Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
kda se 'tešč'?
jem namreč neko prehransko dopolnilo, ki bi ga morala vzeti 2x na dan na tešče. torej zjutraj pred zajtrkom in pred večerjo. me pa zanima, če slučajno kdo ve, kdaj po zadnji zaužiti hrani je človek tešč?
Upam da razumete kaj hočem prašat
jem namreč neko prehransko dopolnilo, ki bi ga morala vzeti 2x na dan na tešče. torej zjutraj pred zajtrkom in pred večerjo. me pa zanima, če slučajno kdo ve, kdaj po zadnji zaužiti hrani je človek tešč?
Upam da razumete kaj hočem prašat
Our passion is our strength <3
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
kaj je res, da prijateljice, ki veliko časa preživijo skupaj ponavadi istočasno dobivajo menstruacijo?
in kaj ni piratstvu v slo dovoljeno, dokler gre za osebno uporabo (ne javno in pa da ne prodajaš naprej)??
in kaj ni piratstvu v slo dovoljeno, dokler gre za osebno uporabo (ne javno in pa da ne prodajaš naprej)??
Don't worry, be happy!!
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
^^citiram (smrklja, naj najstniški portal )
V: Slišala sem, da prijateljice pogost dobijo menstruacijo istočasno.
O: Ta fenomen se, preprosto povedano, imenuje menstruacijska usklajenost. Zdravniki niso čisto prepričani, zakaj se to dogaja, a najverjetneje je, da ima to kaj opraviti s feromoni – hormonom podobne kemikalije, ki jih izloča telo. Teorija pravi, da spodbujajo ovulacijo, in ko dekleta preživijo veliko časa skupaj, se njihova telesa navežejo na feromone druga druge in dobivajo sporočilo o ovulaciji. In ko imate skupno ovulacijo, dobite tudi skupaj menstruacijo.
tud sama sem to opazila, sploh v srednji šoli, ko nas je 5 babnic non stop viselo skupaj. neki mora bit na tem.
O: Ta fenomen se, preprosto povedano, imenuje menstruacijska usklajenost. Zdravniki niso čisto prepričani, zakaj se to dogaja, a najverjetneje je, da ima to kaj opraviti s feromoni – hormonom podobne kemikalije, ki jih izloča telo. Teorija pravi, da spodbujajo ovulacijo, in ko dekleta preživijo veliko časa skupaj, se njihova telesa navežejo na feromone druga druge in dobivajo sporočilo o ovulaciji. In ko imate skupno ovulacijo, dobite tudi skupaj menstruacijo.
tud sama sem to opazila, sploh v srednji šoli, ko nas je 5 babnic non stop viselo skupaj. neki mora bit na tem.
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
haha, to sm se tudi jaz spraševala
Baje, da je to neki nek premium klub v katerega se lahko včlaniš (in on je očitno član?) V tem klubu pa imaš neke unikatne izdelke. Pa npr pri pršutu dobiš pok nekih papirjev, ki dokazujejo od kod prihaja...
Baje, da je to neki nek premium klub v katerega se lahko včlaniš (in on je očitno član?) V tem klubu pa imaš neke unikatne izdelke. Pa npr pri pršutu dobiš pok nekih papirjev, ki dokazujejo od kod prihaja...
Don't worry, be happy!!
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
bučk@ napisal/-a:^^citiram (smrklja, naj najstniški portal )
je pa baje tut neki z evolucijo povezan. ko so jamski ljudje še živeli v velikih skupnostih, so moški dost hodili na lov in jih posledično ni bilo veliko doma, kar je pomenlo, da je blo najbl priročno da so mele ženske usklajene cikle, da jih je lahko vse naenkrat oplodil
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ahahahaha, klub
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov