Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Zihr kak bedn simobilov oglas al pa kaj takega.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ful bi blo noro če bi blo kej res fucked up.
It was forever..but it didnt last long..
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ena od teorij
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Simobil bo končal z nadgradnjo oddajnikov, tako da bodo na doslej slabo pokritih področjih končno imeli signal in lahko telefonirali.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Eh brezveze sem že mislila da bo ne vem kaj..
(.. ampak yay, če bo res boljši signal)
(.. ampak yay, če bo res boljši signal)
- scharlet19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2011
mene pa zanima, če obstaja kašna reštiev oz. katera, če imaš v stanovanju probleme z vlago in se ti nabira plesen oz. če je plesen lahko zdravju škodljiva?:)
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Plesen je vsekakor skodljiva, lahko povzroci tezave z dihali. V stavbah, ki niso dobro izolirane, je bolj tezko popolnoma prepreciti vlaznost. Resitev je sprotno odstranjevanje plesni in razvlazilnik zraka.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja, sam za to ni "kriv" forum, ampak stran s katere je bila pobrana slikca in link kateri je bil uporabljen tuki; pač, tam se čez čas kšne reči zbrišejo, oz., erm, "potečejo".rokerca napisal/-a:Ali je možno, da se ti avatar na tem forumu zbriše sam od sebe?
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
da mal poskusim oživet tole temo...
mene ful zanima od kje imajo nekateri/e uporabniki/uporabnice toliko stvari za prodat? npr. sj skoz videvam da ima olivera 123 ene posebne ponudbe. mislm a je res vsak nakup zgrešen nakup? impulzivno nakupovanje?
k je mela ena uporabnica skoz ful nekih sončnih očal za prodajo, sem že pomsilna da kdo to krade in pol prodaja d si kup drogo al pa kaj... ne, res mi ni jasno kako enim to rata?
mene ful zanima od kje imajo nekateri/e uporabniki/uporabnice toliko stvari za prodat? npr. sj skoz videvam da ima olivera 123 ene posebne ponudbe. mislm a je res vsak nakup zgrešen nakup? impulzivno nakupovanje?
k je mela ena uporabnica skoz ful nekih sončnih očal za prodajo, sem že pomsilna da kdo to krade in pol prodaja d si kup drogo al pa kaj... ne, res mi ni jasno kako enim to rata?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov