Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kako je možno da si računalniško vsaj (pol) pismen 15-25 letnik pobriše celoten imenik vsakič ko menja telefon/ponudnika/mu telefon pade po tleh? Fak če maš cas naštudirat kako naredit nagega selfija da ti rit zgleda ko cepelin iz postapokaliptičnih steampunk stripov in postalkat nonco in noniča od simpatije iz 3. razreda bi si lahko tudi vzel 15 min da narediš backup.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
A je kaksna internetna peticija z zbiranjem podpisov ze kdaj dejansko kaj premaknila?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kaj? legit vprasanje. Teh peticij je malo morje, tako da si po eni strani mislim 'fak, ce nikoli ne bi uzgalo se folk valda ne bi vec trudil s tem'.. tako pa se anti-testiranja na zivalih, peticije za vzpostavitev prevoznih linij, peticije za odstop politikov, lalala.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Pri nas je bila zadnja peticija proti sečnji dreves v centru mesta. Podpisalo nas je lepo število ljudi, glavni so pa ignorirali podpise in naredili po svoje. Zgodaj zjutraj, preden se je razvedelo in preden bi kdo posredoval.
The world is as you are.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Mah men se zdijo te peticije dobre edino za ozavescanje o dani problematiki, ko se sirijo preko druzabnih omrezji. Kake posebne teze pa po moje ne morejo ravno imeti, glede na to, da tudi kredibilnosti nimajo.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jah, lepo da se špilate zmenkarije z mano.
Sem zaključil ljubezensko kariero z cosmoforumašicami .
Exit je čudovita ženska, in oba sva fajn prijatelja drug drugemu, in oba sva extremno zadovoljna s tem.
Parčkajte me naprej, jaz trenutno nisem ne dejaven niti uspešen pri temu .
Sem zaključil ljubezensko kariero z cosmoforumašicami .
Exit je čudovita ženska, in oba sva fajn prijatelja drug drugemu, in oba sva extremno zadovoljna s tem.
Parčkajte me naprej, jaz trenutno nisem ne dejaven niti uspešen pri temu .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ja, tudi jaz sem slišal da ima zlomljeno srce.
Še kdo kako pripombo ali ugotovitev?
Še kdo kako pripombo ali ugotovitev?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Aaaha, ok.
Ne vem, zaradi kakšnih izjav.
Mogoče sem mislila, da je mogoče še kaj drugega, ker meni se prijateljstvo z moškimi nikoli ni izšlo. (v smislu, da bi samo prijateljevala)
Lepo, da imata to.
Ne vem, zaradi kakšnih izjav.
Mogoče sem mislila, da je mogoče še kaj drugega, ker meni se prijateljstvo z moškimi nikoli ni izšlo. (v smislu, da bi samo prijateljevala)
Lepo, da imata to.
Zadnjič spremenil Ananhas, dne 18. Apr. 2018 20:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov