Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Jul. 2009 8:29

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:18, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Jul. 2009 8:31

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Jul. 2009 8:39

~NIA~ napisal/-a:sej tud človk ko umre se polula pa pokaka.. pa tega sploh nism vedla

umrlemu moškemu še nekaj dni brada raste! :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 22. Jul. 2009 8:55

^^ polula pa pokaka se, ker ni nobena mišica v telesu več napeta; torej popostijo tud vse črevesne mišice (ni peristaltike), ki so prej držale blato v črevesju.
Tko nekak . ; )
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 22. Jul. 2009 9:14

kinna napisal/-a:js pa ko sm si dans zobe umivala sm zrav študirala o zobni pasti. kak to da kakorkoli jo stisneš vedno pridejo vn tak lepo barve, nič zmešane? recimo aquafresh k ma belo, rdečo pa modro pa je vse tak lepo v krogu?

o tem se je ful razpravlajlo lih kšn mesec nazaj...pokukej :wink:
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a _TheCosmoGirl_ » 22. Jul. 2009 10:00

Jochie napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:sej tud človk ko umre se polula pa pokaka.. pa tega sploh nism vedla

umrlemu moškemu še nekaj dni brada raste! :D

Navidezno :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Jul. 2009 10:04

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a _TheCosmoGirl_ » 22. Jul. 2009 11:19

Nas so ucil v soli, da pac koža "dol pade" in brada bolj ven pogleda.
Al nwem kako bi razumlivo napisala :D Brada kao isto dolga ostane.
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 22. Jul. 2009 11:25

Zakaj se manekenke ne smejijo na pisti ???
here's here's to love!
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 22. Jul. 2009 11:34

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 22. Jul. 2009 12:17

~NIA~ napisal/-a:mene bolj zanima zakaj je treba ločevat bele in temne cunje. pa ne zato da bi se obarvale, ampak zakaj je treba temne prat na 40, z tekočim pralnim praškom, svetle pa na 95 z pralnim praškom 'v prahu'? tkanina je tkanina.. nevem no.

pa zakaj je treba en materjal cunj prat na 40°C za občutljivo perilo, bombaž na 40°za bombaž.... 40°je 40°, pa kerkol tkanino dej notr, toplota je ista?
sej če ne razumete kaj mislem bom fotografirala stroj ko ma narisano tam usegaboga..

Moja mat pravi da praska v zrnju ne uporablja za pisane cunje zato, ker se perejo na manj stopinjah in se pol kao ta prasek vcasih ne raztopi cist dobro. Sploh pozimi na bundah in takih zadevah ostanejo lise od praska v prahu. Pa bele pravi da pere na 90 zato, ker pac samo tako visoka temperatura res dobro opere tako zelo svetle cunje + jaz mislim da je tudi bolj zdravo recimo prat brisace in razno spodnje perilo na 90, ker se tako unici vec bakterij. Ampak ok, danes je spodnje perilo vse prej kot belo, tako da se vecina mojega spodnjega perila se vseeno pere na 40.
Kaj bi bila pa fora vec razlicnih polj za 40 stopinj se mi pa res ne sanja. :P
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 22. Jul. 2009 12:22

~NIA~ napisal/-a:mene bolj zanima zakaj je treba ločevat bele in temne cunje. pa ne zato da bi se obarvale, ampak zakaj je treba temne prat na 40, z tekočim pralnim praškom, svetle pa na 95 z pralnim praškom 'v prahu'? tkanina je tkanina.. nevem no.

pa zakaj je treba en materjal cunj prat na 40°C za občutljivo perilo, bombaž na 40°za bombaž.... 40°je 40°, pa kerkol tkanino dej notr, toplota je ista?
sej če ne razumete kaj mislem bom fotografirala stroj ko ma narisano tam usegaboga..

Kolikor js vem, temna oblačila peremo s tekočim praškom zaradi tega, ker bi prašek v prahu pustil na temnih oblačilih bele pikice - ostanke praška.

Tisto s 40°C in občutljivim perilom je pa pomoje tako, da je ta program bolj nežen, ima npr. krajšo cetrifugo kot pri bombažu. Moja logika. :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 22. Jul. 2009 12:23

vrvica napisal/-a:

Moja mat pravi da praska v zrnju ne uporablja za pisane cunje zato, ker se perejo na manj stopinjah in se pol kao ta prasek vcasih ne raztopi cist dobro. Sploh pozimi na bundah in takih zadevah ostanejo lise od praska v prahu. Pa bele pravi da pere na 90 zato, ker pac samo tako visoka temperatura res dobro opere tako zelo svetle cunje + jaz mislim da je tudi bolj zdravo recimo prat brisace in razno spodnje perilo na 90, ker se tako unici vec bakterij. Ampak ok, danes je spodnje perilo vse prej kot belo, tako da se vecina mojega spodnjega perila se vseeno pere na 40.
Kaj bi bila pa fora vec razlicnih polj za 40 stopinj se mi pa res ne sanja. :P

Ta prašek v zrncih se res včas en raztopi dobro in potem pusti lise na temnem perilu (pač pri manjši temperaturi). Belo perilo je kao ponavadi spodnje perilo in posteljnina na katerem spiš, kožne celice ti celo noč tja odpadajo, spodnje perilo se drži intimnih predelov in pač pri 95 stopinj ga prekuhaš in ubiješ bakterije :D

Tist za občutljivo perilo pa ista temperatura je pa ponavad tko, da recimo bombaž pri 40 ima potem močno centrifugo, ker se ne poškoduje tok in tudi ga obesimo in se hiteje posuši. Nekje pr občutljivih pranjih pa je tud temperatura 40 maš pa možnost, da centrifuge sploh ne daš ampak voda samo odteče in potem ti malo ožameš, da ne zmečkaš preveč in poškoduješ vlaken tkanine.
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 22. Jul. 2009 12:34

Od kod mladim mulcem (okoli 20 let) denar za nahujše BMW-je?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Jul. 2009 12:35

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:15, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov