Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1256 prispevkov
• Stran 82 od 84
•
Prejšnja
1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84
Naslednja
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
No sej lih italjanom je al dente nekaj svetega itak, prekuhano tudi ni ok.. ampak ce bi res mogla zbirat, bi prej izbrala prekuhano kot hrustljavo.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
SOVRAZIM razkuhano pasto
Al dente all the way.
Ce je spaget se trd, potem ni al dente ampak surov
Al dente all the way.
Ce je spaget se trd, potem ni al dente ampak surov
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
^jap! Razkuhan riž, ki je samo še kepa na krožniku, makaroni, ki jih sploh prežvečit ne rabiš, ker se kar topijo, so nekaj, kar ne spravim po grlu.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Meni je ok ce je nekaj srednje kuhano, je pa dosti primorcev, ki se ne pritaknejo, ce je pasta razkuhana, pa obvezno dolocene omake samo z ustreznimi vrstami paste, ce je kaj drugace je cudno. Se spomnem se tega od bivsih sosolk.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
^ Tud kak stajerc tak se najde
Sem totaln snob kar se tega tice. Sicer pojem, ampak razlozim, zakaj ni vredu
Sem totaln snob kar se tega tice. Sicer pojem, ampak razlozim, zakaj ni vredu
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Vidim da je ta tema se vedno kontroverzna
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
hayley napisal/-a:A glede omak? js sm bla vedno vajena jest skor samo bolonjsko, od pašte pa skor vedno samo ta tanki špageti, tko da ni blo dileme.
Ja, ker zaradi teksture dolocene omake gredo bolje z doloceno obliko testenine. Ma sej ni po moje velike razlike, dejansko. Samo snob sem, kot receno
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Novo vprašanje - kako tipi na skrivaj zmerijo velikost prstana za zaročni prstan? To me je vedno zanimalo
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Izmerijo kak stari stari prstan bodoce zarocenke? Al pa kupijo na pamet in potem placajo zmanjsanje
Jaz sem si ga sama zbrala, najbolj ziher, da mi bo prav in vsec...
Jaz sem si ga sama zbrala, najbolj ziher, da mi bo prav in vsec...
-
hayley - Cosmopsiho
En zarocenc od prjatlce nam je prav razlagal cel postopek kako ga je zmeril iz nekega njenega prstana, (ki se da sproti regulirat velikost in potem jo je spraseval ce nosi tisto najmanjso..) pol kako ga je tihotapil po letaliscu, k ni vedu, ce mu bo piskalo al ne in podobne..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kak razmišljajo ljudje, ki na 4 različna socialna omrežja objavljajo iste reči? Frendica in frend sta šla skupaj na dopust. Ista fotka njega na troli, vsakega obroka ki ga pojesta, vse z istim glupim captionom in gifom zraven sem dobila na ig story, fb story, direkt na Messenger group chat in se na snepčet story. Mislim, že na navaden dan je glupo, ampak zdaj dobivam že par dni cca 8 objav na dan . Res mi ni jasno kaj je dodana vrednost vsega skupaj, glede na to da verjetno se 80% frendov pokriva na vseh platformah?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Verjetno v smislu, ce bi bil kdo samo na enem od teh mest? (Js sm en tak primerek k iga in snapa nimam, fb storye nikoli ne gledam.. ) No js nimam teh problemov. Se edino, kar me najbolj pogosto 'doleti' zadnji cajt je dojencek od frendice na viberju.
Prvi neprebran prispevek • 1256 prispevkov
• Stran 82 od 84
•
Prejšnja
1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov