Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jap. Sobivanje definitivno naredi karakter. Pridejo izkušnje pogajanja in potrpljenja marsikdaj prav v življenju 

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
+ vidiš kaj te res moti, kaj so pa samo neke "razvajenosti" - npr. jaz kompliciram samo glede ur za spanje. Takrat mora bit tišina in bi pomojem popenila s cimrami, ki bi ropotale/žurirale ponoči
. Ostalo sem se pa že marsikaj navadila.

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Aja glede zuranja, js nikoli nisem mela cimre, ki bi zurala ponoci, zdejsna je brucka in se nikol ni sla zurat, komi da jo vidis sploh kje drugje po domu kot v sobi.., (ne vem v bistvu, ce sm jo kdaj ze vidla v kuhni al kopalnici), dobro, da nimam vec tipa, ker bi ji blo po moje bed, da bi bil se kak tip zravn v sobi
. Ko sem bla v apartmaju pa so me, ko sm prsla na novo, iz sosednje sobe cele zaskrbljene sprasevale, ce js zuram, pijem, ker od njih ni nobena ne zurala, ne pila alkohola in da se tam ne bo melo nobenih partijev..

Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne vem zakaj imam predstavo da to reče nekdo ki uporablja kletvice: Krščen matiček in tristo kosmatih. 

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
zakaj kozarce obrnemo na glavo, ko jih damo susit? a se ne posusijo prej, ce jih obrnemo pravilno? 

-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
ampak potem notranjost kozarca ni v stiku z zrakom?
ne bom mogla spat zaradi tega..

-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Js dvomim, da je neka huda znanost za tem, verjetno pac zato, da voda, hitreje stece navzdol/ven, lahko pa poguglas al poisces po kakem ytu.. Da imas vakuum bi pa mogla normalno zrak z necim izsesat, ce ti samo obrnes kozarec, je isti zrak pod kozarcem kot okoli njega, ce je polozen samo na neko krpo recimo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Po mojih laicnih opazanjh se kozarec prej posusi, ce je obrnjen navzdol. Ce je obrnjen navzgor, je navidez suh, dokler ne prides blizu in vidis, da je na dnu za en pozirek vode
Naj pa poudarim, da kozarce susim na valoviti povrsini, torej iz obrnjenega kozarca voda stece med reze na povrsini plus zrak lahko malo bolj krozi? Ne vem

Naj pa poudarim, da kozarce susim na valoviti povrsini, torej iz obrnjenega kozarca voda stece med reze na povrsini plus zrak lahko malo bolj krozi? Ne vem

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]