Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
ne vem meni so tiste vanish reklame krnekiiii
nekreativne totalno in banalne. ko potegne tisto polovico majce vn in je snežno bela XD
nekreativne totalno in banalne. ko potegne tisto polovico majce vn in je snežno bela XD
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Čudežna moč Photoshopa...ups, Vanisha
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
na svetu vemo da primenkuje pitne vode in da se borimo za to, da se pitna voda ne bi porabljala preko potrebne mere.
vprašanje: zakaj torej drek splahnjujemo s pitno vodo? zakaj se wc ne splahnjuje z naprimer deževnico, ki je pač prefiltrirana in dodane kake kemikalije, da ne smrdi in nima bakterij?
vprašanje: zakaj torej drek splahnjujemo s pitno vodo? zakaj se wc ne splahnjuje z naprimer deževnico, ki je pač prefiltrirana in dodane kake kemikalije, da ne smrdi in nima bakterij?
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
^^slovenija je ena redkih drzav, kjer imamo tako preobilje pitne vode, da si to lahko privoscimo, drugje tega ne pocnejo...se nista slisali, da ponekod tudi voda iz pipe ni pitna? tega si mi sploh zamislit ne mormo, ampak ni tako povsod!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
flesherka_ napisal/-a:zakaj se wc ne splahnjuje z naprimer deževnico, ki je pač prefiltrirana in dodane kake kemikalije, da ne smrdi in nima bakterij?
Od kdaj pa deževnica smrdi?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
sui napisal/-a:Zakaj so v letalih reševalni jopiči in ne padala?
sam res!
-
tanchii - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2007
McLarnovc napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:zakaj se wc ne splahnjuje z naprimer deževnico, ki je pač prefiltrirana in dodane kake kemikalije, da ne smrdi in nima bakterij?
To je pomoje mišljeno tako, da bi deževnici dodali kemikalije, da potem drek in vse ostalo ne bi smrdelo
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
McLarnovc napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:zakaj se wc ne splahnjuje z naprimer deževnico, ki je pač prefiltrirana in dodane kake kemikalije, da ne smrdi in nima bakterij?
to sem mela v mislih da pač ko voda stoji, da ne zasmrdi. pač če nekaj časa ne splaknjuješ. greš na morje za 2 tedna naprimer...
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
V takem primeru bo prej začela smrdeti voda iz vodovoda. Ta začne smrdeti že po nekaj dneh, če stoji v kozarcu recimo. Deževnica iz strehe je po mojih izkušnjah trajnejša...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]