Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Ja, mojo prejšnjo kužo. Bolj je bila stara, težje si jo zbudil. Ko je imela že okrog 13 let, sem jo dobesedno stresat morala kakšnih 10 sekund, preden se je končno zbudila. Tako da če si jo samo božal, ni bilo šans, da bi se prebudila 

-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Who da fak naroči pašto na dostavo.
Kako je to sploh užitno ko prirajma do naslovnika?
In kako se jim da čakat 1 uro, da to pride, ko maš doma narejeno v 20 minutah poljubno omako in to. O tempora.
Kako je to sploh užitno ko prirajma do naslovnika?
In kako se jim da čakat 1 uro, da to pride, ko maš doma narejeno v 20 minutah poljubno omako in to. O tempora.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ko pomislim, tudi meni ni jasno-ker testenine so pa res najboljše sveže in si je tudi sama ne bi naročila preko dostave. V bistvu si že 100 let nisem naročila nič preko dostave.
...pa da nadaljujem. Dolgo me je matral znak v obliki plamenčka na pomurski avtocesti. Zdaj (sicer že nekaj časa) končno vem kaj pomeni
...pa da nadaljujem. Dolgo me je matral znak v obliki plamenčka na pomurski avtocesti. Zdaj (sicer že nekaj časa) končno vem kaj pomeni

The world is as you are.
-
Ta reklama za magičen modrc ki se vrti vsepovsod. Kako in s čim hudiča si une dve rokice nalepiš na joške?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
+ zakaj bi hotel met joške stisnjene v tulec na sredini prsnega koša 

-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz sem rabil ene dva tedna da sem pogruntal, zakaj imajo vse petite hot IG ki jim sledim kar naenkrat velike joške.
Najprej sem mislil da so obrestne mere spet nizke. Meni izgleda čudno in nič kaj sexy, izgleda natlačeno, plus ne predstavljam si da je tudi udobno.
Najprej sem mislil da so obrestne mere spet nizke. Meni izgleda čudno in nič kaj sexy, izgleda natlačeno, plus ne predstavljam si da je tudi udobno.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Zdej se pa sprašujem kakšna vrsta imunoglobulinov so: petite hot IG xD
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]