Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
no, pa da te še odgovorim... jas sicer ne vem, kaki so ti fantje, ki po sexu pobegnejo... je pa neka teorija, da moški sex povezujejo z ugodjem, medtem ko ga ženska povezuje z ljubeznijo. mogoče bi bilo to vprašanje bolj samoumevno v smeri, zakaj moški po sexu pobegnejo iz postelje... verjetno zato, ker vedo, da se bojo ženske hotle cartat, njim pa se ne da. če pa imaš moške, ki ti dejansko pobegnejo iz stanovanja po sexu, pa so to verjetno tisti one night standi, oziroma samo casual partnerji, ki ne vidijo želje po mečkanju...
po moje, no...
po moje, no...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
auch......kruta
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja. točno tako. vse hude pičke so neumne trofeje. vsi hudi tipi so jebači. in noben jebač se ne bo zresnil, če ne sreča taprave - torej device.
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
Zakaj naj vin in pir ne bi skp pasala?
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
barbie_girl_85 napisal/-a:NOVO
Kaj učitelji učijo v osnovnih šolah, da produciramo osebke, ki tvorijo take in podobne stavkejaz nerabim 7 zvezdic , sem neskončno srečna s tem kar imam in nebi z nikom zamenjala za tipa 7 zvezdic. sorry baby
sicer nimam pojma iz katere teme je to, niti ne vem kdo je to napisal, sumim pa pavličevo.
novo:
zakaj pri sporočilu na telefonu ni pomembno kam ga pošiljaš, klici v tujino pa SO dražji?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
jz se pa večkrat uprašam kdo odstrani povožene živalce s cest? recimo srne, mačke?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kak naj vem, če mam zlomljen prstek na roki? Svinjsko boli, otečen je le rahlo, premikam ga (s težavo), vendar sumim na konico prstka, da nekaj ne štima?
V kuferang sn si ga priščipnila
V kuferang sn si ga priščipnila
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov