Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
°rainbow° napisal/-a:Še vedno me zanima:
Glede golobov pismonoš. Kako golob ve, do koga mora priletet pa mu prinest sporočilo al kaj pač nosijo ? (al je to bolj iz trte izvito?)
Golob leti domov. Goloba ne posljes nekam, ampak ga samo spustis in najde pot domov (baje tut do 2000km stran).
°rainbow° napisal/-a:Pa še nekaj o pticah selivkah. Ko potujejo v toplejše kraje, kako daleč grejo? Kako dolgo potujejo? Pa če se iste ptice, ki odletijo, potem nazaj vrnejo (to verjetno ne)?
Odvisno od vrste in kraja kjer zivijo - a ni logicno? Ene gosi se selijo celo cez Himalajo (http://en.wikipedia.org/wiki/Bar-headed_goose) in letijo zelo visoko.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
Zakaj se začnemo jokat, ko režemo čebulo?
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
da se tako oči zaščitijo? namen solz (razen pri joku) je namreč zaščita. z njimi telo poskusi odplaviti vsakršne tujke, ki dražijo oko. in ker je čebula zelo dražeča in močna (tudi po okusu), se telo na njo odzove z zaščito.. podobno kot dobimo solzne oči ko jemo pekočo hrano. čebula med drugim vzpodbuja delovanje sluzničnih žlez
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- Poison~GirL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2009
zakaj je 99.9% pesmi na svetu o lubezni? a ludje nimamo čis nč druzga pametnga u lajfu?
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
Jaz pa mislim, da je ljubezen pametna stvar.. če je že med ljudmi ni dovolj, naj bo vsaj v pesmih.
Bi ti raje poslušala pesmi o boleznih, vojnah, nesrečah..? dvomim
Bi ti raje poslušala pesmi o boleznih, vojnah, nesrečah..? dvomim
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Poison~GirL napisal/-a:zakaj je 99.9% pesmi na svetu o lubezni? a ludje nimamo čis nč druzga pametnga u lajfu?
Zato, ker imaš očitno tak ozek spekter glasbe, ki jo poslušaš, da jo lahko statistično opredeliš na tako visoko procentažo javkanja o ljubezni.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Zakaj se naj puding ne bi jedel vroč/topel?
Zakaj naj ne bi pili vode, ko jemo češnje?
A so moderatorji na forumih plačani za svoje delo, ali je to bolj prostovoljno?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Tamarra* napisal/-a:Zakaj se naj puding ne bi jedel vroč/topel?
Ja ta zadnji tud mene zanima?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
No, vsaj to, ker če bi bili plačani, za to kak delajo (počasi, po par tednov jih sploh gor ni, odgovora ne dobiš, če jim kaj napišeš) bi bila že kriza (ša to glede tega kak delajo, ne govorim direkt za ta forum, ampak nasploh )
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
a se res samo meni zdi da ma Sašo Papp + 3/4 ostalih radijskih voditeljev na komercialnih postajah totalno pederski glas? a se samo meni zdi, da vse te radijske postaje poneumljajo ljudi s ponavljanjem "humornih" izsekov jutranjega programa CEL dan (tudi zvečer), z raznimi slaboumnimi ne-smešnimi humornimi liki in ponavljanjem enih in istih avizov 10x na uro in predvajanjem non-stop istih "uspešnic" vsak dan?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov