Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
BHawk napisal/-a:Samo si pa preživela, ne?
Koliko stvari poješ ki so bolj nevarne, bolj nagnusne in odurne pa sploh ne veš, tako da... ne jokcaj. Samo spomni se koliko L čaja si že prej spila, pa ti nič ni blo...
Pazi, da se ti ne bojo oke okoli obrnile.
(kako že gre tista, da ni neumnih vprašanj, so samo neumni odgovori)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
~NIA~ napisal/-a:mene zanima že ful cajta neki v zvezi s slovenščino in pridevniki (al karkol)
Če je bla država Jugoslavija, zakaj se potem reče Jugoslovanska (npr. zastava) in je Jugoslavska? Sej ni Jugoslovanija, ali..?
Verjetno je kakšna povezava z južnimi slovani (pomoje je kej v tej smeri) in se zato reče jugoslovanska
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Ej Liefde sam tebi je res vse nekam smešno zadnje cajte... Kaj maste to zaeno zajebano robo tm gor v holandiji? Daj še meni zrihtaj malo te robe....
Smeh je pol zdravja....al pa 3/4 no...
Smeh je pol zdravja....al pa 3/4 no...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
f*** uscala se bom... ma js se skoz smejem (nasmejana oseba)... Huh dobro robo mamo..ojeeeeeejj
Pa še hude izjave mate...
Pa še hude izjave mate...
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
~NIA~ napisal/-a:mene zanima že ful cajta neki v zvezi s slovenščino in pridevniki (al karkol)
Če je bla država Jugoslavija, zakaj se potem reče Jugoslovanska (npr. zastava) in je Jugoslavska? Sej ni Jugoslovanija, ali..?
Z malo začetnico, btw.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:30, skupaj popravljeno 3 krat.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
eno vprašanjce za morebitne umetnostne drsalke (drsalce) tu gor?
kaj je fora pri umetnostnem drsanju s plesnimi pari? zakaj samo njim ni treba izvajat skokov? jasno da zato ker so pač plasni, ampak kako da so jih sploh uvrstili v tekmovanja? meni se recimo nekako ne zdi fer (čeprav jih rada gledam) da majo oni toliko lažje delo, kot vsi ostali. v bistvu se mi zdi, da če športnim parom ne uspe grejo še vedno lahko med plesne, ker je tu toliko lažje. se motim?
kaj je fora pri umetnostnem drsanju s plesnimi pari? zakaj samo njim ni treba izvajat skokov? jasno da zato ker so pač plasni, ampak kako da so jih sploh uvrstili v tekmovanja? meni se recimo nekako ne zdi fer (čeprav jih rada gledam) da majo oni toliko lažje delo, kot vsi ostali. v bistvu se mi zdi, da če športnim parom ne uspe grejo še vedno lahko med plesne, ker je tu toliko lažje. se motim?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]