Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
sui napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:Jochie napisal/-a:Picaboo napisal/-a:Od kod mladim mulcem (okoli 20 let) denar za nahujše BMW-je?
delajo preko študentskega servisa!
če bi res delal, bi znal cent dnar in ko bi komaj našparali 30.000€ bi se jim jih zdelo škoda dati za avto, pa čeprov bi začel delat in šparat s tem namenom, da si ga kupjo
mulce v bmwjih.. nič ni njihovo.. če pa je, pa stran od njih.. ker pomeni da niso naredili šole - torej so šli delat, avto pa uzel na lizing (buf, buf, buf)
ja pajade... moj brat je pr 19 kupu lexusa. sicer ne najnovejšga ampak dobro ohranjen, zmerna cena in blablabla... in USI so govorli kaj je tak mulc s takim avtom, stari so mu dali dnar... sploh ni res, delal je po cele dneve, da je na koncu vzel kredit in si prvoščil pač orng avto.. pa je naredu šolo pa še faks dela...
Večinoma taki nimajo novih BMW-jev. Vendar pa nekateri šparajo zares dolgo za tak avto in si ga na koncu dejansko kupijo, čeprav mogoče po ženski logiki si ne bi, ker vložiš toliko časa in dela, pa vendar. Prav zato ima avto še rajši. Pa tud če starši kupijo, niso vsi take finese in neke mamine ali očkove maze, ki dobijo vse kar si izmislijo, ampak so si avto mogoč zaslužli z delom in pridnostjo doma. Načinov da pridejo pri teh letih do takega avta je več.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
vrvica napisal/-a:Ok, tega si res nisem vedno zelela vedet, ampak pustmo podrobnosti.
Zanima me kaj je fora besede NACI tukaj na forumu. Mislim, razumem kaj pomeni bedea naci, ampak kako ste prisli na idejo da to uporabljate v primerih ko pac pride v dolocenih temah do nestrpnosti in podobnega sranja. Je to neka randomly izbrana zaljivka, ali ima dejansko kak globji pomen (kaka zabavna kratica ?)?
Ok, sej sploh ne znam vprasat ... pa vseeno ... anyone?
To so menda administratorji sami prišli na idejo, ne uporabniki in vse kar so napisali je to: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=2331
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
O FILMIH:
-zakaj nikoli ne zaklepajo vrat in avta?
-zakaj kraje zločina preiskujejo s svetilko in ne prižgejo luči?
-zakaj b mehiških nadaljevankah vedno zamenjajo nekega otroka ob rojstvu?
-zakaj si ženske po erotični noči z možem ali ljubimcem zakrivajo prsi?
-zakaj nikoli ne zaklepajo vrat in avta?
-zakaj kraje zločina preiskujejo s svetilko in ne prižgejo luči?
-zakaj b mehiških nadaljevankah vedno zamenjajo nekega otroka ob rojstvu?
-zakaj si ženske po erotični noči z možem ali ljubimcem zakrivajo prsi?
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Ker so to filmi in ne resnicnost. Filmi so namenjeni gledanju in mogoce sproscanju, al nevem kaj folku dogaja, ker sama filmov pac ne gledam in da se to doseze pac ne rabi biti vse verjetno in verodostojno.
Brez takih butsastih malenkosti pac nebi prislo do toliko zapletov I guess. Nikoli nisem marala filmov, pa nikoli nisem vedela tocno zakaj.
Brez takih butsastih malenkosti pac nebi prislo do toliko zapletov I guess. Nikoli nisem marala filmov, pa nikoli nisem vedela tocno zakaj.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
amyZ napisal/-a:sui napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:Jochie napisal/-a:Picaboo napisal/-a:Od kod mladim mulcem (okoli 20 let) denar za nahujše BMW-je?
delajo preko študentskega servisa!
če bi res delal, bi znal cent dnar in ko bi komaj našparali 30.000€ bi se jim jih zdelo škoda dati za avto, pa čeprov bi začel delat in šparat s tem namenom, da si ga kupjo
mulce v bmwjih.. nič ni njihovo.. če pa je, pa stran od njih.. ker pomeni da niso naredili šole - torej so šli delat, avto pa uzel na lizing (buf, buf, buf)
ja pajade... moj brat je pr 19 kupu lexusa. sicer ne najnovejšga ampak dobro ohranjen, zmerna cena in blablabla... in USI so govorli kaj je tak mulc s takim avtom, stari so mu dali dnar... sploh ni res, delal je po cele dneve, da je na koncu vzel kredit in si prvoščil pač orng avto.. pa je naredu šolo pa še faks dela...
Večinoma taki nimajo novih BMW-jev. Vendar pa nekateri šparajo zares dolgo za tak avto in si ga na koncu dejansko kupijo, čeprav mogoče po ženski logiki si ne bi, ker vložiš toliko časa in dela, pa vendar. Prav zato ima avto še rajši. Pa tud če starši kupijo, niso vsi take finese in neke mamine ali očkove maze, ki dobijo vse kar si izmislijo, ampak so si avto mogoč zaslužli z delom in pridnostjo doma. Načinov da pridejo pri teh letih do takega avta je več.
21 let, sama si ga mislim kupit jeseni. brez da bi mi kdor koli karkoli prispeval zraven
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
~NIA~ napisal/-a:brez kredita? kje boš/si pa dobila denar (če ni skrivnost)?
Sorry, ampak kaj pa to tebe briga, kje je dobila denar? Očitno je našparala keš. Super, če ji je to uspelo.
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 25. Jul. 2009 19:06, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- KrvaviAnus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2009
~NIA~ napisal/-a:brez kredita? kje boš/si pa dobila denar (če ni skrivnost)?
nekateri delajo pa šparajo štipendijo...
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
mene pa zanima zakaj še Študentski hrani (vrečka z arašidi, rozinami, mandlji, in raznih drugih oreščkov) reče ravno študentska hrana? v čem je poanta?
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
študentka20 napisal/-a:mene pa zanima zakaj še Študentski hrani (vrečka z arašidi, rozinami, mandlji, in raznih drugih oreščkov) reče ravno študentska hrana? v čem je poanta?
ker naj bi oreščki pozitivno vplivali na koncentracijo. Hrana za možgane pač ... V suhem sadju je pa dost sladkorja, kar da energijo, da se kao lažje učimo...
In potem če to ješ, se menda lažje zbereš in študiraš...
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Mene pa zanima ali je res, da so moške britvice boljše od ženskih? Npr. moške Gillete od ženskih G. Venus?? (Ker moja frendica je prešla iz ženskih na moške, in trdi da moške so boljše/več zdržijo, ker so narejene za bol trde dlake?)
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]