Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lollypop-@
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 126
Na forumu od: 7. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lollypop-@ » 01. Avg. 2020 20:31

Mmm: To da »ne znam biti srečna«, je bilo neko spraševanje sebe, v smislu, ker še nisem bila res srečna s katerim koli partnerjem, razen prvih nekaj mesecev. Pri tem ni mišljeno da bi me mogel partner osrečevati, ker sem mnenja da moraš znati biti srečen sam in si znati narediti da ti je lepo. To glede sreče, sem sebe spraševala, ali je problem da jaz ne znam biti zadovoljna v zvezi in kompliciram, ali pa res še nisem srečala »the one«.

Hayley jaz se kar strinjam, da v zvezo greš, ker ti je nekdo všeč, privlačen in ti ima ok karakter, se ujameš. Je pa res, da se mi zdi da šele ko z nekom živiš skupaj, zares ugotoviš (če že prej ne), kakšen ima kdo karakter in kako se zares ujameš, ker človeka vidiš vsak dan zaradi česar se ne moreš izogniti konfliktom in slabim dnevom, prav tako se čez čas oba bolj sprostita. Lahko pa da se jaz samo toliko časa v začetku slepim da je vse ok in še kar spregledam stvari, ki me potem začnejo motiti.

Jaz nekako dojemam tako, da se v začetku seveda zaljubiš, ti je nekdo všeč, ga začneš spoznavati, se ti zdi zanimiv in če se dovolj ujemaš nadaljuješ v resno zvezo, ker se ti zdi, da bi lahko v prihodnosti z njim zgradil nekaj več. Ampak ko si že nekaj časa v odnosu, spoznaš to osebo še bolje in vidiš stvari, ki jih prej nisi, ali pa niso bile tako izrazite kot potem. Seveda ne greš narazen ob prvi krizi. Ampak po nekaj časa, se vsaj jaz, začnem spraševati, ali je to to. In potem prideš do ugotovitve da te preveč stvari moti, pri katerih veš, da če se na dolgi rok ne bodo spremenile, da ne boš srečen ker ti te stvari jemljejo vsakodnevno energijo, hkrati pa partner nima razloga da bi se spremenil. Ob enem pa vem da ima vsak napake, seveda tudi jaz, in noben se zaradi drugega ne bo bistveno spremenil, če že sam nima neke želje po spremembi. To mi je jasno. Zato tudi mi ni do tega, da bi nekoga kakor koli spreminjala.

Slovenec, jaz ne verjamem da najdeš popolno osebo in potem stojiš na mestu. Ampak za to, da dva skupaj rasteta, morata imeti po mojem mnenju približno enako* vizijo, približno enake cilje, pogled na svet in vrednote. Vsaj po mojem mnenju, ker se mi zdi da potem lahko z nekom skupaj rasteš, se razvijaš, se izboljšuješ,… Je pa verjetno odvisno tudi od tega, kaj si kdo želi v odnosu in kako si ga predstavlja. Lahko pa seveda da se motim.
*Približno enako, ker z nobenim ne boš čisto vsega imel enakega, je pa fajn da so glavne stvari enake.
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7841
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Avg. 2020 21:34

* ja možno, glede tega, da živiš skupaj da so stvari drugačne..
Jaz ne bi vedla nič komentirat glede tega, ker nisem z nobenim uradno živela skupaj..

Najbrž, da pomaga, da imaš v naprej čim bolj razčiščeno, kaj si želiš od zveze oz kaj želiš od odnosa in kako si predstavljaš zvezo.. Ali otroci družina ja ali ne, ali kmalu ali ne tako kmalu, koliko časa bi oba rada posvetila partnerju/družini, kolikšen del časa posvetiti službi/ karieri, način preživljanja prostega časa - vrednote.. in seveda, da je na začetku nek faktor x, kemija, ti je oseba všeč, te privlači..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1757
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 02. Avg. 2020 2:12

.,
aceofs
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 16
Na forumu od: 14. 12. 2022

Neprebrana objavaNapisal/-a aceofs » 18. Okt. 2023 16:08

Sarissima napisal/-a:Kak razmišljajo ljudje, ki na 4 različna socialna omrežja objavljajo iste reči? Frendica in frend sta šla skupaj na dopust. Ista fotka njega na troli, vsakega obroka ki ga pojesta, vse z istim glupim captionom in gifom zraven sem dobila na ig story, fb story, direkt na Messenger group chat in se na snepčet story(https://sajeposlovnadarila.si/collections/oblacila). Mislim, že na navaden dan je glupo, ampak zdaj dobivam že par dni cca 8 objav na dan :rolleyes: . Res mi ni jasno kaj je dodana vrednost vsega skupaj, glede na to da verjetno se 80% frendov pokriva na vseh platformah?

baje da pali to haha fb pa ig sta celo pokonektana da z enim klikom objavis ce se nemotim
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3530
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 18. Okt. 2023 19:11

Če dejansko kdo kdaj klikne na te reklama/spam linke...........
:lol:
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1757
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Okt. 2023 21:47

Ni treba kliknit, search engine-e dvignejo rating takim spletnim stranem, temu se pravi SEO = search engine optimizer
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3530
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 23. Jun. 2024 19:10

Zakaj folk hodi na 2, 3, 4 zaporedne koncerte istega izvajalca? Zdaj konkretno imam že par tednov praktično vsak dan v IG storyjih koncerte od Taylor Swift. Ok štekam, si fen, si se peljal v Državo A, mesto A na koncert. good for you. ampak zakaj potem naslednji dan spet na isti koncert v mesto B? in še en dan ali dva kasneje v mesto C? a se dejansko spreminja program med dnevi? in to ne govorimo o eni osebi, ampak pač več - od tega par influencerjev (štekam, morda so kake karte dobili, morda grejo ker upajo na nove followerje če objavijo 25 storijev od čisto blizu odra iz koncerta...?) ampak eni od teh ljudi so tudi čisto navadni civilisti, razen osebnega zadovoljstva verjetno nimajo drugih razlogov za it na koncert?
pa karte ugibam da so bile par sto eur, za ta denar lahko verjetno tudi kaj drugega počneš/vidiš /doziviš naslednja dva večera če si že v drugi državi?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7089
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Jun. 2024 21:43

Če niso plačani za to, tudi jaz ne vidim nekega smisla. Ali pa ne razumem pravega fan obnašanja :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2496
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 23. Jun. 2024 22:13

Ne vem, 12 letna jaz bi verjetno Backstreet Boys sledila po celi turneji, ce bi lahko :lach:
Zadnji vecji koncert na katerem sem bila, je bil od Guns N Roses in po pravici povedano, ce bi lahko, bi sla z veseljem se na kak koncert na isti turneji, ceprav so igrali identicni set. Ampak ne v roku parih tednov...
V Dhaki je v nasih (bivsih) krogih nek amaterski band, ki smo ga vsi slisali ze vsaj 3x. Ampak to zato, ker ni drugih primernih na voljo. A to steje? :D
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3530
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 24. Jun. 2024 6:21

_patchouli_ napisal/-a:Ampak ne v roku parih tednov...


Sej točno to.
Ker tukaj ni niti nekaj tednov vmes, ampak dobesedno zaporedni dnevi. Če bi bil nek hipotetičen EU bend, ki bi začel in končal v Evropi turnejo, pa greš na enega od otvoritvenih koncertov pa recimo čez pol leta na enega od zaključnih - štekam.
Mogoče ma pa še kdo kak insight v koncertni lajf na katerega nisem pomislila ;) .

Drugače pa mamo pomojem vsi kak lokalni bend na katerega radi gremo tudi 5x v istem poletju :D .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 352
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 24. Jun. 2024 16:30

Če bi moj najljubši band še koncertiral in imel turneje bi šla na vse ki bi bili v moji bližini pa čeprav bi blo razmaka samo par dni :mrgreen: če bi bilo to 50 let nazaj ko so bili pa še mladi in lepi bi pa najbrž zasledovala celo turnejo ;D

pomoje da čisto odvisno kak fan si, ta band je zame edin k bi se šla kaj takega in bi bila pripravljena dat večjo količino denarja, moj me ma dost že doma ker si skos plate od njih vrtim, dobr da jih imajo veliko.

itak pa izključujem koncerte lokalnih bandov ker to pa itak da se ponavlja vsaj parkrat v poletju/letu kot praviš Sarissima...sploh če je zastonj pa kul lokacija za kaj pa ne

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]