Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
ker se ob topih udarcih poškodujejo povrhnje žile, ki začnejo izpuščati kri. po telesu se ta kri razlije pod kožo in se porazgubi, na glavi pa je takoj pod plastjo kože že kost-lobanja. in ker kri nima kam odtečt, se nabere v gmoto-buško.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
v-e-s-n-a napisal/-a:Novo
kaj je bilo prej....kura al jajce? zakaj?
Jajce. Ker so plazilci bli prej in valijo jajca.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^ čisto odvisno keri teoriji verjameš - od darwina (da se generacijsko spreminjajo organizmi) al od unga druzga modela (da se še v isti življenjski dobi spremenijo).
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Jajce
Ker za to, da dobiš kuro kot jo danes poznamo je moralo priti do genetske spremembe le ta pa je zapisana v genetskem materialu ki se nahaja....v jajcu.To je če predpostavimo, da je za nastanek kure bil potreben večji genetski preskok, če pa kot nekuro smatramo že ptiča ki je blazno podoben kuri za preskok pa manjka le manjša genetska sprememba se pa le-ta lahko zgodi že tekom življenja te živali in prejšnje blazno kuri podobno bitje nenadoma čez noč postane kura...v tem primeru je prva kura potem jajce..
Sama sem pristaš prve variante
Ker za to, da dobiš kuro kot jo danes poznamo je moralo priti do genetske spremembe le ta pa je zapisana v genetskem materialu ki se nahaja....v jajcu.To je če predpostavimo, da je za nastanek kure bil potreben večji genetski preskok, če pa kot nekuro smatramo že ptiča ki je blazno podoben kuri za preskok pa manjka le manjša genetska sprememba se pa le-ta lahko zgodi že tekom življenja te živali in prejšnje blazno kuri podobno bitje nenadoma čez noč postane kura...v tem primeru je prva kura potem jajce..
Sama sem pristaš prve variante
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
zakaj sploh debatirate o tem, če je to vprašanje nerešljivo. ravno zaradi tega je to vprašanje zanimivo. kot da bi se pogovarjali ali je siva bolj bela ali bolj črna. škoda črnih pixlov...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Noben ne debatira o tem, ali je to vprasanje neresljivo.flesherka_ napisal/-a:zakaj sploh debatirate o tem, če je to vprašanje nerešljivo. ravno zaradi tega je to vprašanje zanimivo.
Vprasanje je resljivo, sm jst ze davno pojasnil v neki taki temi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
_Klepetulja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 12. 2009
Tiste navadne "nadležne" muhe nekje 1 mesec živijo, nekatere posebne vrste mušic pa majo krajšo življenjsko dobo - nekaj dni
Parva scintilla saepe magnam flamam excitat...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Lih neki po netu berem o dvojčkih - enojajčnih in dvojajčnih. Za ta prve mi je jasno, sam glede dvojajčnih piše :
Fraternal twins are the result when two different eggs (ova) are fertilized by two different sperm.
Zdej, kolkr sem seznanjena ženska vsak mesec sprosti eno jajčece (vsak mesec iz enega jajčnika) - kako se potem lahko dva jajčeca oplodita?
Fraternal twins are the result when two different eggs (ova) are fertilized by two different sperm.
Zdej, kolkr sem seznanjena ženska vsak mesec sprosti eno jajčece (vsak mesec iz enega jajčnika) - kako se potem lahko dva jajčeca oplodita?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov