bo. Na nebu so črni oblaki, kar pomeni da bo deževalo. Vidiš razliko? Po meni= za menoj, pomeni=pomen
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
"po meni", lahko uporabimo tudi v stavku:
"Nekdo hodi po meni" ali pa "Mravlje lezejo po meni" ali pa "Ona se plazi po meni"
Glede ugotavljanja vremena: odvisno v kateri državi si, če si nekje sredi Rusije, bomo težko s pogledom ugotovili kakšno je vreme v sosednji državi, ali pa če smo na malem otočku sredi Tihega oceana. Če pa si nekje v bližini meje države, za katero se zanimaš, pa se bi dalo kaj ugotoviti.
"Nekdo hodi po meni" ali pa "Mravlje lezejo po meni" ali pa "Ona se plazi po meni"
Glede ugotavljanja vremena: odvisno v kateri državi si, če si nekje sredi Rusije, bomo težko s pogledom ugotovili kakšno je vreme v sosednji državi, ali pa če smo na malem otočku sredi Tihega oceana. Če pa si nekje v bližini meje države, za katero se zanimaš, pa se bi dalo kaj ugotoviti.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
A je v lj kakšna šola kjer učenci nosijo uniforme? kr sm že parkrat v centru vidla šolarčke v istih uniformah.. srajčka, kravata, jopca, itd.. pa me zanima kje bi to lah blo
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ena britanska šola je tam za bežigradom (mislim da), kjer je deca v uniforme oblečena.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov