Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 24. Sep. 2009 20:17

par je lahko:
- skupina dveh oseb
- skupina dveh enot
- nedoločeno manjše število

šop:
- skupek daljših, tanjših istovrstnih stvari, navadno manjši

ni določene številke :)

vir: SSKJ
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 24. Sep. 2009 20:25

Mene pa že nekaj časa zanima al igralci k igrajo v bolj opasnih filmih kot npr. basic instinct in podobno, res sexajo? In v primeru da ne, kako jim to rata, sploh moškim (da jim recimo ne ustane ampak ostanejo ravnodušni še med tako vročimi scenami :D )?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 24. Sep. 2009 20:28

Verjetno so že navajeni. Pač profesionalnost zahteva svoje.
Če pa mu že vstane, pač tisti kader parkrat ponovijo...dokler mu ni že tečno :D
Ali pa posnamejo pod takim kotom, da se ne vidi.

Dejansko pa zagotovo ne pride do spolnega odnosa.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 25. Sep. 2009 5:48

Mene pa zanima zakaj ni nobenega zelenjavnega jogurta (razen za enega vem, ki je mešanica sadja + korenček)? Naprimer brokolijev jogurt ali pa cvetačin jogurt.
(s)mej se
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 25. Sep. 2009 7:13

jz vem še za kakšnega...Ego ima: rdeča pesa+malina, korenje+pomaranča, bezeg+limona...je pa tud jogurt aloe vera...brokolijevega si pa ne predstavlam, ker mi je že brokoli sam po sebi zanič :tot:
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 25. Sep. 2009 13:33

ok res me zanima tole: zadnjič sem polila bučno olje po modrem tepihu, se razjezila in naglas rekla: ''Le kako naj zdaj odstranim tale madež?'' Zakaj ob koncu tega stavka ni k meni prišla punca v roza majici in mi ponudila Wanisha? V reklami pa vedno pride... =(
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Sep. 2009 13:37

so meli glih promocije v šparu.
sm jo vidla!
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 26. Sep. 2009 11:32

zakaj zmeri več ljudi piše zDraven in ne zraven? kaj ni lažje napisat zraven? :D
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 26. Sep. 2009 12:08

^^ sem zdaj šla poguglat, pa res polno zadetkov najde, pa nisem nikoli tega še opazila prej, da bi kdo napisal :D ne vem, meni je ful hecno :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 26. Sep. 2009 12:38

^^zradi tega ker so ljudje nepismeni :? ni to da je lažje napisat zraven, ampak folk sploh ne ve da je tako pravilno - pač mislijo da se pravilno napiše zDraven :?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Sep. 2009 12:41

Js tud pogosto napišem zDraven, ampak pač zato, ker v naših koncih rečemo tako. In nisem zarad tega nepismena, pač pišem v pogovornem jeziku na forum, ko bi morala kaj uradno napisat, bi pa zraven (ker vem kaj je pravilno).

:D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 26. Sep. 2009 13:41

*mala* napisal/-a:Js tud pogosto napišem zDraven, ampak pač zato, ker v naših koncih rečemo tako. In nisem zarad tega nepismena, pač pišem v pogovornem jeziku na forum, ko bi morala kaj uradno napisat, bi pa zraven (ker vem kaj je pravilno).

ja ampak če pogooglaš boš ugotovila da se tudi na uradnih straneh piše zdraven :? sej vem da če je beseda v vašem narečju, da jo med sabo uporabljate, ampak vsaj 50% ljudi na spletnih straneh uporablja to besedo ker se sploh ne zavedajo da ni pravilna (ne moreš malega oglasa napisat v narečju, je treba napisat v knjižnem jeziku in če folk uporabi vmes besedo zdraven to verjetno ni zato ker bi na njihovem koncu tako govorili, ampak ker nima pojma da to ni pravilna beseda :? ) .. in tako je tudi pri dosti drugih besedah ..
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 26. Sep. 2009 13:59

Libido. napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Js tud pogosto napišem zDraven, ampak pač zato, ker v naših koncih rečemo tako. In nisem zarad tega nepismena, pač pišem v pogovornem jeziku na forum, ko bi morala kaj uradno napisat, bi pa zraven (ker vem kaj je pravilno).

ja ampak če pogooglaš boš ugotovila da se tudi na uradnih straneh piše zdraven :? sej vem da če je beseda v vašem narečju, da jo med sabo uporabljate, ampak vsaj 50% ljudi na spletnih straneh uporablja to besedo ker se sploh ne zavedajo da ni pravilna (ne moreš malega oglasa napisat v narečju, je treba napisat v knjižnem jeziku in če folk uporabi vmes besedo zdraven to verjetno ni zato ker bi na njihovem koncu tako govorili, ampak ker nima pojma da to ni pravilna beseda :? ) .. in tako je tudi pri dosti drugih besedah ..

Men se zdi, da zato ker se pravilna raba slovenskega jezika vedno bolj zgublja...jaz sm čist živčna k vidm napačno postavljene s/z pa napisan: zdraven, gdo, Slovenskega, pa v vsaki drugi besedi vtlačen j, čeprov tja tud slučajno ne spada :roll:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 26. Sep. 2009 14:25

aaa jst sm tudi alergična na to :?
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 26. Sep. 2009 15:54

tale zdraven gre tudi meni na živce, kr se tko grdo sliši in si samo življenje kompliciraš z dodajanjem črke (pretiravam ja, sam ponavadi folk krajša besede da je treba čim manj pisat).. ratam kr živčna ko vidim kje to napisano in bi najrajš vsih popravljala :D čene pa itak začneš podzavestno pisat tudi tam kjer ne bi smel
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov